Ko mēs katrs ceram te atrast?

Katram mums pietrūkst otrs cilvēks, kas varētu dot to, kas mums nepieciešams. Es meklēju cilvēku, ko varu cienīt, kam laba humora izjūta un nav problēmu, bet ir tikai izaicinājumi. Vai atradīšu?
Ko meklējiet Jūs?

dana69janis  Neratnus dombiedrus...pariti jeb sievieti :)

Vaukskis  Regulaara bezmaksas seksa partneri, kura kaa es arii buutu gatava aiziet un paarbaudiities, uzraadit izzinju par STS un HIV/AIDS neesamiibu pirms ielaisties dzimumkontaktos, lai satiktos viens ar otru ik pa laikam. Arii es mekleeju cilveku, kuram nav probleemu ! Paareejais pagaidaam var izpalikt. Esmu gandriiz paarliecinaats, ka taadu seit nekad neatradiisju, jo laikam (vairs?) neeksistee !

edding  08:53
lai satiktos viens ar otru ik pa laikam. Duročku meklē, kura tevi pa retam gaidīs, pārējā laikā kauks uz mēnesi. Ha ha. Tai izziņai būs nulles vērtība.

Vaukskis  edding, nulabi, kaut arii izzinjai par to slimiibu vai viirusu neesamiibu buutu nulles veertiiba, tas jau buus kaut kas, ka sieviete "parakstiijusies" vispar uz sjo ! Jaa, durocjka dereetu pasja laikaa, jo es pats diemzeel neesmu iipasji gudrs. Seksam ar to pietiks; lai tikai ir smuka !

vijoliiite  Kas mekle,tas vienmer(gandriz vienmer),atrod.Met pie malas savu kautribu,un uzraksti pati.

teeja  Sunim piekto kāju vai pazudušo vakardienu.

dauzone  Es gribu, t.i. man vajag glaunu un inteliģentu mīļāko, jo pati esmu prasta. Neskopu, jo pati esmu prieka un dāsnuma novērtētāja, un vēl...un vēl foršu, jo pati ar esmu forša :)
Ieva, par tevi gan neko nezinu :( būs vien tev jārok pašai ;)

voldemars123  Nu gan sasmidinajat,istie joku pleseji,bet humorins tacu ir loti veseligs.
Varbut kads vai kada ir citas domas?
Lai nu ka,bet tomer interesanti, seit palasit viedoklus paplest jokus.
Ievina no Kurzemes,ari Tava darzina ziedes rozes,mazliet laiks vajadzigs,pavasaris tacu tuvojas,un tad jau sirsninam nepavelesi,viss piepildisies!

Skumjudruva1950  Meklēju šeit cerību , jo tā mirst pēdējā...

burleska  Šobrīd meklēju sevi :) Kā jau teica Torpedo, manā vecuma grupā maz dzīvu vīriešu, un, arī, ja vēl dzīvs, tad jau raud par vecuma kaitēm un meklē sievieti, kas pienesīs glāzi ūdens, ja nu kas. Atsevišķie nemirušie un veselie eksemplāri meklē rotu pie uzvalka, tātad vismaz 20 gadus jaunāku sievieti, ja protams, nauda atļauj to uzvalku un rotu nopirkt... Nu ko, tad jāsaprot, kas tad esmu es un ko vēl gribu no dzīves... Jo vīrieši un attiecības nav mūžīgi. Relatīvi mūžīga (tas ir, sev uz mūžu) esmu tikai es :)

C_hloe  lielo mīlu :D :D :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu