Ka pateikt mīļotajam kad gribu skirties

Dzivojam kopa jau 5 gadus.ir divi berni.nu ir pienacis laiks kad velos skirties bet nesaprotu ka izdarit to lai tas notiktu.esmu jau vairakas reizes to teikusi bet nekada jaga cilveks vienkarsi mani nelaiz vala vienmer kka pieruna u.tt.neesam precejusies.ir tada lieta ka nevelos atgriezties pie vecakiem vini man loti ir palidzejusi paldies viniem par to bet so situaciju gribu viena atrisinat ,bet nezinu kaa.raksturs vinam ir diezgan traks tas ir viens no iemesliem kapec gribu skirties.vins var aizsvilties pat ja pasaku kadu vardu spihot u.tt dauzit bernu mantas manas manta,skapjus sienas jebko kas ir cela.tapec versos pec jusu ieteikumiem.ludzu palidziet.

quimera  Sievietes ļoti reti aziet uz nekurieni .
Bet gandrīz vai vienmēr aziet pie kaut kā.

Turoties pie viena zara,atlaižot otru. Zemiski .

dzozefinaups  10.06 Kas tie par indiviidiem ir,kuri nesaprot,ka dara otram paari?! kadi draugi,kadi koleggi....-netiira vella jamazgaa majas! Un neticu,ka sieviete nev runajusi ar vinnu,tikai netiek sadzirdeta,visticamak,ssads virietis pats ir traumeets....un savu ricibu uzskata par normalu! Nu nemainas pieaugusi,nobriedusi cilveki!
10.37 Ja velejies pateikt,ka sieviete aizies pie nakamaa viriesa-protams-ja vien tas bus par kripatinu labaks.... tomer,neizdari secinajumus,sievietes sada situacija ir tik neaizsargatas,un atbildigas netikai par sevi,bet ari berniem.... un,kaa zinams-svesi berni nevienam nav vajadzigi! -ar lloti retiem iznemumiem,es pat tadus nezinu! Tapec-viriesi-varmakas manipulee,un ar 100% parliecibu,ka sieviete cietis,kluses un nekur neliksies!
Vienigi domaju,ja autore ir sada portala....tad kas zina-cik pati nobriedusi,un ko velas.... Pazistama ir lidziga situacija,bet tur virietis ciinas,lai ssii maate nodarbotos ar berniem,butu tiriga,un nesedetu ssados portalos,un cauram dienam negrauztu semusskas,ar kaaju ssuupojot ziidainissa ratinus,jo tas visu dienu bllauj! Padomus dot ir viegli,tomer realitates meedz buut nezzeligas.... Vienigais,ko gribas teikt-nepielaujiet vardarbiibu!

Rouzita  Visvieglāk ir citus nosodīt.

aklaiks_  ...rakstat, ka Jums viņš ir mīļotais...

Rondijs  Rakstīt neprot, un grib šķirties neskatoties uz to, ka mīl. Dīvaini.

DanaL  Kāpēc kaut kas jāsaka? Pie tam vardarbīgam vīrietim tas izsauks kārtējo niknuma lēkmi.
Bet ja nu tu negribi izmantot iespēju kopā ar bērniem atgriezties pie vecākiem, tad izskatās, ka patiesībā tu neko negribi mainīt, un pat gaidi, kad tas "mīļotais cilvēks" atkal piekaus tevi vai bērnus.

Mirdzina  Varbūt viņam vajag medicīnisku palīdzību?

scheriff  meitina12, vai Tu šinī portālā piereģistrējies 11 līdz 12 gadu vecumā?

swim  Man šķiet ka pirms mesties gultā bez prezervatīva, vajadzētu psihologu kursus apmeklēt. Jo tā tāda masveida tendence, saražo bērnus, protams pirms tam neapprecoties, un tad sāk pētīt, kas tad īsti tas ir ar ko guļu.
Gan jau vecāki redzēja, kas par putnu un mēģināja atrunāt, tādēļ tagad kauns atgriezties.

Baklazans  meitiņ12 parādi savam mīļotajam savu oho.lv profilu ar bildi kurā ir redzams arī viņš un viņš pats aizskries prom no tādas...

aija_69  Ja esi pamazām nokļuvusi šādā situācijā, ka tavam mīļotajam raksturs ir diezgan traks un māja ir vieta, kur psihot, dauzīt mantas u.tt., tad situācija šobrīd ir gana dramatiska un tas varētu būt pagrieziena punkts tavā dzīvē.
Raksti, ka nevēlies atgriezties pie vecākiem.. Dzirdot līdzīgus stāstus, vienmēr ir jautājums - kāda bijusi šo jauno sieviešu bērnība, pusaudžu gadi, pieredze vecāku ģimenē..
Raksti, ka gribi šo situāciju atrisināt pati. Iespējams, intuitīvi jūti, ka tavā tuvumā šobrīd nav īstie cilvēki, kas varētu sniegt atbalstu.
Pamatproblēma nav konkrētais "mīļotais vīrietis" tev blakus, bet tava dzīves pieredze un izvēles, kas pamazām ieved šādā purvā.
Rekomendēju pievienoties atbalsta grupām un organizācijām, kas gana profesionāli risina šādas situācijas. Piemēram: Martas centrs, Al-anon, Al-antiin. Ir daudz bezmaksas atbalsta programmu sievietēm ar bērniem.
Tev ir visas iespējas mainīt savu dzīvi! Lai izdodas!

medusbite3  Meitiņa, tu esi portālā kopš 2006. gada. Tev ir 25 gadi. Kādi secinājumi..?

solvitas  Varbūt brauc prom uz Vāciju! Tu taču jūti ko tev te sola un kāda ir sabiedrības attieksme oret nelaimē nonākušu cilvēku. Vēl jo vairāk, ja esi apjalpojošā sfērā strādājoša ar pamatskolas izgliltību. Brauc prom! Vakar lasīju, ka Valters Frīdenbergs ir sajūsmā oar culvēkiem Vācijā visi tik pozitīvi, smaidīgi un atsaucīgi. Bet speit katrs gribēs uz tevis pakāpties un iemilt dziļāk dublos. Iesākumā atstāj bērnus mammai un pati brauc uz Vāciju kādā viesnīcā strādalt par istabeni, viņām nodrošina dzīvesvietu viesnīcā un ēšanu arī. Vēlāk, kad būsi iekārtojusies, varēsi noilrēt kādu dzīvesvietu un bērnus aizvest uz labāku dzīvi. Šeit nebūs labāk! Brauc kamēr vēl var aizbraukt!

solvitas  Magone Burka arī aizbrauca uz UK viesnīcā par istabeni strādāt vēl stāvoklī būdama ar otro bērnu. Un nekas! Dzīvo Anglijā pagājušajā gadā apprecējās ar lietuvieti. Kas viņai te bija? Xaura suņubūda nekurienē un ļaužu nievas. Bet tur var dzīvot ar 2 bērniem un vēl apprecēties arī.

valmierietis333  Vai tad Vācijā vēl ir vieta latvietei ?!
tur tak Merkeles uzaicinātie arābi tusē !

Ja nu vienīgais grib vēl kādu bērnu no kāda arāba , tad lai brauc ...

Mammai gan jau sava dzīve , varbūt arī ir darbs , viegli jau pateikt ,lai atstāj !

valmierietis333  Jāsameklē precinieks un tad jāmūk pie šā !

Iesākumā atgriezties pie vecākiem , ja ar šiem labas attiecības , un tad domāt kā rīkoties !

Nevis skriet ar bērniem uz ielas un tad domāt variantus !

Tās Vācijas un Burkas neder visiem cilvēkiem , dažam paveicas , citam nekur neveiksies - labākajā gadījumā par bomzeni vai palaistuvi Eiropas pievārtē kļūs !

engeliteS  Negribu būt piekasīga, bet pareizi būtu: "Kā pateikt mīļotajam, ka gribu šķirties". Līdz galam pati neesi izlēmusi, ka gribi šķirties. Ja tiešām izlemsi ,varianti ir: atgriezties pie vecākiem, krīzes centrs Marta utt Katrā gadījumā, ja vīrietis ir vardarbīgs, tur vispār nav ko domāt, labi tas nebeigsies

solvitas  valmierieti333 tu vispār reāli domā? Kur lai viņa te LV lai sameklē precinieku, ja viņai ir 2 bērni? Te jau ar vienu bērnu sieviete skaitās brāķeta, kur nu vēl ar diviem! Latijā bērnus ienīst un katra vecpuiša ļaunākais murgs ir bērni! Tāpēc, ka Latvijā bērniem nav vispār nekādu sociālo garantiju. Anglijā par katru bērnu maksā pieklājīgu pabalstu.

Tessa  solvitas, beidz purgu dziit. ne jau berni pie vainas, ja kadu njem vai nenjem. un galu gala nav jabut vecim pie saniem jebkuriem liidzekljiem.
normals, pusliidz labi pelnoshs viirietis vinju nenjems, tas gan ir skaidrs. jo shaubos, ka ar vinju var par kko parunat un vinja kadam liksies interesanta. atkal atradiis tadu, kursh bus prieciigs iespraust un dabus tresho bernu. ziniet, atvainojiet par tieshumu, bet tur jau uz sejam ir kods.
un nekada Vacija to neizmainiis.

Torpedo  es ar nekad ar 2 bērniem un pamatskolu nejemtu, lai arī cik jauna vai skaista - tad jau labāk pa 1. stāva logu izlēkt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu