Regulāri un čakli iztukšo olas

Kā var vispār tik rupji vīrietis ierakstīt savā anketā? Ja sieviete regulāri un čakli vīrietim iztukšojot olas, tad viņš esot ļoti uzticīgs. Vai viņš tiešām tic, ka kāda uz ko tādu varētu atsaukties? Un kā tad vīrieši vispārējas atkātības gaisotnē reaģētu uz - Ja vīrietis regulāri un čakli nes mājās naudu sievietei, tad viņa ir ļoti uzticīga?

riks086  "Nu kā tā var, nu kā tā var ???!!!"

Pereira  Un kas tur tik briesmīgs,ja cilvēks atklātā tekstā raksta ko vēlās?!

Pereira  Solvitas.Visi jau nevar būt tik izsmalcināti kā tu...

dzozefinaups  Taas lietas ir normalas,un passaprotamas,mulsina tas,ka cilveks iedomajas,ka kads to nesaprot-un raksta tiessaa teksta! Un taa iztukssossana ir miileesanaas....un,ja ir abpuseeji patikamas attiecibas-par to nav jarunaa,tas notiek regulari,brivpratigi,pretim naudu neprasot! Ja virietis iedomajas,ka sieviete vinam sniegs pakalpojumu,un pasam pat nebus jaatraujas no pults un aluspudeles.taads arii netiks pie normalas sievietes! -un tiesi taadi runaa visgudrak,visskallaak!

draboss  Tev jautājus kā var ierakstit? Nu man domāt, ieslēdz datoru, ielogojas oho, atver savu anketu un ar pirkstiem, spiežot tastatūras abilstošos burtus, ieraksta tekstu.
Vai kāda atsauksies? Kas Tev par daļu?
Raksti doroši par to naudu, iespējams ka kads ar izdomās Tevi nopirkt

vilks28  Ja vīriets nes mājās sievietei regulāri naudu, tad ir liela iespēja, ka viņa ir prostitūte.

dzozefinaups  Virietim nav janes majas nauda-sievietei... Ja virietim ir maaja un sieviete-vinnam nauda vajadziga,lai nodrosinatu sadzivi-cilveka cienigu.... Un viriesi pasi izvelas sievieti,katrs savaa gaume-spozzu...daargu....sieviskkigu....cilvecigu...pieticigu....juteklisku....kaprizu.... Par ko suudzaties,ja izvelaties peerkamu???

draboss  Jā, nekā asprātīga tur nebija, stulbam jautājumam stulbas atbildes. Tieši tik vienkārši.

shone  Laikam tomēr neņemtos izdarīt dziļus secinājumus, pamatojoties uz oho anketās sarakstīto.

dzozefinaups  Katrs izvelas pec savas gaumes,man nekad nev bijis virietis,kurss butu uzturaams,un nekad virietim neesmu prasijusi naudu-jo viss,kas man nepieciesams,vienmer ir bijis iegadats bez prasisanas..... Redzi,solvitas,man dzive ir loti veicies-buut blakus virietim-ar lielo burtu!-viriskigam,atbildigam un milossam.... Man drupatas nav vajadzigas,un lugties netaisos.... Tiesi tapec-sadi komenti liek pasmaidit un just lidzi sievietem,kuras sevi nenovertee,kaa ari viriesiem,kuri neciena sevi.... -ideals tandems,un nepartraukta ciina par sevis apliecinasanu. Man taa nekad nav bijis... :)

eloiza  Kādas jūtigas dvēseles. Labi,ka seko lidzi savai valodai :)))
Tas jau ir akmens sievu dārziņā....un tjip skaidrojums,kāpec jāšļūc pa kreisi. Jo neiztukšojas un spiež uz ´smadzenēm´

Lovetta  hmmmm...a vai tad tā nav taisniba?

vilks28  Es pat precizētu, latenta.

Nerons  Autore apbrīnojams kadrs!
Izsakās nekorekti par veciem cilvēkies ar sadzīves problēmām, bet tagad izrunājas, kas ko nekorektu,piedauzīgu teicis.Mjā...līmenis ...līmenītis...

aston  A manuprāt te viss labi saskan... Ja sieviete regulāri saņem naudu no vīrieša, tad viņa regulāri iztukšo viņa olas. Nu un otrādi.
Tas jau sen tā notiek pasaulē :D

MrProvocateur  Nē, nu man patīk. Ļoti... Sašūtums par to, ka vīrietis uzraksta vienu patiesu atziņu, kas atsaucājas uz fizioloģiju.
Gribētu gan zināt, ko tad šitiem sievišķiem mātes, vecāsamātes mācījušas, vai arī pašu pieredze? Izrādās - neko..
Jautājuma autoresprāt tas ir normāli, ja sieviete regulāri iztukšo vīrieša naudasmaku, bet sašūtums iestājas tajā gadījienā, kad vīriietis pretī prasa iztukšot viņa riekstus.. Nu tā, vienvirzienā... Nē, nu kur sievietei saprast, ka ir iestājies kritiskais spiediens, ka vajag no tā atbrīvoties... Totāls analfabētisms. Ziniet, reizēm tas vīrietis par sievietes fizioloģiju zina vairāk nekā sieviete par vīrieti.. Nekārtība, odnako..
Ir patiess padoms, ko savulaik gudras vecāsmātes deva un gudras sievietes ievēroja...
Vīru no mājām var laist ārā ar pilnu vēderu un tukšiem riekstiem...
Jā, ir būtiska atšķirība, jo vīrietis riekstu izšaušanu neasociē ar neuzticību... Tā ir nepieciešamība. Tāda pati, kā 7 dienas mēnesī būt spārnotām...
Secinājums lai paliek sieviešu ziņā - ņemt vērā vai nē.. Un tikai tagad nevajag par to, ka visi vīrieši ir cūkas, jo tad nebūs jādzird, ka visas sievietes ir dzīvnieki, kas vadās pēc principa - gribu/negribu, patīk/nepatīk... garšo/negaršo....

edding  Sena brunejiešu paruna skan, vīru no mājām jālaiž ar pilnu vēderu un tukšu kuli.
Bet man radies iespaids, ka uz mūsu vīriem tas neattiecas. Drīzāk jau "baro vilku vai nē, tāpat uz mežu skatās".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu