Regulāri un čakli iztukšo olas

Kā var vispār tik rupji vīrietis ierakstīt savā anketā? Ja sieviete regulāri un čakli vīrietim iztukšojot olas, tad viņš esot ļoti uzticīgs. Vai viņš tiešām tic, ka kāda uz ko tādu varētu atsaukties? Un kā tad vīrieši vispārējas atkātības gaisotnē reaģētu uz - Ja vīrietis regulāri un čakli nes mājās naudu sievietei, tad viņa ir ļoti uzticīga?

Piparkuka  Nu te jau uzreiz tam rupeklim jeb prastajam 10 draudzenes uzrodas!
Līmenis...
Laikam nevienu grāmatu nav lasījuši/lasījušas, nevienu filmu skatījušies, strādā mucās un draudzējas ar celtniekiem vai tml. Tiem arī līdzīgi patīk runāt:(

Par to, ko edding saka- tieši tā- vīrietis (dažs) pat atklāti saka, ka ik pēc 2 dienām guļ ar sievu un vēl vislaiku mīļākā. Nožēlojami.

bruce  lietas tiek nosauktas saviem vārdiem "bez puķēm"
Kas Tev pret seksu? Patīk tikai tumsā, zem segas un misionāros?
p.s. iztukšots vīrietis nenodrošinās uzticību, bet mazinās spriedzi.

ernestiine  Nu ir sievietes, kas ar dziļu takata izjūtu un intelektu arī neziceļas. Piemēram, tās, kas man regulāri raksta, lai aizvacos no šejienes, jo viņām te traucēju, kaut arī neko nemeklēju. :)))))

Tieši šīm sievietēm spriežot pēc viņu pašu rakstītā teksta līmeņa, kā reizi šitāds kadrs noderētu. Regulārs seksss, padara sievieti mierīgu, harmonisku. :)))))

runcs51  Njā,jancīgs topiks-un tikpat jancīga diskusija.Redz,vienai otrai nepatīk-sak,šis tik rupji izsakās,ko grib,mēs gan godīgas,naudu neprasām,tikai""liekam saprast"",ka tā ir visa pamats

Vollija  Šāds iepazīšanās pieteikums jau nav rupjšs, gluži vienkārši praktisks. Un labi, ka vīrietis tik atklāti pauž, kas viņam ir vajadzīgs. Protams, ka tas īsti nederēs sievietei, kura cer uz skaistām un baltām romantiskām attiecībām, bet precētai mīļākā meklētājai šāds teksts ir skaidrs, saprotams un tieši tas, kas vajadzīgs!:)

baluba  Uztraukums par to kā pateikt, ka pateikts, vai problēmas to otram nodarīt ? ......

Kurts69  grūti te dot kādu novērtējumu. Anketas teksts varbūt bija domāts kā joks? bet vispār, sievietei nodrošināt vīrietim regulāru seksu tomēr ir vieglāk, nekā vīrietim apmierināt sievietes finansiālās vēlmes...(nu tas tā, par to salīdzinājumu)

labapa  Ja runājam par tēmu attiecības, tad gan viens gan otrs apgalvojums norāda uz egoistiskām vēlmēm. Savienībā (kopdzīvē) nekad nevarēs pastāvēt ja katrs vilks savas vēlmes kā primārās. Domāju, ka ar šo tad viss arī tiek pateikts.

Rondijs  Var jau ironizēt un teikt ka pretīgi, bet tas nemaina to, ka tā ir patiesība, vīrietim viena no pamatvajadzībām. Ja gribi - ignorē, tikai zini tam cenu.. Tikai pasakiet, kas tajā lietā ir tik dikti sarežģīts, ka tik daudzas atsakās to saprast? Vai tiešām jāpienāk vecuma gudrībai (kā te raksta -
omītes to zinot) un tik tad pielec?

aija_69  (c) omīte vienmēr teica, meitiņ strīdus jāatstāj ārpus guļamistabas durvīm, tur citi darbi darāmi un seksuāli neapmierinātu vīru pa durvīm ārā nelaid, tas ir ceļš uz šķiršanos.

Araabs  Atgādiniet lūdzu kā sauca tās sievietes kas vīrietim seksi dod tikai par samaksu?Tad vismaz zināšu Solvitas īsto vārdu:))

Kurts69  Araabs, profesionāles godīgi dara savu darbu par to saņemot naudu un sniedzot kvalitatīvu pakalpojumu. Salīdzināt ar tām, kas bieži vien par haltūru izspiež no veča visu sulu un vēl pacenšās pačakarēt smadzenes ir nekorekti:)

ernestiine  Te nu Kurts69 piekritīšu. Precīzi teikts.

Piparkuka  Un te var vēl piebilst, ka nekādu fizioloģiju mums skolā nemācīja. Par meitenēm mācīja- jā, tur viss apmēram skaidrs. Bet par vīriešiem un puišiem- nē. Kaut kad, kaut kā, no savas pieredzes, kaut kas kļuva skaidrāks. Taču ne jau tīri fizioloģija (šeit minētajā aspektā).

Un tas vecmāmiņu teiciens nedarbojas, jo ir tie, kas iet gan mājās, gan ārpus un vēl nav gana:) Tukšos un tukšos, līdz kamēr nespēs vairāk. Jo vairāk jauni tukšo, jo sliktāk uz vecumu paliek:( Muļķīgi. Būtu sadalījuši to visu vienmērīgi visam mūžam...


Tas darbosies ar labiem, uzticīgiem, mīlošiem vīriešiem.

Trusis1983  Nenoslogo sevi ar stulbibam.Mauciba paliek un ir mauciba.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu