Ko darīt ar smirdīgiem cilvēkiem?

Šodien manā iemīļotajā pusdienu kafejnīcā ienāca tik smirdīga veca tantiņa, ka pilnīgi asaras acīs saskrien kā cērt tā smaka. Pēc urīna, pelējuma, beigtiem zobiem , ārprāc tāda smaka! Un viņa taču daudziem sabojāja apetīti. Pēc skata pat ne īsti bomzene, kā parasta tante izskatijās, es nezinu viņa kāda vācēja vai kas tāds. Es izskrēju svaigā gaisā un kādu laiku nespēšu vairs uz to kafejnīcu iet. Bet kafejnīcas īpašnieki taču it kā nav vainīgi, ka tāds cilvēks visus klientus aizbiedē.

valmierietis333  Un ko tagad darīt ,
tantukam pārstāt ēst ,lai tikai dāmas tiktu pie savas sliņķu porcijas !?

anis  Jā, kādreiz sacīja-nu brauc ar taksi,ja autobusā nepatīk... Diez vai daudzi kafejnīcu fani zina kā izskatās tajās virtuvēs. Degušo eļļu tekošā ventilācija-ja darbojas,šķebīgie atgriezumi...
Pie visa tā,kāda intensīvāka cilvēciska smaka nav nekas no konteksta izkrītošs...

havjiers  vienmēr jau var sabāzt degunā salvetes un turpināt ēst savu tiramisu .

dodekaedrs  Jauns un vecs cilvēks ož tāpēc ka (var izvēlēties no vairākiem variantiem):
a) taupa naudu uz ūdens rēķina;
b) uzskata, ka maz svīst, tāpēc nav jēgas mainīt regulāri drēbes (vazājas apkārt vienā kamzolī);
c) uzskata, ka apakšgalu pēc nokārtošanās apslauka tik izcili tīru, ka nav nepieciešams katru dienu (ok, ik pārdienas) nomainīt apakšveļu, par ikdienas dušu nemaz nav vērts runāt;
d) nav no bērnības ieradināts apmazgāt cirkšņus gan no rīta, gan pirms gulētiešanas;
e) ir traumēta oža, tāpēc nevar/vairs nevar nokontrolēt ķermeņa smakas;
f) ir bezpajumtnieks bez prasībām.


P.S. Pārsmaržošanās ir etiķetes pārkāpums. :)

coldlands  A man darba viens onka.......ai slinkums stāstīt.

Katema  Esmu sabiedriskā transporta "cienītāja" un bieži sastopos ar autores aprakstītiem cilvēkiem. Bieži vien domāju, man ir ūdens, šampūns, drēbes, kuras ir jāatdot, ar apaviem būs grūtāk...vai tas cilvēks atnāktu pie manis nomazgāties un apģērbties tīrās drēbēs, vai pasūtītu!? Nekad neesmu saņēmusies un pajautājusi. Ā un ja kāds no manējiem par to uzzinātu, tad pati vien tiktu izlikta no dzīvokļa. Tāda ir mūsu "jaukā" sabiedrība.

siikaa16  Visiem šeit aizstāvjiem novēlu kaimiņos kādu musura vācēju, alkānu. Pabraukt sabiedriskajā transportā kopā ar bomzi. Nevis cilvēkiem nav līdzekļu, bet tāds dzīvesveids.

No radinieka atmiņu stāsta. Pēc kara, ka ar to iztikšanu bija kā nu kuram. Mazā lauku skolā. Daži bērni, kuru vecāki nebija nabadzīgi. Reizēm nāca nosmulētās drēbēs. Vienu reizi viņi tika kaunināti visas skolas skolnieku priekšā. Kā piemērs, viņiem tika celts vienas ģimenes bērni. Ka neskatoties uz grūto iztikšanu, vienmēr tīri, tīras un salāpītas drēbes. Tēvs karā bija kritis, mamma viena viņus audzināja. Bija ļoti nabadzīgi.

dodekaedrs  Piekrītu siikaa16 viedoklim!
Tas ir dzīvesveids un NIHILISMS. Man labi, par citiem - piekāš.

anis  Kā man patīk šitie teorētiķi- nomazgājaties paši kafejnīcas tualetē ar ziepēm par 20 centiem...

raaMi  Ne vienmēr cilvēks nelabi ož, ja nemazgājas. Tagad ēdam tik interesantu pārtiku...

Saprotu, ka sliktā smaka var paraut uz augšu, bet tantītei varbūt tā bija svētku diena, kad atļāvās kafejnīcā ieēst. Domā, ka pati vienmēr būsi jauna un puslīdz vesela? Nereti veciem ļaužiem ir savdabīga smaka.
Nodzīvo līdz tantītes gadiem un tad šausminies.

P.s. Mani tracina, arī sliktu dūšu izsauc sintētiskās smaržas. Tad ko, tagad te sākt apspriest kāpēc daļa cilvēku lieto dezodorantus, Oriflame, Avon utml. smaržas vai kā viņas tur jāsauc? Manis pēc lai lieto- varu paiet nostāk vai pieciest.

Rondijs  Tas ka tu tur vienu tādu saģērbsi, nomazgāsi, ir kaķim zem astes. Tā ir cīņa ar vējdzirnavām, lasi - ar sekām. Cēloņi ir jānovērš, lai tādu cilvēku vispār nebūtu, pie tam sistemātiski tas jādara..tas ir vienkārši sistēmas izgāšanās, visi tie bomžu miljoni un prātā sajukušie kas pa ielām ASV staigā, ar sevi runādamies, ir bēdīgs skats.. nevienam nerūp. Tāds ir tas jūsu kapitālisms.. mežonīgais.

Baklazans  solvitas neticu ka tu pati reizēm nesmako pēc urīna kad kāda lāsīte aizķeras kušķī vai pēc fekālijām kad nerūpīgi noslauki dupsi

piparbecinja  Ja ir iespēja, bet nemazgājas, tad tur ir mentāla problēma (piem., depresija) bet tās risināšana ļoti dārgi maksā.

DanaL  Patiesībā man līdzīga problēma ir ar dāmām, kuras pārmērīgā daudzumā lieto pārmērīgi saldas (pretīgas!!!) smaržas, no kurām arī cērt acīs un degunā, vai ar kungiem, kas salej sev virsū vai puspudeli odekolona.

Sallija2  Tas ir pretīgi! Es nezinu ko darīt, ja kafejnīcā vai sabiedriskajā transportā tāds, bet ja blakus dzīvoklī tāds dzīvo, tad ir jāzvana sociālajam dienestam lai arī tas var nelīdzēt. Vienreiz bez tabu redzēju kā kaimiņi ar tādu tanti cīnijās, jo viņiem visa kāpņu telpa smirdēja un grauzēji tajā dzīvoklī vairojās. Tur taču līdzi nāk utis un blusas, kašķis brrrrrrr!

Geisha  Solvitiņ, arī tā smakojošā tantīte grib ēst. Un ko viņai badā mirt tikai tāpēc, ka frilenes sēž kafūzī? Nevajag iet uz lētiem kafūžiem. Ej uz tādiem kur apgrozās bagātā publika.

Kurts69  egoisms pāri visam.

edding  Man tagad ieinteresēja, kur ir tās vietas, kuras apmeklē pārmēru franču smaržas salējušies.
Gribas aiziet paostīt, jo patīk smaržas, pat ja par daudz, jo neberzēšos gar to personu vplotnuju, iešu pa gabaliņu.
Un paldies par info, ka Avon un Oriflame smaržas ir sintētiskas. Es domāju, ka visas tādas, tikai tā minētās ir lētas.
Pardon_ kā_ tur- pēc Āmen teikt xuļi kaut kā ne pa franciski.

Jurijs55  Angliski - a solution to "solvitas" "problem" : use of fragrant solutions

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu