Vai Latvijā Es vienīgā gribu arī aprecēties? Interesanti kāpēc

Jeannette  Tie vīrieši, kas zin, ko vēlās, tie arī te atrod dzīvei partneri.
Gadus 5 atpakaļ šajā portālā biju satikusi vīrieti, kurš jau pirmaja randiņā pats izteica domas par stabilām attiecībam un kopdzīvi, neskatoties uz to, ka mēs neko viens par otru tā skaidri nezinjām, proti, nebijām aizvadījuši laiku ne garās sarakstēs, ne ilgstošās tel. sarunās.
Tas bija 2013 gadā, ļoti agrā pavasarī.
Viss sākās ar to, ka apmainījāmies ar telefona nummuriem. Vīrietis pajautāja, ko vēlos darīt randiņa laikā. Teicu, ka vēlos sagaidīt kādu saulainu pavasara dienu, lai izbraukut kaut kur pie dabas saplūkt plaucēšanai bērza zariņus. Vīrietis ļoti patīkamu iespaidu bija atstājis, bet tolaik šīs iespējamās stabilās attiecības es "nebumbulēju", jo manā prātā bija... jā, diemžēl, scenārijs par tikšanos vasarā, lai dotos uz jūru nopeldēties.
Tā tikšanās palika ļoti siltā un patīkamā atmiņā. Jauks, ļoti patīkams vīrietis. Bija aizkustinoši vērot, kā viņš nopūlējās aizsniegt un nogriezt bērza zarus, kuri, kā izrādās, no bērza apakšējā stumbra, izrādās aug diezgan augstu.
Eh... Ak, jā, par attiecību nopietnību liecināja pirmajā randiņā pasniegtās baltas lillijas un frāze, ka nav ko cilāt pagātni, jo, kas bijis, tas pagājis, ka labāk neatskatīties... ka labāk sākt visu no jauna. Un tolaik tieši tā es jutos - jutos kā balta, tīra lappa. Tolaik nesen biju mainījusi dzīvesvietu, likvidējusi sev nevēlamos kontaktus, svaigi biju paceļojusi pa Spāniju un nedaudz padzīvojusi pie kādas paziņas Stokholmā, nostādījusi un ievadījusi dēlu patstāvīgā dzīvē... Viss likās jauns, nesabojāts, jaunu, skaistu notikumu un cerību pilns laiks...
Bet piekrītu, ka viss notiek tad, kad tam ir jānotiek, arī tad, ja notiek savādāk.

cardreader  Hmmm, ierakstot anketa cik ir lieli tavi ienākumi un, ka meklē tikai bagātu veci, nedomāju, ka precinieki stāvēs rindā....:D
Maira, Tavā vecumā jau vajadzētu saprast, ka lai tiktu līdz precībam bus janoiet garš un sarežģīts savstarpējo attiecību pieslīpēšanās ceļs.
Vel tev ir variants ar kadu kopa panemt milzigu hipotekāro kredītu un noslēgt darījuma laulības...:D :D :D

elsa  Ar tādiem "argumentiem" jebkurš ohuja onkuliņš precēs tevi katru nakti!
Un ja par konkrēti precībām, tad nē, tu neesi vienīgā!

havjiers  gribu,bet saprāta robežās .

Deisa  Ja vienkārši apprecēties - to ne tikai sievietes grib, bet arī vīrieši, kam nav nekā, ar ko sievieti sev piesaistīt ilgākam laikam. Saproti? Gribētu tu precēties ar tādu, kas vienkārši grib precēties, bez nekā cita? Diezin vai. Neuzstādi precības kā pašmērķi, bet gan meklē uzticamu dzīves partneri, ar ko saskan ne tik palagos, bet arī sadzīvē un sarunās. Un ja tāds atradīsies, tad precības būs tikai loģisks turpinājums.
P.s. Ar šitādu profilbildi lips citas kategorija klāt. Tev to vajag?

kokote  "Nācija šokā" - izglītota sieviete automātiski nav arī gudra sieviete. Tas tikai tā- garām ejot. Ambīcijas par miljonu vai vienkārši tāds PR? - tas par jautājuma uzstādijumu un formulējumu.

ocelots_parastais  Nē, tu noteikti neesi tāda vienīgā. Reku, piemēram, Džilindžers. Tas tak ir vienkārši traks uz precēšanos! Kā sagrib, tā precas.

Araabs  Jo vairāk izglītības diplomu sievietei pie sienas,jo viņa patiesi stulbāka.Vai man vienam tā liekās?

Kurts69  Araabs, ir, ir tev taisnība. diemžēl zinu tādas "Mūžīgās studentes"

Torpedo  Njā, var just, ka runāšana, rakstīšana un izglītiba vispār nav autores stiprā puse. Bet za to viņai ir, kas cits, kas pievelk vīriešus. Tiktāl jau viss, kā parasti. Un _kā parasti_ ir arī tas, ka viņa vēlas Lielo mīlu, ģimeni, bērnus, bet TIKAI ar pietiekšoši labi pelnošu vīrieti. Nu, var jau būt, ka nauda ir nepieciešamais nosacījums, lai izraisītos Lielā mīla. Kas to zin, kā ir patiesībā

Baklazans  par to ka tantuks ir administrācijas atbalstīts trollis liecina tas ka viņai bija iespēja ierakstīt vairāk par sešām atbildēm cik tur noteikto stundu laikā

Hiranja  Ja izvēlēties partneri, tad es neņemtu tādu, kurai primārais ir nauda. Nauda ir diezgan nepastāvīga lieta. Esmu gan kāpis, gan zaudējis un priekš kam vajadzīga sieva, kas pametīs pie pirmajām problēmām? Vai tad prātīgāk nav distancētas attiecības vai vairākas tuvas draudzenes bez saistībām? Mīlestība jau būs tāpat. Sievietes ļoti bieži uzstāda naudas prasības, bet viņas pašas der tikai īslaicīgām attiecībām un pašas to nesaprot. Viņas nesaprot, ka dzīvē nekas nav stabils un drošs. Laiks vienkārši pieaugt! Večiem, ja ir nauda, labāk ņemiet ~20 gadus jaunākas, kas nav vēl samaitājušās un naivi tic mīlestībai. Ja tāda pēc gadiem pametīs, tad vismaz būs ko atcerēties, bet vismaz ir lielāka iespēja piedzīvot rozā mākonīšus kamēr būsiet kopā.

Liga2  ja tev Araab taisniba jo izglitotaka sieviete jo stulbaka sovinistiskam virietim. ja tu piekop sovinismu tu vienlaicigi atzisti ka esi novecojis, garlaicigs tips. pasarg dievs no tadiem

Aukstums  nē, neesi vienīgā.

Trusis1983  Lauliba jau sveta lieta.Neesi parliecinata ka mili kadu,tad labak uz to pusi nesturet.Pats neesmu bijis precejies,tacu kas zin.

Discreta  Es arī gribētu apprecēties..., ja vien būtu tas otrs, kura azotē justos kā pie Dieva.

VAZ07  Tada vecuma visi kas to velejas jau ir pameginajusi ,kas ir kas ,nav jau nozines vienu un to pasu pieredzi iegut vairakas reizes!

dzintars45v  Rakstu ar humoru,tā ka lūdzu autori neapvainoties,-neesi tu vienīgā,kas grib precēties,bet visi citi pārsvarā grib lai bučo viņus,nevis viņu naudasmakus...D,D,D...!!!

Ruuperta  Nu. nu. Precēties un dzīvot kopā. 2 atšķirīgas lietas. viena izklaide otra, realitāte

Pilskungs  Kā varam zināt, kāpēc tu gribi precēties ? Iespējams, ka tā tāda dabiska vēlme ...

Laila14  Ieliec Savu foto... Iesākumā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu