Vai Latvijā Es vienīgā gribu arī aprecēties? Interesanti kāpēc

marselis  preceties...iespejams daudzas to veletos ,
visdrizak precibas izprot ar "grandiozam kazam" draudzenu pulka,celojumiem, "zimesanos"!
JAUTAJUMS...KA TAD IZPRAST VARDUS "VEIKSMIGA GIMENE"
Es domaju,kad reti kura ir nobriedusi" gimenei",nerunajot par tam,kuras jau izgazusas sava "dzives eksamena ""ne vienu vien reizi!

sangukuLV  Ar laiku sapratisiet,ka shini portala jautat par precibam bij diezgan naivi. Sievietes jaunakas un ar mazakam prasibam, sheit gadiem atrodas un neko nevar atrast.
Sheit atros chiki briki var atrast,citi vnk. laiku kave.:D
Visu notiekosho sheit neuztverat nopietni,bet notiek ari brinumi,lai jums veicas.

coldlands  Lai kopā nosirmotu, un kāds vienmēr gaidītu mājas, nav jāprecas, ir jāmīl.

Tessa  tieši tā.

ULTRA  Jā, tas ir retums. Vairums piedāvā klibot tālāk. Bet ja godīgi saka, ka vēlas ģimeni, šīs meitenes ir vērts izskatīt.

Tessa  ULTRA viedoklis 0 0 Jā, tas ir retums. Vairums piedāvā klibot tālāk. (c)
kam piedava, kam nepiedava))

dodekaedrs  Precēties, pieļauju, nav aktuāli, ja jau reiz esi bijis precējies, bet smagi vīlies laulības institūcijā, vairāk bērnus nevēlies, vecums neaktuāls laulībām, bet pārējos gadījumos - viena ģimene/viens jumts virs galvas/viens uzvārds .


Es gan gribu precēties! (:

piladzoga  neredzu iemeslu,kāpēc būtu japrecās,ja bērni izauguši un brīvas attiecības apmierina :D

Sallija2  Katru dienu Latviju pamet 55 cilvēki. Te drīz ne tikai precēties gribošo nebūs, bet arī maizi nebūs kam pārdot!

ne_meklejumos  Jaunībā lielā mīlestība, bildinājums un kāzas, tālāk ģimenes veidošanās un bērnu nākšana pasaulē, tas bija tik dabiski, pašsaprotami un skaisti.
Pusmūžā kam tā precēšanās vajadzīga, nav ne jausmas.

Piparkuka  Kāpēc vienīgā?! Es arī gribu. Daudzi precas un grib.

DanaL  Nē, neesi vienīgā. Es arī. Bet šeit vīru nemeklēju, te lielākoties tādi, kas atklāti atzīst, ka ja kaut kas ģimenē nav pa prātam, tā skries meklēt to "pa prātam" pa visiem pakšiem un krūmiem.
Un ne jau dēļ smukas ceremonijas, bet tieši dēļ būtības - būt kopā priekos un bēdās līdz nāve mūs šķirs.

daimond  Te visas pārējās ir pieticīgākas, kurām nevajag precētā vīrieša tuvību, bet pietiek ar viņa turību!;)

Paula6  Nē, autore, tu neesi vienīgā, kura vēlas normālu ģimeni un tas nav nekāds grēks, ja pasaki, ka gribi vienlīdzīgu sev. Skumji, ka daudzi, ja tā pasaka, tūlīt iedomājas naudu, jo ne jau ar naudu būsi kopā, bet ar sev patīkamu cilvēku, ar kuru ir sapratne, cieņa, intereses. Un galu galā, arī mīlestība, jo tā ir katrā vecumā. Izlasi komentārus, bet pati domā, jo šeit ir arī patīkami un tevis cienīgi vīrieši, tikai viņi klusi vēro. Pazīstu pārus, kas šeit iepazinās, apprecējās un dzīvo laimīgi. Veiksmi!

valmierietis333  Tas turīgais izvēlēsies 20mit gadus jaunāku , un kas nerunās pretī !

Tēma normāla ,bet ,kad palasa autores visu zinošās atbildes ,tā atgādina kārtējo trolli , kuram atbildes ir jau zināmas pirms tēmas publicēšanas !

Vaukskis  Pagaidām vēl neesiet vienīgā palikusī ! Vēl ir atlikušas daudzas sievietes, kuras klusībā gribētu apprecēties, bet vīriešiem viņas bieži (vairs) neliekas saistošas tik nopietnam solim vai arī viņi nemaz neuzzina par vēlmi, jo sievietes klusas, domā, ka tas jau tāpat visiem ir redzams kā uz delnas. ka viņas grib apprecēties, nevis tikai tāpat dzīvot kopā.

_Biezaa_oome  Es gribu preceeties ar onkuli, kursh ir smuks, kursh nedzer, nepiipee, un pelna vismaz tikpat daudz, cik es. Un.... Lai nav stulPs!

_Biezaa_oome  p.s. Diedelnieku un potenciaalo maajsaimnieku kandidatuuras izskatiitas netiks!

Kurts69  man šķiet, ka vajag tomēr kaut kādu loģisku lietu secību. Precības ir rezultāts veiksmīgām attiecībām. Tām nebūtu jābūt kā pašmērķim - par katru cenu un ātri.
Bet sievietēm ir kaut kāda fobija šai jautājumā, bailes palikt neprecētai. Brīžiem šķiet, ka par labāku variantu uzskata apprecēties un izšķirties, nekā neapprecēties vispār. Par katru cenu vajag to "Balto kleitu", kāzas un gredzenu. Kā rezultāts ir steigā izveidota ģimene ar cerību, ka acīmredzamās problēmas gan jau kaut kā uzsūksies. Bet nekas neuzsūcas, toties paliek bērni bez kāda no vecākiem un negatīva pieredze.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu