Kāpēc cilvēki pazūd sarakstes laikā?

Jautājums pēc būtības. Parasti sūdzas sievietes. Tagad pats ar tādu lietu saskaros. Nepatīkami, jo viņa online ir, ne oho. Oho viņas nav. It kā vienkārši sarakste, bez plāniem un saistībām, jo viņa dzīvo Nīderlandē.

gertrude  tā viņi mēdz darīt. pazūd ne tikai tādi, kas dzīvo Nīderlandē, pazūd pat tādi no kaimiņmājas:)
bet ja nopietni, no pieredzes, attiecībām no attāluma nav nākotnes, arī tādām, kas bijušas ļoti tuvas.

Edgars37  Tac panem un uzzvani vinai, kaut uzprasi, ka sniegu ar veju parcieta, pastasti ka tev veicas, ja jau gadu esat pazinas...temas pilnigi bez saistibam un planiem;D. A ja no pieredzes, tie kontakti, kas nav vacapa, tie partrukst, nav erti te rakstit, ne ari laika;). Savukart apgalvojums, ka attiecibam no attaluma nav nakotnes, atkal no pieredzes, ir pilnigs sviests, ja ir abpuseja ieinteresetiba, viss rulle neatkarigi no kilometrazas;)!

valmierietis333  Vīrs no zvejas būs pārbraucis mājās ,tādēļ nedaudz laika kavētājs jāatstāj novārtā! ;D
Pacieties pāris mēnešus , gan jau vīrs atkal dosies zvejā !

Bet ,ja nopietni , būsi uzkāpis viņai uz astes , pateicis ne to ,ko viņa cerēja dzirdēt vai bija iztēlojusies!

Ceru vismaz ,ka viņai piķi nesūtīji ...
Nav jau teikts ,ka viņa mīt Nīderlandē , iespējams kāda vietējā(vai vietējais) maskējas !

Nu tieši tā pat ar apgalvojumu ,ka viņas OhO nav , es tik drošs nebūtu - te visādi zvēri mīt - ar bildēm , un bez tām , ar n-tajām sejām un mērķiem , neīstām vai neaizpildītām profila informācijām ...
-Nu un tagad apgalvo ,ka tiešām viņas te nav !?

Ps. Varbūt NLO nočiepa šo no datora priekšas , un tagad viņas profilos sēž cilvēciņi ar lielām acīm un brīnās!?

DanaL  Piekritīšu tiem, kas apgalvo, ka attālums šķir. Pati sagadīšanās pēc arī dzīvoju Nīderlandē, un pat necenšos uzsākt saraksti. Cik ilgi runāsi pat abstraktām lietām vai to, kas otram pilnīgi svešs un nesaprotams. Sevišķi, ja neesi dzimis dzejnieks vai pļāpa. Un tas nebūt nenozīmē, ka iejaukusies trešā persona. Vienkārši aptrūkās jēdzīgu sarunu tēmas, bet visu laiku - šodien daudz strādāju vai mokos aiz garlaicības - nu cik ilgi tad var!

Anita73  Droši vien atkārtošos, bet domāju, ka viņa vienkārši ir zaudējusi par Tevi interesi. Kāpēc - tas Tev pašam jāizvērtē. Iespējams, iemesls ir tieši plānu neesamība. Ja jau bez saistībām, tad tas ir tikai pašsaprotami. Kamēr abi bijāt brīvi no attiecībām, varējāt sarakstīties, tikties u.t.t. Ja arī viņai šobrīd vēl nav otra pusīte, tad viņai, visticamāk, sāk veidoties tādas attiecības, kuras varētu pārtapt par nopietnām - ar plāniem un saistībām. Vienīgi jā, viņa varēja Tev to pateikt, ja jau bijāt tik tuvu pazīstami. Tas tā neforši no viņas puses.

burleska  Ja sievietei kaut kas tikai sāk veidoties- pirmās tikšanās tikai, tad jau vēl neko nevar saprast un teikt kaut ko konkrētu otram arī priekšlaicīgi. Tas jaunais paziņa var izrādīties tāds, ka neko ar viņu negribēsi, bet iepriekšējais jau būs sarūgtināts, kaut arī saka, ka bez saistībām, un, iespējams, pats meklējas. Tie vīrieši tādi dīvaini :)

Anita73  Arī taisnība. Īstenībā tas ir tik muļķīgi! Saraksties ar vienu, otru, sarunā satikties un tev jau jāatbild uz jautājumiem, vai saraksties/satiecies vēl ar kādu. Tāda neveikla situācija, jo nesaproti, kādā sakarā tāds jautājums. Ja tikko tikai sāc iepazīt cilvēku, esi saticis vienu, varbūt divas reizes, no tā vēl neko nevar izsecināt, bet otram jau liekas - viss, ja esi ar viņu saticies, tad - punkts, ar citu vairs nedrīksti. Gandrīz par privātīpašumu uz līdzenas vietas noformē, kaut gan pat nezini, vai vispār kaut kas no visa tā sanāks.

burleska  Jā, te nu mēs esam :) Tā kā vajadzētu vienā laika posmā tikai ar vienu, bet ko tad, ja ir jau kāds, kas ir nodeklarējis, ka mums ir attiecības bez saistībām un pats tiekās ar citām? Varbūt godīgi jāgaida, kamēr tas otrs atrod :D

Edgars37  06:45

...redzi, ja aptrukstas kopigas temas, tad skiras ari tie, kas diendiena lieto vienu mazmajinu, vai ne;)? Viss ir atkarigs no pasiem, intereses par otru - attalums te nipricom;).

Tessa  es arii domaju, ka attalums nav pie vainas, tagad liidz Londonai var tikt atrak, neka no Riigas uz Liepaju.
vienkarši lielaka dalja cilveki pazaudejas na perehode ot slov k delu. vai tev tadu vajag? man ne.

piladzoga  gadu sarakstīties bez tikšanās:D jau fakts kā tāds ir dīvains (ja nu vienīgi kāds no sarakstes biedriem atrodas ieslodzījumā)

Jurijs1962Augums163  nu, es personīgi katru dienu Viņai rakstīju prasot - kas nepatīkas ? pie kāda 80-tā pārtraucu. Vāciešiem ir paruna - Staigāt no Pontija pie Pilāta - par bezcerīgām (arī laimes) meklēšanām

burleska  No noteikumiem: " Viens lietotājs zem viena jautājuma drīkst pievienot ne vairāk kā 2 atbildes 6 stundu laikā un ne vairāk kā 3 jautājumus 6 stundu laikā. Pēc pievienošanas lietotājs nevar dzēst vai labot savus pievienotos jautājumus un komentārus." Un kā lai diskutē? :D

C_hloe  zinu divus cilvēkus - vīrieti un sievieti
abiem ļoti vajag komncēt
ar laiku no abiem komunikāciju partneri sāk izvairīties
tā ir viena no opcijām

DanaL  10:57
Redzi, kopīga mazmājiņa jau ir iemesls sarunai. Bet ja nav kopīgas mazmājiņas un citas kopīgas pieredzes, tad attālums ir šķērslis.

Piparkuka  Nu... Nekas tas nav. Pie tam- ja realitātē esat ilgi pazīstami! Un, protams, ja viņa pirms tam teica, ka ir ok, ka brauksi apciemot.
Varbūt strādā vai atvaļinājumā. Ja ir telefons- par piezvanīt. Taču- kas ir mēnesis attiecībās jeb starp draugiem??!! Pilnīgs sīkums.
Ā! Un ja online ir, tad vismaz viss kārtībā ar viņu.
Pēc pieredzes- ar draugiem un arī vairāk kā draugiem var nesarakstīties un nesazināties arī daudzus mēnešus. Un tad satikties. Un viss ir, kā parasti!!
Ar brāli nesazinājāmies vairākus gadus personīgi. Šoruden viņš atbrauca- viss, kā parasti.
Ar draugu tad sarakstamies, tad nē... Ar draudzeni nesarakstamies, taču tiekamies 2x gadā:) Un ar draugu tiekamies 1x gadā vidēji:) Jo citās pilsētās, valstīs.

Tev jābūt SAJŪTAI! Un- ja esi tikai paziņa, nu negrib viņa rakstīt patreiz, ir kaut kādas citas lietas prātā! Bieži tas var būt darbs.

Piparkuka  "Ja pazūd vispār,.." - mēnesis nav pazušana!!
Ja pēc gada nedos ziņu vai šai gadījumā pirms vasaras, nu tad maybe.

EzitisMiglaa  Ja neinteresanti , tad droši drīkst neatbildēt vai pārtraukt saraksti . Tas pats - ja interesanti - bez atbildes nepaliksi .

Edgars37  14:42

Bet ja ir kopeja pieredze? Kas tad ar attalumu;)? un kopeja pieredze divu cilveku attiecibas rodas jebkura gadijuma, vai ta ne;)?

neko  "kopeja pieredze divu cilveku attiecibas rodas jebkura gadijuma"
---
Nu ja attālums šķir tad tās kopējā pieredze var ar nebūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu