kāpēc bez bildes vai neatbilstoša vecuma

man pilnmēness sašutums :D
nu kāpēc raksta "čau", "simpātiska sieviete", smaidiņi, puķītes, kafijas no bezpilžu, tukšu anketu īpašniekiem, tiem, kuri ir -10 un +10-15....
Mīļie vīrieši, pirms dumji uzvedaties, izlasiet anketu un neradiet par sevi absolūti nožēlojamu iespaidu

VECA_PIEPE  A nafiga kāds to sarkano īkšķi manam komentam iešķieba? Kas i ko,... cita nekā vairs nav ko darīt...un kuram?!!!

Tessa  ka lai normals viirietis te dabon kko, sev atbilstoshu? it ka ielikas viena tada tiiri nekas, bet putni galva ka debesskrapji, plus visadas dabas norises un paradibas ietekme. atkal neka.
briesmiigi gruti. /savaca matus cope un sakartoja skolotajas mežgjiinu apkakliiti/

vilks28  Pie izveidojušās situācijas, es ieteiktu tā sakot ņemt vērsi aiz ragiem un rakstīt pašai.

vilks28  Gribēt naff kaitīgi, kaitīgi ir dabūt negribot. 😉

ocelots_parastais  Kurš no ilgdzīvotājiem tad te atkal izpildās? Miedz acis, rāda mēli... Dura, vai? Starp citu, C_hloe derētu atcerēties, ka viskaitinošakais citos šķiet tas, kas visvairāk nepatīk pašam sevī.

kuks10  Par ko brēka,labāk priecāties,ja kāds pievērš uzmanību..iedomājies,ka neviens nerej un pat nepaskatās..))hohmas ir bijušas ar tām bildēm..reiz sarunāju randiņu ,bildē simpātiska sieviete ap 35 ,bet uz randiņu atnāca 55 gadniece,zb..tā savu mūžu nebiju mucis..DDD

LaskovijMerzavec  Nu taču uzrakstiet kāds viņai... lai jau tiek arī viņai prieciņš :)

janisb  Problēma ir gadrīz tik pat veca kā internets, vienkāršākais veids kā tikt vaļā no spama ir likvidēt pastkasti, efektīvākais ir nolīgt kalpu/kalponi, kas tavā vietā izdzēš nevēlamās vēstules. Bet cerības, ka līdzēs teksts anketā, ir maigi izsakoties "naivas"...

runcitis15  Sievietēm arī patīk nomest gadus nost kā patiesībā ir!

zigmars_uk  C_hloe pasmaidi! Ja nesanāk, tad atbrauc ciemos, parunāsim klātienē....

LaskovijMerzavec  C_hloje... ja vien zinātu kādu figņu es esmu rakstījis, tad šī tēma ir tīrais bērnudārzs ar to.

Bet kā Tev citi cilvēki te saka - Pasmaidi! Milzum daudz lietas pasaulē sākas no vienkārša smaida...


:)

ocelots_parastais  Ir humora izjūta un ir neērtība, lasot tizlības, kas kādam šķiet humora izjūtas auKstākā pElotāža. Tavs „humors” ir nožēlojams.

neko  Diskusija kopumā vairāk izklausās pēc "ziemas depresijas, kad nav kas sānus pasilda un ta gribas pavasari ka var pirmajam pretimnācējam pa seju sadot":)

Edgars37  Ja par temu - tad, acimredzot, neparliecinatiba par sevi, kompleksi. Vrb vel kas...jajauta rakstitajiem, kape tiesi ta un ne sita;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu