Ka pateikt mīļotajam kad gribu skirties

Dzivojam kopa jau 5 gadus.ir divi berni.nu ir pienacis laiks kad velos skirties bet nesaprotu ka izdarit to lai tas notiktu.esmu jau vairakas reizes to teikusi bet nekada jaga cilveks vienkarsi mani nelaiz vala vienmer kka pieruna u.tt.neesam precejusies.ir tada lieta ka nevelos atgriezties pie vecakiem vini man loti ir palidzejusi paldies viniem par to bet so situaciju gribu viena atrisinat ,bet nezinu kaa.raksturs vinam ir diezgan traks tas ir viens no iemesliem kapec gribu skirties.vins var aizsvilties pat ja pasaku kadu vardu spihot u.tt dauzit bernu mantas manas manta,skapjus sienas jebko kas ir cela.tapec versos pec jusu ieteikumiem.ludzu palidziet.

vilks28  Ar pannu (čuguna) rokās.

Ruuperta  Klau, nu te jautajums bernus dauza vai vinu mantas? kas vinam liek trakot? oho? pagale nedeg viena. 5 gadi un 2 berni. come on 2 gadi grutniecibas pa lielam! Par ko Tu domā? Katrai ģimenei tas ir smagi kad ieiet trešais... mazais dundurs.

Tessa  kada starpiiba, ko dauza? sakuma lietas, pec tam aizvediis uz mezhu un nozagjes rokas, ka Krievija, jo redz, ta sagribeja shkjirties.
arii emocionala vardarbiiba ir vardarbiiba. nav ko palikt ar varmaku kopa. bet te, ka jau es saciiju, diagnoze.

neko  hmm ja sieviete sāk dauzīt šķīvjus viņu ar stigu jāpamet? jo agri vai vēlu uzklups ar gaļas cirvi?:) [laikam jau taisnība]

Ruuperta  Bulshits. Agresiju var izpaust dažādi. vai kā mēs visi esam labie, kad pēc smagu klientu dienas pret visiem smaidam. viens to izpauž sport, cits tīro, cits dziedot. īpaši vēršu uz īpaši smago klientu apkalpošanu kad tiešam....cilvēkam ir smagi neskatoties ko saka klientam, lai nomierinātu.

edding  Par to, ka ar 2 bērniem var atrast labu vīrieti, nemaz nešaubos. Manas meitas draudzeni arī ar 2 bērniem nupat viens jauks vīrietis apprecēja. Tiesa, viņš nav latvietis, bet lietuvietis/ te nav runa par burku, nē, kaut arī viņi dzīvo UK/
Arī izglītībai nav nozīmes, jo ne katram vīrietim ir augstākā.
Man tikai to bērnu žēļ, kurus neapdomīgas meičas dzemde x zina no kā.Pēc pāris gadiem atjēdzas, ka šis čalis ir pēdējais sūds un viņu jāpamet.Kur tā jāsteidzas, kāpēc momentā jādzemdē.

edding  Valmieriet, Tu tiešām domā, ka tā saucamie bēgļi strādās? Nu nu! Smagos, maz apmaksātos darbus darīs latvietes, jo viņām vienām pašām jārūpējas par bērniem, jo eksvīriņš ir tirliņš parastais, kurš tik to vien var kā seksot pa labi un pa kreisi, uzstādīt sievietei prasības, kaut pats ir patiesībā nulle, var būt resns, var dzert, var maz pelnīt.

Tessa  jaja. tas, kas bilde, smagi apkalpo klientus. tur seja nav apgrutinata ar intelektu, lai dadomaties, ka vajadzetu sportot vai iet tautiskajas dejas sudmalinjas lekt.
tanta, ja vaji nervi, nav ko stradat ar klientiem. bezmaksas padoms.

Aukstums  Feiks vai nav feiks, bet tēmā ir uzots konkrēts jautājums,un brīnos par tiem komentētājiem,it sevišķi- siev.dz.,kuras te atļaujās nosodīt. Tātad,pirmkārt, kas ar dzīvesvietu?Vai tur pat ar bērniem esi deklarējusies, ja tā, tad nekur ar mazgad.bērniem nav jābēg. Otrkārt, ja " mīļotais" ir vardarbīgs, jādabū pierādījumi, pēc tam tiesā var lūgt netuvošanos. Bet, spriežot, pēc teksta, aurorei tas nesanāks, vajag cilvēkus, kuri tev palīdzēs. Trešais variants- sameklē,kur iet , bērnus padusē,un uz priekšu. Arī šajā gadījumā būs nepieciešama palīdzība no malas. Ģimene, draugi, kaimiņi,pašvaldība, ja ir att.statuss.

Piparkuka  Pirmkārt jau jūs neesat precēti, tātad jau tagad šķirti. Kur jūs dzīvojat- kam ir dzīvoklis, pēc tā var skatīties- kuram jāiet prom.
Te redzu 2 variantus- pie vecākiem (protams, jo tur arī aizsargās), otrais tiešām ārzemes, jo daudzi vecāki tā darījuši. Bērni pagaidām pie vecmammām un tad paņem līdzi, kad iekārtojas.
Un kā tad ar alimentiem, tie taču arī jādabū. :(
Nu vēl viens būtu- apprecēties. Kāpēc neesat apprecējušies sen?! Hmm...

Liga2  nu loti interesants padoms, es domaju par Vaciju. iedomajies tikkai sai sievietei ir pamatskolas izglitiba pielauju ka valodu zin tikkai dzimto. ka tu iedomajies Solvita vina rit nopirks bileti uz Vaciju , kur vina dzivos un kur vina atradis darbu ja nezin valodu ? scenarijs var but loti bedigs sapazisies ar kadu musulmani un bus tresais berns vai panelis. tu nakamreiz doma pirms dod padomus. un tas gan viegls risinajums atstaj bernus vecakiem pielauju ka berni ir mazi un viniem ir nepieciesama mamma. bet autorei man butu jautajums ka visu notiekoso uztver abi mazgadigie berni? pajauta sev vai tavi berni un tu juties laimiga. atbildot pasai uz siem jautajumiem ari bus risinajums.

piladzoga  uz krīzes centru kopā ar bērniem un punkc

solvitas  Liga2, pilna Anglija un Īrija arī Norvēģija ar tādiem, kas valodu neprot. Vienkāršos darbos pietiek ar to, ka viens no grupas runā un pārējiem paskaidro kas jādara. Un uz Vāciju nav jālido , var ar mašīnu aizbraukt, pat ar stopiem, ja ir drosme. Vēl ir variants, ka valodu 2 mēn laikā var iemācīties ar interneta programmas palīdzību. Zinu meiteni, kas tā arī izdarīja un tagad jau vairāk kā 5 gadus braukā uz Austriju slēpošanas viesnīcās strādāt. Ja cilvēks nonāk izmisuma situācijā, tad uz daudz ko ir spējīgs, ko normālos apstākļos nedarītu.

Liga2  Vai tu strada UK,Irija vai kada cita Eiropas valsti? lai dotu padomus pamest LV izmegini iesakuma pati un tad ari varesi dot padomus.

solvitas  Es nestrādāju, bet tur ir daudz paziņas un neviens pēc mājām negaudo, ir apmierināti, tāpēc es pati arī domāju braukt prom. Vnk man nav tas izmisums, ka nekā nebūtu. Kaut kāds darbs ir un dzīvoklis arī, turklāt bērns un tādā situācijā ir grūtāk aizbraukt nekā ja man nebūtu nekā - ne darba, ne bērna, ne dzīvokļa.

Bumblebee  Nomedi briedi, nozage vinam ragus un uzdavini vinam dzimsanas diena.

valmierietis333  Solvita,
Tessa un Līga atbildēja manā vietā , tieši par to ar biju domājis - seju informācija ,kas lasāma fotogrāfijās - gan vienam ,gan otram !

Es parasti aizstāvu cilvēkus bez lielās izglītības , ka beigtās skolas ne vienmēr liecina par cilvēka gudrību , bet šeit viss liecina ,ka šis laikam nebūs tas izņēmums !

Tādēļ jau arī rakstīju ,ka Ārzemēs viņai nav ko darīt , jo tikai ienaidnieks var sūtīt naivu skuķi bez zināšanām kaut kur svešumā - labākajā gadījumā tiks bordelī par verdzeni nevis istabeni ...

Un ir atšķirība , ir apķērīgi cilvēki ,kas pat uz vientuļas salas izmesti spēs par sevi parūpēties , un ir vientiesīši , kuriem izdzīvot iespēju faktiski nav - sadzersies sālsūdeni un atstieps kājas...

---Tādēļ arī uzskatu ,ka vienīgais normālais risinājums ir pārcelties pie vecākiem , ja vien nav ar šiem naidā ...
Minēts novads , tik pat labi iedomājos kādas lauku mājas , kur meitenei īsti nemaz naudas nav lai pārceltos ,kur nu vēl braukt uz ārzemēm !

Uz šitādām parasti krīt visādi par sevi nepārliecināti varmākas ,kas piedzied pilnas ausis un meitenei jau acis spīd ,
es personīgi uz viņu nevaru paskatīties kā uz meiteni/sievieti , uztveru vairāk kā tādu sīko 12-mit gadīgo māsu ,ar kuru tiešām nebūtu par ko īsti parunāt ...

------------------------------
18:49,
par tiem arābu tūristiem , tas bija vairāk kā joks - jo ne jau strādāt viņi Eiropā nosūtīti (tur maz tādu strādāt gribētāju) ...

fargo  autore diskusijā nepiedalas. ir nojausma kāpēc - tas var būt grūti.

lasu, ka ir vēlme atrisināt situāciju vienai. es tiešām vēlētos, lai mani vārdi aizķertu izpratnes stīgas - ne tikai jūs viena, bet pat jūs abi ar vīrieti un pat palīdzot saviem vecākiem, jūs pat visi kopā netiksiet galā. un to es nesaku, lai noniecinātu jūsu spējas.

ko darīt? pirmkārt, nesteigties. vai, cik ātri var izdarīt daudz ko. bet tik maz ir pareiza, ko var izdarīt ātri, lūdzu par to padomāt?
daudz ko var izdarīt ātri, bet ir maz laba, ko var izdarīt ātri.

tas vīrietis ir ātrs dusmās? pietiekami liela daļa cilvēku ir. tā ir problēma. bet tā arī IR labojama problēma. ja cilvēks grib, viņš var atrast palīdzību. viegla padošanās dusmām nozīmē zemu paškontroli atrodoties noteiktu emociju iespaidā. to var iemācīties kontrolēt.
tiktāl par vīrieša problēmu.

bet tagad par jūsu. jusu kopdzīvē jūs nepienesat negatīvo? jo par to nekas nav minēts. gan jau, ka kaut kas ir.

un vel kaut kas cits ir un vēl un vēl. psiholoģisku konfliktu ielaistās ģimenēs parasti problēmu ir daudz. tās ir saistītas viena ar otru. un to mudžekli nevar atrisināt viena pati. pat ne kopā. bet var lūdzot zinošu un mākošu cilvēku palīdzību.

tālāk. parasti, problēmas no kurām bēg, gandrīz tieši tādā pašā tipa uzrodas citur. kāpēc? jo probēmas parasti ir pašu cilvēku radītas. redzi, cilvēki atrod viena un tā paša tipa cilvēkus atraktīvus. parasti, sievietes, bēgot no viena tipa vīriešiem, nokļūst pie tāda paša tipa vīriešiem ar visām vecajām problēmām. tikai jaunās krāsās. un ar visām savām vecajām rakstura iezīmēm, kuras tā vai citādi arī ir devušas artavu situācijai, no kuras ir vēlme bēgt.

un tas vilks vai lācis panāks atkal. tikai jau jauna vietā. ne vienmēr. bet parasti. jo celoņi mēdz saglabāties.

savejais15  Nu tā bez iemesla neviens neaizsvilstas.....
Ak māmiņ dzeguzīte!

Liga2  tautiesi kuri lepni lielas par labo dzivi arzemes ir daudz, es nesaku ka arzemes nevar nopelnit bet visur ir ari otra medalas puse. Solvita iespejams tev draugi un pazinas palidzes pirmaja laika varesi padzivot pie viniem, pazinas iespejams palidzes tev iekartoties darba un aizpildit nepieciesamos dokumentus un pieteikumu veidlapas. ko daris raksta autore ? piekritu valmierietim tik naivai un diemzel neizglitotai meitenei nav ipasi spidosas iespejas arzemes

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu