Ko mēs katrs ceram te atrast?

Katram mums pietrūkst otrs cilvēks, kas varētu dot to, kas mums nepieciešams. Es meklēju cilvēku, ko varu cienīt, kam laba humora izjūta un nav problēmu, bet ir tikai izaicinājumi. Vai atradīšu?
Ko meklējiet Jūs?

marmorakaraliene  "katram" pietrūkst? Tā kā man nekas nepietrūkst, visa gana, tad laikam tas "katram"tomēr nesanāks. Raksti par sevi.

voldemars123  Sveiki,nu jau laiz to pukiti pa dambi,kads pesimisms,kada bezceriba.
Tacu beidziet ta domat un citiem to iestastit,jo ir verts set atrasties,jo katrs vai katra kaut ko iegust no sa portala,jus tacu piekritisiet.
Te kadam par ko uzjautrinaties,pasmieties,kada cita pamatigi nozaka,teiksu ta: runajiet ko gribst,bet seit ir 90 000 cilveku,un vai visi grib tikai seksi,tai skaita set ir psihologi,dakteri un vel cita inteligence.
Piemeram man traumatologs piedavaja apmeklet vinu poliklinika,kur vins brauc pienemt pacentus ,un un es ar problemu tiku gala,pateicoties dakterim.
Jauniem ienacejiem daudz kas nav skaidrs dzimumdzives jautajumos,sadzives,tehnikas u.c sferas. Ta ka nenosodiet seit ne vienu,viniem ir katram sava problema,ko vini cer seit atrast.

riks086  -> Aukstums
....vai, par tām lodēm - tas bija aizkustinoši !!! Tiesa gan mūslaikos ar lodēm vairs nešauj, tāpēc nāksies iemācītes piepildīt patronlentu (un to pieturēt) un visa veida aptveres/magazīnas... bet tas nav grūti :)

monalissa  Neko nemeklēju, gaidu, kad mani ateadīs... :D

monalissa  Neko nemeklēju, gaidu, kad mani atradīs... :D

kvarts  Iekš to jau ir tā nelaime, ka cilvēki pat ar lielu pieredzi gados vēl joprojām kaut ko meklē, cer izvilkt kaut kādu laimīgo lozi.... nu nenotiek tā.... vienīgais vērtīgais ko var satikt ir cilvēks ar kuru dalīties savos priekos...

DanaL  Es arī gribētu kādam atrasties, bet veselais saprāts saka, ka šeit jau nu tas nenotiks.

Piparkuka  "Precēties te taču neviens negrib, tāpēc meklējam uzšāvējus un uzšāvējas." - kas tas vispār par glupu teikumu?!
Te jāsaka- tieši pretēji šim teikumam!

dzzekiss  Tev, piparkuka, anketā nav norādīta ģimenes veidošana.

Jurijs1962Augums163  Esmu paskatījis jūsu visas profili , gandrīz katrai no jums "karājas" kāds draugs - ar pušķi ziedu, dažām vairāk par 1 (draugu/paziņu). Interesanti, kāda viņiem vaina ? : )

adamsone  Visticamāk, ka neatradīsi. Ja nebūsi mierā ar kādu ankuliņu, kam vienīgā interese ir makšķerēšana, trīs minūšu sekss un kas ik pa brīdim domīgi saka :"nū-ū-ū...."
Varbūt uzrausies uz kādu virtuozu makaronu-uz-ausīm kārēju un izdzīvosi vētrainu virtuālo romānu, kas beigsies ar neko. Cik necik izglītotie meklē vismaz desmit gadus jaunākas (kā pajolis tēmā par novecošanu), sakarīgie cik ātri uzrodas, tik ātri pazūd, bet pārējie neder nekam.
Es nemeklēju neko, jo ar tādām pašām sekmēm varētu meklēt savā virtuvē. Viss ir labi zināms un viss ir māņi. :)

Pillerina  A man vienkārši patīk te būt.

Jurijs1962Augums163  Un gandrīz visām prasība - gribu 10-30 cm par sevi augstāku : vienā augumā - 1 no "problēmām" ? :)

dzzekiss  Ja vairums te atrodas gadu desmitiem, tad laikam neatrod neko sev noderīgu.

Margriete  adamsone pateica, kā nodziedāja. tiešām tā ir-par to vecuma diferences prasību no kungu puses. Neesmu pret noteikumiem, saku "varbūt" kā Labvēlīgā tipa dziesmā, bet-vai kāds man var paskaidrot, kāpēc? vajag devku mīnus vismaz 10? :))

neko  " kāpēc? vajag devku mīnus vismaz 10? :)"
Nu lai ir kas vecumdienās "ūdens krūzi pienes":) Sievietes izdomāja leģendu, ka viņas esot vajadzīgas lai to krūzi nestu, jo bērni mūslaikos to vairs nedara. Onkuļi ņēma un noticēja.

neko  " Plusi un mīnusi....tā arī nesapratu, vai iespējams te satikt ko man interesantu."
---
Tas tikai no Tevis pašas atkarīgs nevis no vietas kur to dari. Nav uz šis pasaules tāda vieta kur sēž "interesanti onkuļi" un kādu gaida.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu