Kāpēc jāmelo

Tàtad sieviete precējusies, vīrietis brīvs. Ir jau vairāku gadu kaisles sakars. Sieviete šodien piedāvājas uz pāris h kaislīgi pavadīt laiku. Vīrietis atrunājas par daudz darbiem, aizņemtību u.t.t. Tā kā sievietei tajā rajonā, kur dzīvo šis vīrietis, ir darīšanu tai laikā kad vēlējâs tikšanos, tad sieviete redz, ka reāli vīrietis ir mājâs un nav nekādu darīšanu. Kāpēc vīrietis melo un skaidri nepasaka, ka ir citi plāni? Visdrīzāk tikšanæs ar citu.

Alionushka  Astronauts, tas nobeigums bija tāds „Paskatos, johaidi, vīrs, visu dienu nedabūjis, uz dīvāna guļ!”

elsa  Jautājums - kādu patiesību var prasīt precēta sieviete, kas melo savam vīram krāpjot laulībā, no sava drāzēja?

vijoliiite  A ko gan vinja gribeja,ka vinsh meeli izkaaris skries ar galvu sienaa?

solvitas  Man liekas, ka tā sieviete grib sev to neprecēto un viņai jau ir kaut kādas jūtas, lai gan sākumā varbūt šie sarunāja nu tā draudzīgi pačikāties brīvajā laikā bez saistībām. Tad tagad viņa jau to neprecēto uzskata par savējo - ķepu viņam uzlikusi un ja kāda cita gribēs uzrasties neprecētā dzīvē - acis viņai izskrāpēs. Un vīrietis droši vien jūt, ka vļapalsa un bez asarainām scēnām vaļā vairs netiks! Pats vainīgs!

solvitas  Un vispār es viņai ieteiktu to neprecēto pamest, jo tur tāpat vairs nekas labs nav gaidāms! Labāk nepazemoties un izvēlēties vnk citu neprecēto!

Skumjudruva1950  Paldies portālam OHO! Kārtīgi izsmējos...

eksim_braalis  Nerunājot par visa stāsta morāli, es tā arī autores tekstā nekur neizlasīju, kādā veidā tā precētā sieviete izsecināja, ka vīrietis ir mājās, t.i., kas par to liecināja? Automašīna pagalmā pie mājas? /minu/ Arī tam faktam var būt n-tie izskaidrojumi.
Īsāk sakot - sieviete pati izdomāja problēmu un pati arī apvainojās, tā vietā, lai veltītu laiku vīram un bērniem.

neko  Pievienošos viedoklim "sieviete pati izdomāja problēmu un pati arī apvainojās".

VAZ07  Ir dienas kad viriesi ir vienkarsi nogurusi , seksu nemaz negribas! Atzities ka negribas seksu nevienam ta ka negribas ,lai izietu no situacijas atruna ar darbu ir gana laba!

Araabs  Pareizi.Reizēm vienkārši gribas iedzer alu un teļļuku paskatīties.

raina1970  Un kas tad būtu citādāk, ja vīrietis konkrēti un skaidri pateiktu- zini, dūdiņ, šodien no plkst...līdz plkst- neesmu brīvs, pie manis būs madāma x...? Vai tai precētajai madāmai no tā paliktu vieglāk un siltāk ap dūšu?Tikai sekss ir tikai sekss, tā ir saspēle pēc visai konkrētiem spēles noteikumiem, nepatīk- nav spiesta lieta piedalīties, vai ne. Starp citu- auto var stāvēt mājas priekšā dažādu iemeslu pēc- aizmirsa mājās ko svarīgu- pasi, dokumentus, dajebko vēl..

Bikolats  Mani vairāk interesētu, kādēļ sievietei, kura ir precēta jau vairākus gadus ir sakars ar citu. Ja netiec galā, vispirms izšķiries no vīra. Nezinot visus apstākļus, izklausas ļoti negodīgi pret otru pusi.

Tessa  godiigi ne godiigi, bet mana skatiijuma ir divu veidu cilveki. vieni var but bez nez kadas izglitiibas, megauberkruta darba vai kkadam citam ekstram, bet apriori but tik inteligjenti, ka nekad tik zemiski neuzvediisies. tas nav pilniigi atkariigs ne no ka, varbut no audzinashanas vai vertiibam, kas iekshas.
un otri, lai cik kruti nebutu, ljumpeni ar vaju priekshinju. un tos neizmaciis nekas. un ta vinjiem vajag. tadi tie rauši.
es ceru, ka tu saprati, ka esi pie otriem? :)

Piparkuka  Godīgi vai ne godīgi (te visi), taču viens ir skaidrs- kā solvitas raksta, tā arī būs- viņa iemīlas un iemīlēsies tajā puisī, būs tik satraukumi un var gala rezultātā zaudēt gan viņu, gan tagadējo dzīvi.
Ieteiktu 1000000x pārdomāt visu. Izvēlēties kaut ko vienu, kas nebūs jānožēlo!
Bet kas gan no citu kļūdām mācās:)

Trusis1983  Tapec ka sarunats randins ar citu.Tu vairs neesi nr1 vina blocina.

MrProvocateur  Nu pati izdomāja, pati apvainojās. Ja vakar viņa viņam pateica nē, tad šodien viņš viņai pateica nē. 1:1 Tādā attiecību formātā nekas nav obligāts. Ir laiks abiem - seksis, kādam nav laika - nav sekša. Elementāri. Un pretenzijas var iepūst matu lakas vietā vai izmantot ikdienišķā ieliktnīša vietā..
Ja nepatīk - babulis var iet nošauties. Kāpēc auto stāv pie mājas? Piešķilt nevarēja, vai vakar vairāk iedzēra, promiles neļauj stūrēt.. Un viss.

Fausts  Tāpēc, ka dzīve mīklās un puspatiesībās ir ērtāka. Patiesība nav izdevīga abām pusēm, ne tikai vienai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu