Meli attiecībās

Satiekos ar šeit iepazītu vīrieti jau 2.5 gadus, dzīvojam kopā, bet cilvēks ir pataloğisks melis un krāpnieks. Viņam paralēli notiek sarakstes un zvani ar citām sievietēm. Kad prasu, nemitīgi apgalvo, ka nekā nav... Nu neērti jau klausīties. It kā pat runā par kopīgu nākotni ar mani. Sievietes atrod arī šajā portālā, negribas gan saukt vārdā viņu. Pārsvarā gan laikam tikai ilgstoši sarakstās un tad pazūd. Kas tas ir, vai tā ir norma mūsdienu attiecībās?

quimera  Kurts69 ,tici man ir gan !
Atliek vien kādu laiku neveltīt uzmanību otram dēļ noguruma un darba.
Un tici man,nepaies ilgs laiks,jau izveidos šeit anketu vakaros drukajot vēstulēs.

Un arī tiksies noteikti atradīs laiku arī tam . Nekādas cieņas vairs pret otru!

antikrize  Līga25- cilvēks pievelk sev līdzīgo. Kāpēc Tu dzīvo ar meli un krāpnieku? Kas esi Tu pati?

edding  Iepazīstoties internetā uzreiz jānorunā, cik tālu kurš varēs iet, jo robežas ir dažādas. Ja, piemēram Tessa piekristu, ka viņas brūtgāns sarakstās un randiņo ar citām, tad es noteikti nē, man tādu nevajadzētu, jo piekrītu Kurtam, ka tad man nebūtu vēlmes krāmēties ar citiem un kādēļ man būtu jāpazemojas, ka mans draugs ņemas pa OHO. Bet sievietes bieži pieļauj kļūdu, sākumā gatavas ļaut daudz ko, pēc tam atjēdzas, bet ir par vēlu.

Kurts69  cik ir neilgs laiks? Ja sāk meklēt ko citu pie pirmajām problēmām, tad jau diez ko dziļas tās attiecības nav bijušas...

Tessa  quimera, tagad ar savu sapi katra tema ienesiisies? tu jau to cilveku pats izvelejies, ar varu neviens nelika kopa but. nevienam neliek ar varu but kopa ar kadu, ar kuru ir slikti.
par vestulem vispar jasmejas :DD ne, nu ok. mes vienkarshi no dazhadiem plauktiem esam.
es shoka vot par ko. parlasiiju viedokljus un ieraudziiju jaunvardu telAfons. un ta nav drukas kljuda, telafons ir minēts (minets) 2x. telafons. brr.

Tessa  edding, esmu pagodinata, protams, ka tu velti man tik daudz uzmaniibas un izdoma manu dziivi, bet shauj tu vienmer garam :) varbut der patreneties, tagad ir daudz loku shaushanas klubi, tur arii satiksi kadu, delj ka tev nebutu laika dirnet oho, m? :))

coldlands  Viens onka tiekas ar tantam, un to izskats, seksualitāte viņu apmierina, tik viena problēma, viņas visu laiku gaužas par dzīvi, id, vaid.....
Reiz notiek brīnums, vins satiek tantu, kas ir pozitīva pret dzīvi, un ar viņu tiekoties šis onka atplaukst. Vsjo, viņam neviena cita vairs nav vajadzīga, nekādi kreisie zvani, rezerves varianti....

Bazhix  Ja nav par ko runāt ģimenē, tad meklē ar ko runāt ārpusē. Tieši tik elementāri.
Gan jau abiem nav nekā kopīga, tādēļ arī ir šāda situācija. Sākumā viss forši - regulārs sekss, rozā acis utmldz :) Bet tad, kad sekss (vai precīzāk tā trūkums) vairs nav noteicošais, būtu jāparādās kam citam, kas aizņem laiku - bet tur ir tukšums :)

quimera  Tessa ,
Nevis sāpe ,bet gan pieredze !

amelija  Liga25, ja Tu uzskati, ka tā ir norma, tad tā arī būs norma attiecībās, kādas Tu viņas pati izproti. Jeb Tu dzīvo SAVU dzīvi pēc citu cilvēku diktētām normām. Kāds te raksta, ka ir norma, kāds, ka nav.... nu un?! Pamēģini pati saprast, vai tā ir norma vai nav, ko prasi citiem. Katrs vadās pats pēc sevis. Nelasot otras personas viedokli ir makten grūti ko bilst, jo fig zin, vai šamam pataloģija tāda, vai ir garlaicīgi ar tevi. Neko nevar zināt.

neko  "Bet sievietes bieži pieļauj kļūdu, sākumā gatavas ļaut "
---
Nevienu sievieti nepamet tāpēc, ka viņa kaut ko ir ļāvusi darīt. Nevienu nepamet arī tāpēc ka vīrietiem ir labas attiecībās ar citam sievietēm. Pamet tikai un vienīgi tāpēc ka ir kaut kādas problēmas attiecībās ar to sievieti kuru pamet.

Es regulāri tikos ar citām sievietēm. Aizvakar biju pusdienās ar grāmatvedi. Parunājam darba un ne tikai darba lietas. Vakar pasēdēju kafejnīcā pie senas labas draudzenes - šamā pastāstīja savas jaunās idejas, ko kā taisās manīt uzprasīja manu viedokli par to visu. Zinu ka sieviete tieši tapt tiekas ar vīriešiem, sarunājas ar viņiem. Mēdz jokus dzīt, mēdz smaidīt viņiem Tikai es tanī visā nesaskatu pilnīgi nekādu problēmu, jo uzticos. Un arī man uzticas.
Par kaut kādām virtuālajam sarunām internetā pat netaisos aizdomāties.

Autores problēma ir viena; ne viņa vīrietim uzticas ne arī vīrietis viņai (ja jau slēpj ka kontaktē ar citām).
Ta ir problēma. Un liela. Pie tādas savstarpējas neuzticēšanās es tam visam vispār nākotni neredzu.

edding  tessa, kā te saka-nekā personīga, man tas būtu galīgi nepieņemami. Bet katram savs. Ja abiem no pāra nav pretenziju, tad nav. Tieši tāpēc man patīk fargo viedoklis.
Turpmāk centīšos tavu vārdu neminēt, jo te dažām kaut kādas fobijas un liekas ka par viņām pastiprināti interesējas.

euromens  Priecājies, viņš no citām saņem to, ko Tu viņam nedod ... kāpēc lai viņš dzīvotu nepilnvērtīgu dzīvi, ja Tu kaut ko neproti, nevēlies, vai nav laika...

Jurijs55  Ir joks : kad virietim slikti, viñš meklē sievieti, kad viñam labi....viņš meklē otro sievieti.

verso  Ja tiešām esi sapratusi, ka viņš tāds ir, laiks pielikt punktu. Nemainās tādi cilvēki!!! Tā ir baisa diagnoze un uz mūžu.

Tessa  kas tev, edding, nebutu pienjemams, ka vinjsh poste PA? ja tu vinjam neuzticetos, ka tu varetu nochekot, sarakstas vinjsh vai nesarakstas, vinjsh to dariis, kad tu neredzesi.
un vispar, obligati pacheko telefonu, parbaudi kabatas, paapsmarzho, vai nav citu damu aromati, pagramsties arii ap biksem, ir pilnas vai jau tukshas. un ja kaut kas, tad ar to slapjo dvieli pa degunu, cuka!! nelietis!! krapnieks!! es tev divarpusgadus atdevu, a tu nepateiciigais!!
jus pashas sevi pazemojat ar tadu attieksmi pret viirieshiem un ar to, ka metiisies ar dajebko, ka tik vecis butu. un pec tam mochijet un gnobijiet vinju aiz ta, ka pashas neesat laimiigas. bet neba jau nu es kadu mainiishu :)

neko  bez interneta vēl jau ir dzīvas sievietes kas pa ielām staigā, gan jau ka ar tām viņš ar sarunājas:)

edding  11;36
"Mēs" nemestos gan, jo uzreiz būtu norunāts, kas ir pieņemams, kas nē. "Mums", atšķirībā no tām labajām tieši otrādi, galīgi neder variants "ka tik vecis". Tādēļ "mums" nebūtu vajadzība neko ošņāt, jo viņam būtu skaidrs cik tālu var iet. Tik naivas, ka domāt "ak, viņš jau te tikai PA parunā" arī neesam, jo tie, kas te tiešām tikai runā ir uz 1 rokas pirkstiem saskaitāmi, pārējie onlainā esošie meklē reālas tikšanās.
Autore- klausi gudras sievietes, neliecies ne zinis, izliecies ka esi laimīga un neko nezini, nekas tev neinteresē.:)

Rondijs  Tev jau te daudz sarakstīja. Lieta tā ka tavs jautājums nav pareizs, ir jāuzņemas atbildība pašai. Jautājums pareizi skan: kādēļ tu esi šādās attiecībās? Akmens tagad tavā dārziņā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu