Vai neprecējusies skan labāk nekā šķīrusies?

Tas vārdiņš šķīrusies pievelk tik daudz negāciju. Uzreiz jautā, kas tad tev vainas bija, ka tā? Un kaut kas jau tev tur nav, ja jau tā! Padomāju, varbūt nomainīt uz neprecējusies, jo faktiski es taču tagad neesmu precējusies, tātad esmu neprecējusies.

Kurts69  ja apmēram 40 vai vairāk un "Neprecējusies", tad vismaz man pirmā doma ir, ka sieviete ar problēmām un man to nevajag. Ja šķīrusies, tad kaut kas nav sanācis, bet vismaz cilvēks spējīgs komunicēt un kādam ir bijusi vēlme arī apprecēt. Tātad teorētiski var būt sakarīgs cilvēks.

Kaspis85  Sallija ir gan opcija Brīvs/a.......

kucens  Īstenībā, vai nav interesanti... Sievietes, kas tik ļoti kliedz pēc godīguma, patiesības un vienlīdzības, uzdod jautājumu par to, ko un kā norādīt... Vai nav tā, ka patiesība ir tikai un vienīgi tāda, kāda tā ir? Runa ir par katra paša zināmo patiesību par sevi, nevis par interpretējamo no citu stāstītā, bet paša domājamā.. Vai ari standarti drīkst atškirties?

Danaja  Jautājums ir par fonētiku vai statusa stereotipiem? Šaubos, vai statuss "precējusies", "šķīrusies", "neprecējusies", vai "pusprecējusies" palīdzēs mazināt tās "vainas", jo diez´ vai kāds puslīdz gudrs cilvēks spēs ticēt, ka šajā vecumā joprojām esi vēl nevainīga, neatkarīgi no statusa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu