Prognozēt seksualitāti?

jautājums tāds - vai jums ir kādi novērojumi vai pieredzē balstīti secinājumi, kas ļauj prognozēt cita cilvēka seksualitāti?

DanaL  ne_meklējumos: labi pelnošiem vīriešiem tas ir PAMATOTI dārgs.
Lai tu saprastu, konkrēts piemērs : puisis, kas nekad mūžā nav spēris kāju ārpus Rīgas, līzingā paņēma džipu ar domu - nu gan zaķi li.pavilksies.
Zaķi nepavilkās. Da i mašīnu līzinga kompānija atņēma. Tagad puika pamatīgi ieskatījies pudelē.

DanaL  coldlands, kopš kura laika labs autiņš = dārgs autiņš?
Lai gan - ko nu kurš uzskata par dārgu auto :D

coldlands  Tad vareji uzrakstit, ekonomiskas problemas, psihologiskas traumas, un luk del ta ari seksualas problemas, bet ne del laba auto iegades, onka slikts seksa.

ne_meklejumos  DanaL
Nu gadās jau tādi, kam smadzenes citā vietā, vecāki nav ieaudzinājuši dzīves gudrību nedzīvot pāri līdzekļiem. Tik neredzu sakarību ar seksualitāti, tikai ar muļķību.

neko  nu visdārgākais un lielākais noteikti ir autobuss:)

coldlands  Danal, pilnigi logiski, ka jo dargaks auto, jo kvalitativaks, specigaks dzinejs, ertibas......, ja tas protams nav kads retro auto.
Bet to, ka loceklis sliktak stav, vai labak delj spalvainam krutim......, piedodiet, bet pieaugusas tanta, un sadas domas, pienemumi!
Ceru es uz vecumu tada marazma nekritisu.

Tessa  vot it ka zini, ka cilveka viedoklji parasti ir lasami un adekvati, bet tad izlasi kko tadu, no ka acas paliek kvadratas (par auto, blondumu, gariem deguniem un plikam pljeshkam, DanaL). nu?

reali ir ta, ka kadam var but seskuals, bet man ne silts ne auksts, nekadas velmes nerodas, koroch, gaumes jautajums. un otradi-paldies diestesam, ka tika man :D
iz pieredzes, liels runatajs reali izradiijas viduvejiba vulgaris. nu, ta, kad lustru peta.

JurisK  Cik nu taa atminu - satiekot un iekaarojot, seksiiga bez gala, toties no riita aatraak projaam gribaas tikt! Ljoti stulbs cilveeka, kaut ar sievietes, veerteeshanas veids -peec seksualitaates:D

Pillerina  Tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie un karstākie. Tā, lūk, ir.

baluba  Klusie tā arī paliek klusie .... bet fakts ka seksualitāte katram sava. Kam fiksi orgasmu noraut, kam procesu izbaudīt.

Tessa  vispar, ja labi padoma, jautajums ir diivains. nav tada cilveka, kursh nenodarbojas ar seksu. ar katru partneri vinjsh dara to kadreiz pirmo reizi.
ta pirma reize katram notiek dazhadu iemeslu delj (simpatijas, interese, etc). tas sekss katram ir savadaks un ar katru no partneriem ir savadaks. darot to pirmo reizi un ja viss ok (patiik, sapas, utt), katrs no abiem doma, ka attieciibas turpinasies. nu, velas to.
ka var zinat, kads temperaments ir partnerim? jo sakums ir sakums. neiztirzasim nesaderiigi sesku. runasim par "+". tatad, kur ir garantija, ka sapases tas temperaments?

baluba  ....garantijas nekādas, it īpaši ilgtermiņā.

Piparkuka  Jo mierīgāks un kautrīgāks, jo izcilāks!!
Jo uzbāzīgāks, plātīgāks, jo īsti ne tik labs, kaut, protams, entuaziasma pilns:)
Jo mazāk runā, jo izcilāk...

Piparkuka  P.S. Protams, ka tikai par kvalitāti ir runa!!

Lisichka  Man ljoti seksiigi skiet bedriites vaigos))))

Aukstums  Savulaik, man kāds vīrietis teica, ka par sievietes seksualitāti var spriest pēc tā, kā viņa vada mašīnu..nezinu...pati nekad neesmu prognozējusi, bet attīstīt otrā to var gan.

edding  19:29
Iedomājos tādu onkulīti, ap gadiem 60, ar bedrītēm vaigos! :)
Ne pārāk ticu, ka var izdarīt secinājumus pēc auto vadīšanas prasmes. Zinu 1 sievieti, kura ir dikti skaļā, aktīva, ātra dzīvē, bet ar mašīnu velkas kā ute. Šaubos ka gultā viņa ir kā plekste. Bet varbūt ir, to tik viņas vīrieši varētu pateikt.

Liepa53  Tāpēc jau ir dejas. Ja sapasēs dejā, sapasēs arī seksā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu