Prognozēt seksualitāti?

jautājums tāds - vai jums ir kādi novērojumi vai pieredzē balstīti secinājumi, kas ļauj prognozēt cita cilvēka seksualitāti?

madaa  Izlasīju, ka jo mierīgāks un kautrīgāks, jo izcilāks. Nemūžam nepiekritīšu par kautrīgumu..
Un tā seksualitāte, mīļie, atraisās tikai ar īsto cilvēku.. Un ne ar mašīnas, deguna vai pirkstu garumu, tam nav saistības. Tikai sajūtas....

Lovetta  onkulītis pēc 50 ar bedrītēm vaigos...nu tipa Juris Žagars?? Smuki, nenoliedzami...
Piebrauc ar ceļamkrānu....nu vot,kad man vasarā vajadzēja demontēt garažas jumtu un nocelt paneli, tad es ar biju gatava teju uz visu, lai dabūtu to ceļamkrānu...ja kas nedabūju.

Virgo  Kurs gan nezin ka klusā purvā velni mājo...

Paula6  Kurts69 ir taisnība...seksualitāte ir no dabas dota, to var saprast tikai mirkli paskatoties uz otru, tā ir nemanāma, bet tikai sajūtama. Ne "bedrītēm" vai mašīnām, skaļumam vai kam citam nav nozīmes. Varbūt vienīgi vēl acu skatam un balsij...tie ir "nodevīgi" :DD

Piparkuka  Kautrīgums jau nenozīmē, ka arī pēc tam viņš būs kautrīgs, kad saticis īsto un atraisījies!!
:))
Un par sievieti un mašīnu varētu būt taisnība. Kā viņa tur izturas. Kā uztver sevi! Jo mašīna ir ļoti seksīga... kad ar to brauc. Visas tās sajūtas, ceļš, mūzika, arī, kad nomazgā viņu utt utt, smaržas auto, visskas.
Cimdi rokās (tagad apsildāmās stūres gan, kas drusku traucē)).

Torpedo  Nu, ja viņa jāj uz tevis jātnieces pozā ar skaļiem izbļāvieniem, dibenu mētādama un pērdod, tad labāk jau, lai guļ kā baļķis

NARINJA  Vecmāmiņa teica, kā "griežās" , tā mīlējās? Laikam bij domāta deja,hi!
Apsmaidījos par -neko-, palikās tāds gudrs čalis, bet Danika priekšā izklājās kā veca brūte uz mežģīnēm, viņam smagais auto vajadzīgs:DD, pilsētas centrā..un kur normāla sieviete tik muļķīgi spriež! Laikam pieredze:D slikta!
Smieklīgi, tad jau domāt ,ka veči 4x4 un arī dāmas tos iegādājot domā par...a man domāt, ka normāli ir iegādāt mantas pēc vajadzības un dzives stila. Sagadījies ir tā, ka tiem onkām ar tām lielām mašīnām ir vairāk interešu, hobiju un iespēju,WOTT!!
Aizdomājos, varbūt autovilcēju večiem viena krāna vietā ir divi?!DDD

solvitas  Neko tur nevar prognozēt īstenībā. Jo tas no savstarpējās ķīmijas atkarīgs. Var būt tā, ka vīrietis domā, ka esmu nimfomāne un tikpat labi ar citu būs tā, ka viņš mani uzskatīs vispār par aseksuālu, jo vnk nerodas tas klikšķis un neko negribas.

furnitura  A kas ir seksualitāte?
Vai tas ir tas pats, kas labs sekss? Diez vai!
Vai labs sekss nozīmē, ka seksa ir daudz, vai arī var būt labs, bet rets sekss?

furnitura  Kāds teica, ka jāskatās kā ēd. Ja ātri norij, atraugājas, un tirina kājas, lūr pa stūriem - tad viss būs ātri kā fast fudā.
A ja gardēdis, tā lēni, izbaudot katru kumosiņu ēd - tad būs plaša romantikas programma, bet tikai tām, kas ir līdzīgas mākslas darbam.
Un ir tādi, kam vienalga ko, ka tik vēders pilns... nu tad paši saprotiet!

piparbecinja  Tak katrs cilvēks uz citiem cilvēiem reaģē dažādi, un seksualitātes "burbuļošana" attiecīgi variēsies, līdz ar to katram tas "nolasījums" par vienu un to pašu būs citādāks.

av2  par autinniem. Nu man, piemerma, tas ir hobijs. Tuunings . Autinni, ar ko paarvietojos, vienmeer "nepiemeeroti, daargi, jauni, parasti vairaak, vai mazaak, custom build ". Un galiigas mullkiibas , ka "zakki nepavilksies". Bijussas daudz ir tiessi situaacijas, ka nezini, kaa atssuuties. Luuk taa tas ir iisteniibaa . Jaa, pavelkaas meitenes, kas passa ko sajeedz no autinniem, no braukssanas, no autosporta, tuninga , no taa, kas ir tiessam laba masiina .
Vispaar, oHo peedejaa laikaa var...taadas "peerles" te izlasiit :) Pagarinaataji, spalvas, un deguni, tas tiessaam ir....ir taada pieredze??? .Varbuut paarlasiet, pirms te publiceejiet tos murgus, a?
Kaa redzeet/sajust, ka sieviete ir sexy guultaa? Elementaari.Jaa, smejaties te , ir kliksskkis, gribi/negribi ir jaabuut uz viena villnna...tas var buut citam siikums, zzests, skatiens, vaards...pieskaariens...it kaa nejausss.
To nesajust nevar.
Un veel peedejais. Ssoreiz buutu negodiigi nepateikt, ka sieviete guultaa ir.....viss ir viiriessa rokaas. Ka maaceesi pats vinnu , taa iedos. Praktiski jaaieveero noteikums , nav gan man nekaada lielaa pieredze, ja saliidizna ar "varonnu" nostaastiem , nevilk guultaa sievieti , ko negribi iisteniibaa, tad viss ir, un buus vienkaarssi super. Sex nav nekaads pienaakums !

Vaukskis  Man nav !

Pillerina  Paga, paga, tad jau sanāk tas pats attiecināms uz medniekiem/medniecēm un armijas/zmessardzes vīriem/sievām.

Jo garāka vienstobrene vai kalašņikovs/AK74, jo lielāks "O" tam gultā?

raina1970  Prognozēt jau var visu ko un ka vien sirds vēlās. Cits jautajums- vai tās prognozes piepildīsies un kāpēc.Par tēmas jautājumu- jā, tādas ir visiem, pie tam gana atšķirīgas - atcerēsimies, ka sex- tas ir- dzimums.. un kur nu bez pazimēm par piederibu kādam no dzimumiem. Domājams, ka tēmā pieminētā opcija drīzak būs- libido- dzimumdziņa..interese, vēlme pēc seksa.Jā, arī tur ir šadas tādas pazimes , kas norāda, ka iespējams, cilvēkam ir lielāka vai mazāka interese par to.Balss tembrs, apmatojums, uzvedība, -no redzamajām, vielmaiņa, bioķīmiskie procesi( daudzi saistīti ar adrenalīnu , un testosteronu)- no acīm nemanāmajiem.

baluba  Par autovadīšanu piekritīšu, un par ēšanu arī...tur var šo to izsecināt :)

Rondijs  Seksualitāte ir iedzimts lielums, un dzīves laikā nemainās. Tikai nejauciet ar pašu seksu, tur spēja un vēlme dzīves laikā gan mainās. Seksualitāte ir libido, un tas nosaka cik liela ir vēlme, interese dot un saņemt caur seksuālu kontaktu (jebkādu - vārdi, glāsti, pieskārieni, skūpsti, flirts, sekss, erotisks apģērbs, rotaļas, pavedināšanas, līdz pat atklāti izaicinošai uzvedībai). Seksualitātei ar pašu sniegumu seksā nav tiešas saistības (reizēm vispār nav saistības). Vienam cilvēks var šķist seksuāli pievilcīgs kamēr citam - nē. Bet nejauciet, tas ir mazliet cits. Tā ir vien jūsu gaume, par cilvēka seksualitāti tā var neliecināt vispār necik. Pieņemsim vienkāršības labad, 3 veidus: Zema, vidēja un augsta seksualitāte.
Zema ir tad, kad cilvēkam nav īpašas vēlmes pēc seksuāla kontakta, vispār, ilgtermiņā. Var teikt - aseksuāls. Piemēram, sekss reizi mēnesī un arī tad, var būt vai nebūt - tas diskomfortu pašam nesagādā. Attiecīgi, nav iniciatīvas, nav nekādu ārēju izpausmju kā erotiska veļa, pavedinoša uzvedība u.c.
Vidēja - šodien pārsvarā visiem ir vidēja seksualitāte - vēlme pēc seksa 1,2,3 reizes nedēļā, pa laikam flirts, pa laikam kāda erotiska rotaļa utt. To mēs visi zinām, katram no mums šeit tāda ir.
Augsta - gadās reti, bet izpaužās diezgan spilgti arī ārēji. Košas krāsas, uzvedība izaicinoša, pavedinoša, flirts un sekss ir svarīgs un tas ir visiem redzams. Piemēra pēc M.Monro, Madonna. u.c.

neko  "Seksualitāte ir iedzimts lielums, un dzīves laikā nemainās. [...] Seksualitāte ir libido, un tas nosaka cik liela ir vēlme"

hmmmm, ja man nedēļu no vietas gribas rīta pusdiena un vakarā un tad vēl pāris reizes pēc tam 3 dienas negribu vispār neko, tad kāds man tas "iedzimtais libido" ir ?:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu