Problēmas, kas vīriešos atklājas uzsākot kopdzīvi un mēdz novest pie šķiršanās?

Khm, tātad:) Labprāt dzirdētu no sievietēm, kādas ir tās tipiskākās problēmas, kas vīriešos atklājas uzsākot kopdzīvi un mēdz novest pie šķiršanās? Ceru uz godīgām atbildēm! Varbūt kāds vīrietis uzzinās ko jaunu un nākotnē sev noderīgu.

Sine_spe  Neesmu vēl šķīrusies, tāpēc nemācēšu pateikt. :) Rīta un vakara bučas ir obligātas. Sekss svarīgs, bet ne galvenais. Laikam jau tomēr ir svarīgi pieņemt otru tādu, kāds viņš ir.

Virgo  12:12...kāpēc Tu domā ka tik pozitīvam vīrietim Tu būsi vajadzīga , kas ir tas ko Tu spēsi viņam dot ?

AivarsN  Man visvairāk iepatikās tas ,,nekonkurētspējīgs"😁
Gluži kā darbavietā, jābūt gatavam atdot savu vietu jaunākam speciālistam,pat necerot paņemt līdzi savus darba instrumentus. Žēl tā runča vai suņuka,kuram būs jāaizpilda tukšā vieta blakus tādai sievietei.

coldlands  Tikko kāds tantuks cenšas mani ielikt savos utopiskajios rāmjos, tā vsjo, savas zeķītes un truseljus čemodānā, un čau rasma.
Ne nu var jau kādus sīkus, tantas noteikumus pieņemt, piemēram pacelt poda vāku kad čurā, nezimet ar viņas lupas zimuli karikatūras uz spoguļa, nebert viņas matu fēna miltus....., bet nedraudzēties ar draugiem dzerot gardu sameniti, nesēsties spizdiga auto.....ne nu tas kaut kāds nealjo pilnīgi!
Nezinu ka citiem, bet nav bijis tantas ar kuru būtu slikts seks, savādāks ja, bet slikts nekad.

ernestiine  Kurts69
Tu kaut kā slimi visu uztver, vai arī iekļaujies to vīriešu kategorijā, kam pie foršas, dzīvespriecīgas un seksuāli aktīvas sievas netikt.

Lieliskums gultā nav tehnika, bet gan seksuālā saderība, kurā abi bauda viens otru, ja tā nav, tad ne jau kāds ir slikts, bet vienkārši nepiemēroti cilvēki seksuāli viens otram un viss. Tur kopdzīve normāla nebūs. Jo histēriska sieviete blakus vīrietim, norāda uz nu...problēmām gultā no vīrieša puses. Ja porngrāfija ir vienīgā padomdevēja šajā jautājumā, tad sekas ir paredzamas.

Nu atvaino, ja vīrietis nav izaudzis, un ir emocionāli atkarīgs no mātes, ja pieļauj, ka māte jaucas viņa attiecībās, tad nu...viņš, piedod, bet nav pilnvērtīgs vīrietis, jo nevar aizstāvēt savu sievieti no mātes greizsirdīgajiem uzbrukumiem. Radu saiešanas un pasākumi ir forši, bet ar mēru. Katram pieaugušam cilvēkam sava ģimene tomēr ir svarīgāka.

Nevajag izvēlēties stulbas un primitīvas sievietes, tad arī nebūs jāiespringst par sievietes finanšu apetīti. Normāla sieviete iedvesmos savu Lielisko vīrieti sasniegt virsotnes, un pratīs apieties ar ģimenes budžetu, neizķēzot naudu, kārtējās kurpēs, vai somiņās, bet gan vienojoties par izlietojumu. Bet nu atvaino, ja sieviete, ir kopā ar neveiksminieku, tad nu...agri vai vēlu
attiecības beigsies.

Tev laikam dzīvē vienas vienīgas loses ir bijušas, jo NORMĀLA sieviete savu vīrieti nekontrolē, viss iepriekš minētais notiek dabiski, arī par alkoholu un draugiem. Bet ja draugi ir svarīgi par attiecībām, tad priekš kam vispār veidot attiecības? Var taču gulēt ar draugiem. vispār ērti. :))))

Uz abpusēju mīlestību nevienam nav jācer, viņa atnāk tad, kad cilvēki, īstie viens otram to satiek.:)

Bet nu novēlu, Tev kaut nedaudz bet iepazīt arī kādu, kas ir vienkārši normāla sieviete. :)

monserata  Vīrietis uztver Tevi kā pašsaprotamu lietu,ka viss tiks izdarīts,atrisināts un viņš appuišots ,kamēr Tev pietiks spēka uzturēt sevi labā fiziskā formā,katru dienu būt smaidīgai,laipnai ,izdarīgai,skaistai un visādi citādi labai un noderīgai,bet tikko sāksi kaut ko aizrādīt, un vai pārmest viņam-tā sāk skatīties pēc jaunas kandidātes!

coldlands  A kurš nosaka to dabiskumu, robežu. Man varbūt dabiski no pjankas atrāpot mājas, tantam ne, tad ko, ljubestibai kirdik? Es moska visādi citādi labs onka.

Liga2  kas ir teicis ka skirsanas ir kaut kas slikts? kartejais sabiedribas sterotips man skiet, vai mes parak daudz neieciklejamies uz siem sterotipiem un pasi beigu beigas gustam baudu no dramas. butiskakais ir izskirties civilizeti un palikt normalas attiecibas nevis vainot viens otru kurs nu ir sliktaks, abi vainigi un viss . kas ir teicis ka virietis pec skirsana nevar piedalities bernu audzinasana? domaju jebkura gadijuma ja divi cilveki nevar dzivot kopa labak ir ar cienu izbeigt tas, jebkura gadijuma berni bus ieguveji un ari paris iegus dzivi bez punkiem asaram un stridiem.dzive ir parak isa lai dzivotu meklejot dramu taja.

ernestiine  Kurts69

Tā ir mana personiskā un ļoti reāla pieredze.

Kāds tam sakars ar naivumu?

Ja Tu esi uzrāvies, un acīmredzot sev piesaisti maitas, tas nenozīmē, ka citi ir naivi.

Zini, gribi blakus sev princesi, kļūsti par karali.

Bet ar klasiko vīriešu parazītisko domāšanu, var dabūt sev blakus, to ko nu var dabūt, un nav ko sūdzēties.

Ja ir valdonīga māte, tas ir tikai laika jautājums, kad blakus būs valdonīga sieviete, kas faktiski nenobriedušam vīrietim aizstās māti. Nu nevarēs viņš izveidot attiecības ar normālu, seksuāli aktīvu, adekvātu sievieti. Nevarēs. Jo vienīgā sieviete dzīvē ir māte. Ar sievietēm un valdonīgajiem tēviem un mātēm ir tas pats.
Naivums, ir cerēt uz normālu un mīļu partneri sev līdzās, ja piemīt manis iepriekšminētie faktori vīrietī. Tā ir dzīve.

Tessa  redziet, uzreiz izpeld ara visadas tjorkas, no kuram ir palikushas nelagas atminjas un viss kas cits.
ernestiine, cilveki ir dazhadi (atkal atkartojos), man nebutu interesants viirietis bez draugiem un hobijiem, kursh danco man apkart un skatas aces.
jo man nav laika vinjam apkart dancot, man tapat ir savas ieshanas un intereses. ok, tagad vel nedaudz briivaks, varu padancot, pec paris meneshiem saksies tads karuselis, ka labi ja savu gultu atradiishu vakara, un ta liidz novembrim.
nu kada interese man, pieaugusham piplam, butu otra izdabashana? par mati ar ta diivaini. man visi viira radi vienmer bija ljoti tuvi, jo es tak iegaju tai gjimene.
princeses, karalji. bulshits kkads.
bet slikts sekss var but. slikts, garlaiciigs, paredzams. un var but tads, ka pusi neatceries.
tapec jau es saku, lai abi gali sapasetu, tas ir baigi reti. jauniiba vel var visu ko noriit un slipeties, tagad nav vairs laika.

leone  Bezatbildība un melīgums.Ja par melīgumu vēl varētu domāt,ka tas radies no pārliekām prasībām,nepārtrauktas kontroles(samelošu,lai mierīgāk dzīvot),tad bezatbildība ir pilnīga katastrofa.Cilvēki dzīvo kopā pamatā tāpēc,lai viens otru atbalstītu visādos veidos,jo tikai jaukai laika pavadīšanai pilnīgi pietiek ar satikšanos.Un,ja izrādās,ka cilvēks apsola,bet neizdara,vai arī izdara citādi,kā bija norunāts,ar laiku tas nokauj vēlmi dajebkādā veidā kontaktēties ar tādu personāžu.

Geisha  Šķīrusies esmu jau 2 reizes. Vienu laulību izjauca alkohols + azartspēles (automāti). Otrā laulībā man bija nevis vīrs, bet dēls ar visu savu kaprīzo klanu piedevām.
Pieredze ir laba tāpēc nemaz nesteidzos veidot jaunas attiecības.

ernestiine  Kurts69 ja reiz ielikti tēmu, tad ir jārēķinas ar dažadām peredzēm.

Tu neko par mani nezini, un līdz ar to nekas arī nav izteikts.

Nelaimīgam būt jau neaizliegsi.


Klasiskā latvieša vīrieša parazītiskā domāšana, ir ļoti izplatīta Latvijā, paldies Dievam par to zinu, ne no personīgās pieredzes.

Bet kā likums, tie ir lūzeri ar viedokli un pretenzijām pret faktiski visām sievietēm.

Bet nu....varbūt Tev vienkārši nav lemts saprast par ko runāju.

Katram jau savs tas komforta līmenis.

Ir cilvēki, kas ir hroniski laimīgi un ir kas ir hroniski nelaimīgi, tās ir kā pretējās nometnes, kuras viena otru nesaprot.

Liga2  ernestin kapec tu doma ka kurts ir nelaimigs? tikkai tapec ka nepiekrit tavam viedoklim par idealo sievieti? man personigi tavs prieksstats par jauku kopa busanu un budzeta planosanu ari nesaista. es kaut ka velos but finansiali neatkariga no sava partnera un pirkt kurpes tad kad es vinas velos nevis planot , tapat diez vai es gribetu redzet sev blakus virieti kuram butu nepieciesama dievinasana. katram savs es vairak noverteju personibas un velesanos respektet viens otru. ta ka katram savs attiecibu modelis kas vienam normals otram nepienemams

havjiers  diezgan baisi ,perspektīvā gandrīz katram otrajam var sanākt "kaķīša dzirnaviņas " sava nepietiekamā pienesuma dēļ .

Jeannette  Moments kāds?
Visi vēlās mīlēt un būt mīlēti, bet... atskatoties pati uz savu virtuālo pieredzi, jāatzīst, tā bija kļūda, tā iemīlēšanās. Tā bija iedoma, jo jūtas bija ne tik daudz pret reālo vīrieti tādu kāds viņš ir, bet pret to, kādu viņu biju iedomājusies, proti, kādu iztēlojusi savā fantāzijā... Jāatzīst, viņā bija padaudz sakritību ar iztēloto objektu, tāpēc tā varēja notikt.
Kļūda iekš kā? Cilvēki vairs nemēģina iepazīties, bet cer uz mistisko veiksmi, kurā varētu izdoties realizēties kaut kas no pašu fantāzijas.
Mīlīši, nu tad dariet, kā biju darījusi es - radiet fantāziju (nomoda) un reāli to izdzīvojiet, kaut gan... pati sev otrreiz vairs to neieteiktu... ;)
Aizvien vēl atceros to vīrieti un jā... atceros pēdējo tikšanos, kurā pati sev biju pateikusi (tikai viņam nebiju teikusi), ka uzaicinu viņu sevi apciemot, lai varu atvadīties, bet pirms atvadīšanās, lai varētu tā kārtīgi viņu apskatīt..., apskatīt viņu bez fantāzijas līdzdalības... Atšķirības pamanīju. ;)

neko  "Cilvēki dzīvo kopā pamatā tāpēc,lai viens otru atbalstītu visādos veidos"
---
Vai tad? Es gan to daru, lai kopīgi realizētu kopīgos mērķus, idejas... nu lai reizēm arī lai kopīgi muļķi laistu. Balstīšana kaut ka tanī visā neietilpst. Protams atbildību par kopīgo plānu realizāciju tas arī neizslēdz. ja reiz izdomāts, ir jāizdara kā izdomāts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu