Kāpēc jāmelo

Tàtad sieviete precējusies, vīrietis brīvs. Ir jau vairāku gadu kaisles sakars. Sieviete šodien piedāvājas uz pāris h kaislīgi pavadīt laiku. Vīrietis atrunājas par daudz darbiem, aizņemtību u.t.t. Tā kā sievietei tajā rajonā, kur dzīvo šis vīrietis, ir darīšanu tai laikā kad vēlējâs tikšanos, tad sieviete redz, ka reāli vīrietis ir mājâs un nav nekādu darīšanu. Kāpēc vīrietis melo un skaidri nepasaka, ka ir citi plāni? Visdrīzāk tikšanæs ar citu.

kvarts  Tieši tāpēc tas vīrietis ir neprecēts , ka pats grib noteikt ko, kad,kā un ar ko darīs, un lai neviena babene viņam prātu nepis...

av2  tas ir vieniigais ko juus speejat iedomaaties, ja viirietis atsaka? Ka ir oblegaati cita? A varbut hokkis bija taj laikaa, a?

nedolce_negabana  Šie izteicieni...piekopj tikšanos ar vīrieti!!!(c) Kunga māte!

valmierietis333  Es sliecos vairāk uz Jāņa(20:08) aprakstīto scenāriju !

Veči apgalvo ,ka sieviešu čīkstamos gabalus neskatās - te pēkšņi tukša māja - ieslēdz palūrēt ´´Hameleonu rotaļas´´ , kaut kā jau jāuzzina ,kas pasaulē jauns noticis ,
un pēkšņi viena sit pie loga rūts ,lai laižot iekšā !

Bet vecis tak aizņemts ar skatīšanos , kārtīgs vīrietis nepametīs darbu pusratā !

gertrude  cilvēki (arī vīrieši) mēdz būt noguruši, ne garastāvoklī un jopcik, viņiem mēdz arī sāpēt galva.
bet, ko es te sapņoju, viņam pilnīgi noteikti ir randiņš ar citu, varbūt pat ar vairākām.

dzzekiss  Kā Tu to visu detaļās zini?

Piparkuka  Viņam taču daudz darīšanu un darbu var būt mājās!! Bieži sieviete izdomā stāstus vīrieša vietā, kaut viss ir vienkārši- viņam ir kaut kas jādara.
Nevajag izgudrot stāstus, kas var būt pilnīgi ačgārni. Tu vēl varētu viņam uzbrukt par to un viss izrādītos muļķības. Sieviešu glupības:)
UN- UN- sieviete taču pati ir precējusies. Šodien! Valentīndienā. Īstenībā loģiski, ka viņš nepiekrita, jo tā nav godīgi:( Ir taču Valentīndiena.... Tev jābūt citur.

Torpedo  Oho! - mūžu dzīvo, mūžu mācies - *aucību tagad sauc par "kaisles sakaru" :D

kucens  Tāpēc, ka var. Tāpēc, ka vajag. Tāpēc, ka patiesība nevisai interesē "uzklausītāju", jo tā/tas nav gatavs un/vai spējīgs patiesību uztvert. Tāpēc, ka grib lai melo, jo patiesība nav akustiski tik simpātiska un pieņemama. Bieži melo tāpēc, ka nav ne jausmas kā to uztvers vai arī ir skaidrs, ka to nespēs uztvert adekvāti. Visvairāk pēc patiesības kliedz un pret meliem izkliedzas tie, bet vairāk tās, kam pašām ar patiesības izrunāšanu ir zināmas un vērā ņemamas problēmas. Tas ir kā auto tirgū - vairums grib jaunu lietotu auto un tad raud, ka nobraukums sagrozīts vai atrodas kādi defekti "jaunajam" transporta līdzeklim vai traucēklim...

furnitura  Ja vīriets noļemis ononēt vienatnē - tas IR aizņemts! Pat ja skatās seriālu Ugunsgrēks.
Bāc nu kur var būt uzmācīgas sievietes!

Marija_Anna  Kāpēc Tu gribi izdzīvot Svešu dzīvi? Vai vismaz salikt pa plauktiņiem? Vēl jo vairāk , ka tie abi Tur ir pieauguši cilvēki.
Ja tā ir bijusi tikai " intriga, fiziska saskriešanās ", tad par kādu uzticību var būt runa?
Gribētu būt kopā - būtu. Nerastos šķēršļi ne no vienas, ne otras puses.
Ko tur apbižoties. Paši izlēma tādu scenāriju.

Vanesa15  Ko jūs citu gaidījāt, ja parakstaties uz surogātattiecībām ar visādiem precētiem/ām, aizņemtiem/ām un visādiem citādiem garāmgājējiem, kas nav jūsu??? Tad arī nākas dzīvot melos un visādās intrigās, lai visiem līdzekļiem tiktu pie sexa.

Geisha  eli123
Tu neticēsi, bet arī vīrieši ir tikai cilvēki un arī viņiem apnīk tie gadījuma sekši. Arī viņi ilgojas pēc mājas, pēc mājīguma, pēc godīgas sievietes ar kuru dalīt segas siltumu. Ko tāda draiskule var piedāvāt? Probļemas? Pilnīgi iespējams, ka viņš gribēja svētkus nosvinēt ar sievieti kura varētu kļūt par viņa dzīves pavadoni.
Izskatās, ka Tava stāsta varone ir īsta terminatore vai Duracel zaķenīte, jo pietiek enerģijas gan bērnus aprūpēt un samīļot, māju uzturēt tīrībā, kārtībā, vīru atbalstīt, savu iztiku nopelnīt un vēl ar mīļāko auļot.

lovemedo  Patiesībā to precēto ir jāšauj nost, viņa grauj sabiedrisko iekārtu. Pirmkārt trahājās ar neprecētu, tā jau sabiedrībā ir trūkums ar brīviem vīriešiem a šamā jau ir rekvizējusi sev vienu. Kas precēto trūkst, ka no tirgus izņem deficīta preci? Vopšem babulim fūū sabiedrisks, un ja grib "kniebties" out of family, tad meklē tēviņu no citas ячейки общество. IMHO
P.S. tad nebūs atrunu par iespējām nokniebties iespējamos laikos

Nate  Ir tāda tendence, ka precētajiem vajag un vajag. Daudz biežāk nekā neprecētajiem. Kāpēc tā, nezinu, ieraduma spēks vai ?

Astronaute  ĢENIĀLI no autores teksta "kad viss izdarīts piekopj tikšanos ar vīrieti". Riktīgi ierēcu, atcerējos vecu krievu anekdoti, kad lauku sieviete, visus darbus pa māju izdarījusi, lopi pabaroti, bērni sakopti, pabaroti, kaut kas tur izravēts, paskatās, kas vēl jādara un pēkšņi atceras (sorry būs krieviski) bļļ ješčo muž ņe trahan!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu