Kāpēc cilvēki pazūd sarakstes laikā?

Jautājums pēc būtības. Parasti sūdzas sievietes. Tagad pats ar tādu lietu saskaros. Nepatīkami, jo viņa online ir, ne oho. Oho viņas nav. It kā vienkārši sarakste, bez plāniem un saistībām, jo viņa dzīvo Nīderlandē.

DanaL  19:07
Matu skaldīšana?

Ja pirms sarakstes ir bijusi kopīga pieredze vismaz pioniera attālumā, tad ir vairāki varianti, un, labi, OK!, pastāv arī hipotētiska iespēja, ka pilnīgi sveši cilvēki pēc gadu ilgas sarakstes ne tikai satiekas, bet paliek kopā un dzīvo ilgi un laimīgi, līdz nāve tos izšķir.
Tikai es gribētu redzēt to saraksti, cik tā saturīga un izteiksmīga. Jo, ja tā par 90% sastāv no "čau, kā tev šodien gāja? Man labi. Mazmājiņā viss kārtībā",tad atliek tikai apbrīnot un cieņā paklanīties šādu ļaužu izturībai. Daudz tādu pāru neatradīsies.
Bet lai nu būtu...

av2  reaali, nu nnem aizbrauc, un paparasi uz aci. Nu nav taa Niderlande taalu.Vai arii esi tikai runaataajs?

Maarka_Tvans  Ar mani pārtrauc sarakstīties, ja laicīgi nepiedāvāju randiņu...Laikam tomēr grib tādu dzīvē skatīt...:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu