Kāpēc mēs neguļam naktīs? :D

Ko jūs darāt? :)

Alionushka  Jurij, ja tu labāk mācētu latviešu valodu, tad zinātu, ka " jūs" ir [arī] otrās personas daudzskaitlis, ko lieto, uzrunājot GRUPU, kā tas ir šaja gadījumā. Tak čto ņe oboļšaisja, tirliņ!

Jurijs1962Augums163  A es padomāju ka saslimusi - tas ir, pie OHO "slimniekiem" pievienosies. Tomer nē - palici OHO "veselā" prātā

Jurijs1962Augums163  "Ohuisti/es" - kā sevi saucat

elsa  Jūs, kam ir AUT, neguļat. Pārējie guļ, jo tāda ir normāla cilvēka fizioloģija.

EzitisMiglaa  Es neguļu naktis tikai tad , kad kaimiņiem ir dziesmu svētki un jo lielāks žvinguls - jo skaļākas dziesmas . Pārējais - sirdsapziņa nemoka , guļu labi .

Kurts69  es naktīs guļu. Vakaros baigi miegs nāk pēdējā laikā

zigmars_uk  Tāpēc, ka par maz fiziski, garīgi strādājam. Uz seksu to arī varētu attiecināt.

valmierietis333  Viens onka pirms gadsimta sludināja : mācīties ,mācīties un vēlreiz mācīties !

- Bet mūsdienās tik daudz informācijas jāapgūst , ka nav laika gulēt , citādi kaut ko svarīgu vēl palaidīs garām ! Tādēļ jāpapildina zināšanas arī tumšajā diennakts laikā ,gan kādreiz noderēs !

Gunciitis  varu pateikt kā rīkstnieks ,kas reāli praktizē ,āderes jums ir pārbaudītas ?neņemiet šamaņus ,nosakiet paši ,kur guļ kaķis tur ir ādere ,kur guļ suns ,tā ir labākā guļvieta cilvēkam ,ja nav kustoņu ,aizņemies uz dienu ,no paziņām ,paskaties ,sapratīsi ! labākās gulēšanas ,galva ziemeļi vai austrumi,ja ir mazākais avots ,zem gultas ,pilmēnesī tajā pieaug spiediens ,tas ir dopings ,jūs negulēsiet ,ja nu vienīgi pillā ,,,,,

valmierietis333  Man vairāk interesē , kā noteikt ,kur aku drīkst rakt !
Konkrētu vietu lai var atrast , tā lai zin kur rakt ,ka nebūs pa tukšo!

Droši vien pa lauku ar kaķi vienā padusē un suni otrā skrienot ,maz ticams kas sanāks!

Ar rīkstītēm ir mēģināts , bet vai nu šie nav no īstajiem kokiem un nereaģē ,vai arī informācijas lasītājs nepraša un neprot apieties ar konkrēto instrumentu!

Tessa  negulj no bezdarbiibas. kad cilveks celjas pussešos velakais un dienu aktiivi noramba, vinjam pofik ciruljpuces un galva ziemeljos, vinjsh gules kajam gaisa.
ofisu planktoni :DD

kvarts  gulēs zārkā, tagad laiks lietderīgāk jāizmanto....

Paula6  "Mēs" ir teikts daudzskaitlī, bet bezmiegs neattiecas uz visiem. Vakaros vai pēcpusdienā no darba jāiet kājām svaigā gaisā, palocīties sporta klubā vai mājās (dažādi), neēst smagāku ēdienu, izdzert garšīgu tēju, bet mans miega līdzeklis ir silts piens ar medu..guļu tad kā susuriņš 7-8 h un no rīta viss ir OK. Vēl iesaka pirms gulētiešanas izdzert glāzi paniņu vai kefīra.

Paula6  its_me.. .ja arī naktī vēlu ierodos mājās un nenāk miegs, tad rīkojos līdzīgi:)

neko  Ja tā padomā varētu pieņemt tie ir tie, kas ir kaut ko iemācījušies un sapratuši ka tāpēc jau palikuši vieni, ka naktīs gulējuši, kamēr citi ko interesantāku darīja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu