Problēmas, kas vīriešos atklājas uzsākot kopdzīvi un mēdz novest pie šķiršanās?

Khm, tātad:) Labprāt dzirdētu no sievietēm, kādas ir tās tipiskākās problēmas, kas vīriešos atklājas uzsākot kopdzīvi un mēdz novest pie šķiršanās? Ceru uz godīgām atbildēm! Varbūt kāds vīrietis uzzinās ko jaunu un nākotnē sev noderīgu.

Jeannette  Atbalsts - skatoties kāds. Ja domāts labs, uzmundrinošs vai pozitīvs vārds, smaids vai vienkārši silts apskāviens kādā grūtākā brīdī - tad tam, manā sapratnē par labām attiecībām, noteikti būtu jābūt. Tas liecina par emocionālo tuvību un / vai siltumu, kuru ik pa laikam ikvienam, lai attiecībās uzturētu vajadzīgo tuvības pakāpi, tīri atsvaidzināšanai var vajadzēt atsvaidzināt.

Aukstums  Vienaldzība, ideju trūkums, regress kā tāds..

senga  Vīrietim jābūt atbildīgam par ģimeni,bērniem.Jāsaprot,ka nevar tikai pieprasīt no sievietes, visu,ko vēlas,bet arī pašam būt saprotošam,cienīt ,mīlēt sievieti.

sannda  Viss, kas bijis, nav kļūdas, bet pieredze, diemžēl visbiežāk turpmāk nenoderīga, jo attiecības ar katru cilvēku veidojas savādākas, tāpat arī šķiršanās iemesli ir atšķirīgi.

piladzoga  manuprāt izšķiras, ja ir greizsirdība, neiešana līdz laikam (nemācās,nepilnveidojas,ieciklējas uz vecumu, prāta spējām) un vēl apnīk, ja nepārtraukti ir blakus, grib kopīgus hobijus un rociņās sadevušies visur iet :DD

ernestiine  Sievietes taču ir dažādas.

Stiprie vīrieši nav jāsavalda, viņi lieliski paši zin ko dzīvē grib un iet uz savu mēŗķi, kā arī nebaidās no stiprām sievietēm, tik cik iedvesma nepieciešama, un sirds siltums un stipram vīrietim.

Es te tā aizdomājos, ka šī diskusija lieliski pierāda to, kapēc ir tik maz smaidīgu un laimīgu cilvēku uz ielām, transportos, pasākumos....

Ka tikai kādam kaut ko pierādīt vai kādam uzkāpt uz galvas. Mazvērtības kompleksi...

Bet attiecības, mīlestība, sekss ir divu cilvēku mijiedarbība.

Un ja iekšējie līmeņi un pievilkšanās spēks sakrīt, viss būs, bez prasībām un pretenzijām.

Pa lielam jau domājošam cilvēkam ir skaidrs, ko viņš var vai nevar otram iedot, vai ko no otra sagaida.

Jo nu...jā...paldies autoram par tēmu, atbildēja man uz daudziem iekšējiem jautājumiem, kapēc Latvijā cilvēki ir tik drūmi...

Hroniski laimīgie un hroniski nelaimīgie, viens otru nesapratīs. Divi dažādi domāšanas līmeņi. Un kas ir vairākumā, var redzēt uz ielām.

Bet cilvēku dažādībā tieši ir pasaules šarms.

Tessa  piladzoga, kada neieshana liidzi laikam? kadi kopiigi hobiji, viirietis tambores, vai? vai izšus krustduriena?
iisak sakot, viriesha piektajam punktam ir jabut saspringtam un jasoljo magjinstraturas? citadi tu ar vinju ni un ni, fuj, prasts melnstradnieks?
vot pipecs cilvekiem trabli.

piladzoga  TESSA
Lasi uzmanīgi ,šķiras arī tāpēc ka GRIB kopīgus hobijus un visur iet kopā ..es neizturēju un aizgāju no geizsirdīga cilvēka,kurs pat uz kino neļāva vienai iet:DD

kvarts  Ja dievs grib sodīt vīrieti, tad viņš tam piešķir sievu.....

lefkoja  Uzsākot?Kad skaitās ir uzsākta kopdzīve?Kad ir kopīga manta, kopīgs jumts virs galvas?vai kad ir gredzens pirkstā un laulība?

Piparkuka  Gredzens pirkstā+ laulība = kopīga manta un kopīgs jumts virs galvas. Vienādi, viss kopā.

Piparkuka  Domāju, ka ļoti daudzi (ļoti daudzi!) vīrieši nemaz nesaprot, ko nozīmē "apmierināta sieviete". Te to skaidri var redzēt. Daži jau, protams, saprot, taču tik daudzi it nemaz!...... :)

ernestiine  Tautieti, neiesprindzini smadzenes.

Ir lietas, ko Tev nesaprast.

Piedod, bet man nekas Tev nav jāpaskaidro.

Vienīgi ir atgādinājums, ka latviešu valodā tautieši latvieši lieto garumzīmes. Tas nu tā, ja to nezināji.

RRAGANA  Melošana.
Pirmām kārtām jau pašam sev. Un pēc tam otrai pusei. Meli izjauc visa veida attiecības.

P.S. Melotāji ir vienlīdz abos dzimumos, ne tikai vīrišķi vien.

Danaja  Katram vecumposmam ir atšķirīgas tipiskākās kļūdas, jo pieredze un briedums ir dažādi.
Šķiršanās gadījumā būtu muļķīgi vainot tikai vīrieti, jo gadās, ka sieviete iemīlējusies pati savā iedomu tēlā, ignorējot realitāti un acīmredzamus faktus, kādā jaukā rītā pamostas un jūtas vīlusies beidzot ieraugot to, ar ko apprecējusies.

av2  Iepaziistoties - abpuseeja miilestiiba, beznoteikumu, bec ierobezzojumiem utt. Super sex . Buussana uz viena villnna. Bet taalaak, dziivojot kopaa ?
Jaa , pikkis, pikkis par maz - nav , ibj , " konkureet speejiigs" viirietis , kaa te izteicaas. Jo finances var visu atrisinaat, gan sabojaat. Varam jau teelot nezinko, bet ta tas ir.Un neglaabs ne izskats, ne sex , ne esosssie peecnaaceeji, ne veel kas, ja buusi mullaa dziivojot ar sievieti. Ja veel ir beerni, nu vispaar, taa ir liela atbildiiba, un nav,...un nekad nebuus viegli.

Rondijs  Tā nemēdz būt, ka problēmas attiecībās rodas tikai vienas puses dēļ. Ja vīrietis pārmērīgi dzer, tam ir savs psiholoģisks iemesls. Ja iet pe kreisi, ja melo, ja nav ieinteresēts utt. Tas sākas ar to, ka attiecībās nav komunkācijas, uzticēšanās, atbalsta, sapratnes u.c. Tā ir abu pušu vaina vienmēr, sākot jau ar savu atbildību par to, kādu cilvēku esi izvēlējies sev blakus.

Rouzita  Rondij... ja kādam ir dēmoni, tad tie viņam ir un tie izpaužas... un jebkurš iemesls tad ir gana labs, lai dzertu vai ietu pa kreisi. Tāpat kā kleptomānam zagšana - zog ne jau tāpēc, ka nav ko ēst.

Rondijs  Rouzita, tikai atceries ka pārī satiekas vienmēr tāds ar tādu, līdzvērtīgi cilvēki, skatoties no psiholoģisko noslieču viedokļa. Sadists vienmēr atrod mazohistu - tas ir dabas likums - balansēšanās. Ja vīrietim ir alkohola problēma, tad sievietei ir arī pretim tikpat "vērtīga" cita problēma, kas vīrieša alkoholismu izraisa vai veisina utt. Zinu, zinu, nepatīk to dzirdēt.. patiesība kož.. tā ir.

Rouzita  Tā nav gan, tas tāds viegls, populistisks skatījums no sava skatu torņa ar pārākumu uz citu cilvēku dzīvi. Kā gan Tu zini, kā es uztveru citu cilvēku teikto ? Kas man kož vai nekož ?
Tāpēc, ka Tu visu par visiem zini ? : )

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu