kāpēc bez bildes vai neatbilstoša vecuma

man pilnmēness sašutums :D
nu kāpēc raksta "čau", "simpātiska sieviete", smaidiņi, puķītes, kafijas no bezpilžu, tukšu anketu īpašniekiem, tiem, kuri ir -10 un +10-15....
Mīļie vīrieši, pirms dumji uzvedaties, izlasiet anketu un neradiet par sevi absolūti nožēlojamu iespaidu

zigmars_uk  Zināt zinam tikai to, ka tādi esam. :) Atbraukt ciemos gan ne katra saistošā ir spējīga! :)

Anita73  Pilnmēness... Traki kašķīga tauta.

riks086  - Nu, simpātiska Tu bildēs izskaties pilnīgi noteikti - tur nu viņi savos vārdos, šķiet ir patiesi, kas mūsu laikos jau nav maz :))))
- Smaidiņi, kafijas, puķītes - arī moderna tendence; mūsu atvērtajā pasaulē, lai nebūtu jāmokās ar uzrakstiem daudzās valodās, arvien plašāk lieto piktogrammas - tās saprot visi :)))
- Neatbilstošs vecums? Nu, ko darīt, 99% domā/cer, ka viņš ir īpašs, izņēmuma cienīgs utt.; tas arī normāli - labāk taču tā, nekā depresīvi mazohisti... reiz viena lieliska, šeit satikta, sieviete man pauda savu redzējumu par vīrieša uzvedības modeli - lielīties viņi drīkst, bet ne čīkstēt :))))) Nu lūk, mēs arī lielamies, cik spējam...pat, ja nav ar ko :))))))))))
P.S. ...nekreņķējies - pāries pilnmēness, norimsies rakstītāji, arī pati mierīgāk uz to paskatīsies :)))) Jaukas brīvdienas! :)

solvitas  Nekur jau pazudusi nebiji, tik dzīvojies pa otrapuse.lv. Baigā jēga mainīt nikus, ja bilde tev visur viena un tā pati. Nē es Mavu nepazīstu, arī Torpedo vai zigmāru ne, tikai tik daudz cik diskusijās izpaudušies.

Edgars37  11:12

Bet smiekligi tacu;)!!!

fargo  jā, jā bija padiskutēšana. var to arī tā saukt. cits niks, tās pašas bildes.
ko darīt ar šo problēmu?
es pat nezinu, nu censties kaut kā izdzīvot tādu smagu laiku, padomā tik - raksta neatbilstoši vēlmēm vīrieši, ko nu lai dara? saņemties, kaut kā.

Skudrina  Kapec jabrauc? Var tepat Latvija pagaidit,kad Zigmara jaunskungs ieradisies Bonifacija brivdienas! Un tad katru dienu ar citu satikties,lai tiesam saprastu,kuru tad ir verts aicinat, patiesi, lidzi braukt ,un ari ikdienu dalit.

Drole  Esiet tachu saprotoshi. PMS+UDS nav nekaada zaptsmaize.

Edgars37  11:43

...a vot kur tev ir tada parlieciba, ka Zigmara jaunskungs vispar LV var radities;)??? Mos paradpiedzineji var lidosta sagaidit, jebsu, kadi citi trabli var sasniegt;)? Tape ari drosak sedet te, UK stikla kalna, aiz karalienes brunciem un gaidit, mos kada gajzoss tomer atplanes;D!!!

riebekle  A man gan patīk, ka man visādi raksta, tik es tagad tāda mazliet iepauzējusies uz jaunām sarakstēm, izbaudu vēl vecās, es tāda baigi uzticīgā. :D

Aukstums  kur problēma? Autore tak nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta, tāpēc jo dīvaināka šķiet tēma ... nekā personīga, vnk izbrīns.

Skudrina  Bet biezi Latvijas likumi ir tik pretrunigi,ka cilvekam pret pasa gribu ir jabrauc,lai izdzivotu. Un tadu ir lielakaa dala. Un kas nevar nekur aizbraukt ,tie vinas ka prot,tai spelee,.ko par dzivi sauc. Pat tad,ja ari kadas problemas Zigmaru ir aizdzinusas pasaule,tad visu cienu,vins dzivo,stradaa un cer uz veiksmigaam attiecibam nakotne. Ta jau mes visi. Lai vinam un Jums visiem piepildas velesanas,nu protams,ka ne visas,jo laiks ir mainigs un steidzigs,nu kaut vai puse. Mierigu,skaistu Jums so saulaino sestdienu. P.s. Neko sliktu nevaretu teikt par vestulitem. Katrs,ka prot taa ari izrada uzmanibu. Un jebkuraa gadijuma,sirsnigs paldies jebkuram rakstitajam. Jo ,lai nu ka,bet cilveks ir domajis,centies,atlicinajis laiku,pat tad ,ja vinam ir 15+,vai ari jau sirma galva. Varbut nav neviena.kas vinu uzklausa,bet tik loti gribas but sadzirdetam,izlasitam,un varbut,kaut garamejosu vardu sagaidit. Mums visapkart ir totala dveselu vientuliba. Un,ja kada vestulite trauce kundzei,nu izdzesiet,noblokejiet,un gulat mieriga.

LaskovijMerzavec  Manuprāt, ja sieviete patīk, tad vispār nav vērts ņemt vērā, kas anketā rakstīts.

Piemēram, klubā nevienai nav uz pieres rakstīts, ka no tik lidz tik gadiem, nopietnām attiecībām un tā tālāk...

Smaids, flirts, vārds pa vārdam un kapija gultā....

Edgars37  12:49
...no Tavas mutes Dieva ausi:). Kaut pati, domaju, loti labi saproti, ka Tava pasaza ir tikai Miraza;).

Liga2  cienijamo autor pekritu ka daudziem saja portala skiet, ka sieviete pec 40 ir noteikti izmisusi un gatava uz jebkuru vecuma virieti. ja tu atlaujies izvirzit konkretas prasibas par vecumu, izglitibu automatiski noklusi kritizejamo saraksta. par Solvitu piekritu 100%, bet Tessas komentari man patik jutama stipra individualitate. godigi mani vairak tracina vestules no biseksualam vai homoseksualam sievietem. godigi tas ir tiesam pretigi .

VECA_PIEPE  gribu normālos!!!!!! (c)

Gribēt nav kaitīgi!

Bet ta tik kāda velna pēc savu prātu nogruzīt ar tik neiespējami un nereāli sasniedzamām vēlmēm? Fantastiku esi salasījusies, pasakām vēl tici,...ta tāds naivums Tavā vecumā.
Ta kur PA ta kauč vienu normālo esi manījusi? Parādi man, es arī, moška, ka gribēt sākšu!

Piparkuka  tas tikai pierāda to, ka viņi ne lasa, ne domā! Ierauga smuku bildīti un viss, tālāk nav gudrības...
Neklausās un tādi arī neklausīsies.
Laba tēma!!!
Jo pilnīgi cita lieta ir saņemt uzrunu par to, kas tev patīk, interesē un tml.- kad ir izlasīts, ir skatīts, varbūt pat ilgāku laiku lasīts, ko saki te.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu