Meli attiecībās

Satiekos ar šeit iepazītu vīrieti jau 2.5 gadus, dzīvojam kopā, bet cilvēks ir pataloğisks melis un krāpnieks. Viņam paralēli notiek sarakstes un zvani ar citām sievietēm. Kad prasu, nemitīgi apgalvo, ka nekā nav... Nu neērti jau klausīties. It kā pat runā par kopīgu nākotni ar mani. Sievietes atrod arī šajā portālā, negribas gan saukt vārdā viņu. Pārsvarā gan laikam tikai ilgstoši sarakstās un tad pazūd. Kas tas ir, vai tā ir norma mūsdienu attiecībās?

riks086  Nu, bet pati jau arī neesi no šejienes izdzēsusies....:))))) Viss ir ļoti vienkārši - jūs abi esat viens otram tāds kompromisa variants, proti, kamēr nav uzradies kaut kas labāks (uz ko abi patiesībā cerat, par ko liecina atrašanās šeit), tikmēr var padzīvot & sadzīvot. Man ir iespaids, ka visai daudzi ļaudis dzīvo kopā, vadoties tikai no šāda domu gājiena.

draboss  Īsti nesapratu ko Tu vēlies uzzināt, ja pati visu esi pateikusi un sapratusi? Bet tie "iepazinās internetā", "norma mūsdienās" vispār nav apspriešanas vērti temati. Vienalga kur iepazinās un vienalga kaut kādas normas vai nenormas. Svarīgi ir kā jūs veidojat attiecības. Pats domaju kaesi iegrābusies ar to savu "ķīmiju", bet kam pati ko darīt.

Kurts69  Ja ir problēma - to vajag izrunāt. ja ir runāts un nekas nemainās, vajag izrunāt vēlreiz. Ja arī tad nekas nemainās, tad ir jāizdara secinājumi un jārīkojas atbilstoši savām vēlmēm nerēķinoties ar otru pusi.

poeTessa  11:59- es atvainojos, man telaina domashana.
Tādēļ "mums" nebūtu vajadzība neko ošņāt, jo viņam būtu skaidrs cik tālu var iet. (c)
redzu, ka vecis tiek likts pie sienas, pretii dama vācu SD forma, mp-40 gataviiba rokas.

Tik naivas, ka domāt "ak, viņš jau te tikai PA parunā" arī neesam, jo tie, kas te tiešām tikai runā ir uz 1 rokas pirkstiem saskaitāmi, pārējie onlainā esošie meklē reālas tikšanās.(c)
shoreiz der amerikanju ložmetejs Braunings, 1918. gads, amerikanju humana paliidziiba, stabils, nekad neatsaka, garas lentes, var daudzus apshaut.

Autore- klausi gudras sievietes, neliecies ne zinis, izliecies ka esi laimīga un neko nezini, nekas tev neinteresē.:)(c)
klausi gan, neesi miljkje))

valmierietis333  Greizsirdīga - greizsirdība pa lielam nav nekas slikts, bet parasti lielākā problēma ir tāda ,ka tas greizsirdīgais pats neapzinās , ka ir jau slimīgi greizsirdīgs nevis tikai greizsirdīgs un smacē otru ;

puisis redz ,ka Tev nevar uzticēties (normāliem džekiem nepatīk zāģētājas un tādas ,kam nevar uzticēties), tad vienkārši parunājas cilvēciski ar citām , ja nevar savējai sirdi izkratīt , tas uzreiz nenozīmē ,ka brunču mednieks !

***

Gribētos izcelt ´´av2´´ komentāru , cilvēks visu pareizi pateica - un pēc mīnusiņiem pie viņa komentāra var izsecināt ,cik daudz telefona atkarīgo to ir lasījuši ... ;D

Daunisma paveids...
- Ne reizi vien esmu novērojis situāciju , kad agrāk salasījās kompānijas - iedzēra ,padejoja , pajokoja ,pačaloja ;
tad tagad , kamēr cilā glāzīti tikmēr vēl kaut ko ar pārējiem pārmij pa vārdam - un tad visi 10mit purni pazūd savos telefonos , no malas skats ir vienkārši atbaidošs !

Tad es vienmēr sev uzdodu jautājumu ,kādēļ vispār kopā jātusē ,ja reiz telefons ir svarīgāks par cilvēkiem - sēdi mājās - dzer un spēlējies - ja nu vienīgi vajag samesties dzeramajam...

...laikam baidās kādu ´´like´´ palaist garām pie savas jaunākās bildes... ;D

Piparkuka  Man gan šķiet, ka te ļoti daudzi vienkārši- sarakstās. Tieši te, PA, jo pierasts, ir ko palasīt, ko pateikt. Un viss. Ja nu kāds uzraksta personīgi- nu ok. 99% no 100 atšuj:) Varbūt 1% izrādīsies OK! Ja jau kādreiz bija satikts kas gandrīz ideāls, varbūt būs vēl.
Tā ka to, ka te tikai DAŽI vienkārši sarakstās- nepiekrītu. Jo var pat uzreiz saskaitīt daudzus, kas TIKAI sarakstās, tepat, augstāk:)
Un par tēmu- Tu esi līdzatkarīga, pazemojies, jo viņš ir pazemojis. Tas pats, kas ar dzeršanu- zvēr un dievojas un raud un saka, ka nedarīs tā vairs un saprot utt utt. Un tu tici un tad atkal un atkal. Un tā gadiem. Līdz beidzot apjēdz, ka kaut kas jādara, pašai!
Un viņš vēlāk satiek citu un vairs tā neuzvedas. Nu ne tik traki vairs.
Un tu varēji būt kopā arī tos 25 un 30 gadus, ja būtu vairāk mīlējusi.

Tātad- paskaties uz to savu vīrieti no malas! Ko viņš Tev dara, ko labu, kā vi;nš vispār izturas, kas ir dzīvē. Ko jūs darat vakaros, brīvdienās. Vai kaut kur braucat, ejat, kaut ko interesantu darat?! Kā ar precēšanos, ja jau 2.5 gadi- nu jau ir laiks. Sen jau:)
Vai Tev vispār gribas tieši ar šo vīrieti dzīvot līdz pensijai un vēlāk??!!
Jo esi jauna, smuka!
Varbūt pamaini dzīvi.

Piparkuka  P.S. av2 komentāram par telefoniem- 100000% piekrītu! Ārprātīgi ir skatīties, kā randiņā divi tikko sapazinušies abi skatās savos telefonos. Vai, piem., puisis neskatās, bet meitene tā vien tik lūr telefonā!
Ārprāts.
Vai vīrs+ sieva un abi sēž telefonos. Diezgan drausmīgi.

Kurts69  Piparkuka, nu nevajag sevi mānīt. tas ka 99% gadījumu no sarakstes nekas vairāk kā pamuldēšana nesanāk, nemaina faktu, ka cilvēks te meklē kontaktu ar citu, nevis to ar kuru kopā dzīvo. Tātad faktiski ir gatavs citām attiecībām.

solvitas  Pamet viņu! Nebūs tur nekā! Tad jau labāk bez nekā ar tādu, kurš laiž pa kreisi! Viņš tevi neuztver nopuetni un neciena, kā arī nemaz nebaidās zaudēt, tāpēc ir jārīkojas asi un izlēmīgi jāpamet viņš un viss.

sangukuLV  Kur problema...suuti vinu piecas majas talak!
Tiesham kaut kas tads ir sheit jacilaa?

neko  Pamet gan, pamet, bet kontaktus neaizmirsti nosūtīt padomdevējām. Nu vai vis maz uztaisi tēmu ka viņš ir pamests un brīvs:)

Hiranja  Samierinies. Visi veselīgi veči laiž pa kreisi. Konservatīvie, attapīgākie to slēpj un ģimene viņiem ir pirmajā vietā, bet izklaides pēc tam. Priecājies, ka tavs virietis ir vismaz tāds. Tas labāk, nekā tāds, kas to dara atklāti un tādā veidā pazemo savu mīļoto. Jeb tāds, kam seksu gribas reizi mēnesī un arī tad diez ko nestāv un tāpēc ir baigi uzticīgais.

solvitas  Hiranja, tie ir meli, ka visi tā darot un nekādā gadījumā ar to nav jāsamierinās. Tieši tāpēc Latviešu vīrieši ir tādi nelieši, ka sievietes to pieļauj un samierinās. Reakcijai ir jābūt asai un neiecietīgai, jo savādāk viņš to uztver kā normu un ka darīt otram pāri ir ok!
Neko, tu jau arī te kā tāds gailis starp vistām zīmējies cik tev daudz visādu draudzenīšu un kā tev patīkot čista po bābiski paklačoties.

rupers  Vajag ņemt precētos tie ir viss labākie !!!!

Laimnese  Viss ir ļoti vienkārši...ja gribi dzīvot ar viņu kopā, tad dzīvo un neraudi te...bet, ja Tevi viss tas grauž, tad kravā čemodānu! Tā ir Tava dzīve un sabojāt to vari tikai Tu, nevis Tavs vīrietis...

Gunitaa  Hiranja, tad gan Tev nav veicies dzīvē ar vīriešiem, ja tādi apgalvojumi...
Bet patiesībā "pīle" par to, ka visi vīrieši laiž pa kreisi ir līdzvērtīga tai, ka visas sievietes interesē tikai nauda. Primitīvi un nepatiesi stereotipi !

Baklazans  ernestiine rakstīja:
Šādas attiecības pazemo un pataisa par muļķi jebkuru sievieti

šim komentāram 29 plusiņi un es pilnīgi piekrītu

bet ja tēmas autors būtu vīrietis un kāds ierakstītu ka "Šādas attiecības pazemo un pataisa par muļķi jebkuru vīrieti" vai nebūtu tā ka būtu 29 mīnusi un autors tiktu nogānīts par privātīpašnieku greizsirdīgo utt

kad dažas dienas apkārt ieraksīju komentāru ka tikai cilvēkam ar zemu pašapziņu var būt pieņema tāda situācija kādu apraksta šī meitene tad saņēmu tikai mīnusus

jau vairākkārt esmu rakstījis par šo problēmu un prieks ka arī citi to ir sapratuši

teikšu godīgi vairs pat vienam vakaram negribas tikties ar tām staigulēm kas sarakstās tiekas un pārguļ ar visiem pēc kārtas

Baklazans  nekad nebiju domājis ka pliekano un salkano tekstu rakstītājs, dāmā pakaļā līdējs ir spējīgs uzrakstīt kaut ko sakarīgu

pārsteidzi mani tu no vidzemes

Kurts69  solvitas, nevajag te izplatīt blēņas. No man tuviem paziņām pašķīrušies ir četri pāri, no kuriem divos abi laida pa kreisi, vienā gadījumā sieviete un tikai viens pāris pašķīrās, jo sieva bija kārtīga, bet čalis skraidija pie citām. Tāpēc nevajag pļāpāt muļķības. Latvijā sievietes ir tieši tik pat "Uzticīgas" kā vīrieši...

neko  [tā garāmejot]
Pārus kas izšķīrušies zinu daudzus, bet tikai vienam no visiem šķiršanās iemesl bija seks/krāpšana. Dzīvē mēdz būt nopietnākas problēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu