Tuvojas 8.marts...

Mūsu valstī, kā zināms, oficiāla svētku diena tā neskaitās, tomēr tradīcijas mēdz būt stiprākas par oficiāli nepasludinātiem svētkiem. Kā tas galu galā ir, mīļās sievietes? Vai šī ir mūsu, Sieviešu diena un vai gaidāt apsveikumus no vīriešiem? :)
(Un Jūs, vīrieši? Vai apsveiksiet sievietes šajā dienā vai arī neuzskatāt to par nepieciešamu?)

SamantaR  Piekrītu 18:38. Bet varu runāt tikai par sevi, varbūt kādai patīk, ka nes puķītes ik pārdienas, man tas būtu lieki. Gribētu saņemt v.d., dz. d un 8.03. Punkts. Cita lieta, tāpat paciemoties patērzējot vienam pie otra/ vienai pie otra/ vienai pie otras -pie kafijas tases vai pat bez tās.
Mums jau tā ir daudz svētku! Spēj tik māju ģenerāltīrīt un pie plīts stāvēt(((
17:30 asprātīga paralēle. Visvairāk jau lēkā tās/tie, kuri ar kājstarpes palīdzību pacēlušies iz grjazi v kņazi. 18:30 acīmredzami joprojām niez. Nezinu, vai esi HE vai SHE, bet kas tev par daļu par svešiem likteņiem? Tici man, lai dabūtu noplukušu tulpi, tev pat neviena mauka nedos, bet godīgās sievietes vēl dārgākas.

DanaL  Nez, es gan kaut kā joprojām apbrīnoju tās pagājušo gadsimtu stiprās sievas, patiesas personības, kas spēj izkāpt no savas komforta zonas, lai kaut mazliet mainītu pasauli. Un mēs ar draudzenēm šad tad paceļam glāzes par Rozu Luksemburgu un Klāru Cetkinu.
Man patīk ziedi un cienu tos vīriešus kas dāvina no sirds nevis pienākuma vai mīļā miera labad. No pārējiem man neko, pasargDies! nevajag.

piladzoga  Lietuvā ir svētku diena 8.marts. Zinu ,ka mani darba kolēģi gatavo pārsteigumu,tieši tāpat kā mēs viņiem 23.februārī.

Tessa  es vienmer esmu aizkustinata, kad lasu oho PA pratulas par davanam, uzmaniibu un iepriecinashanu ikdiena. tada sajuta, ka tie pasazhieri staiga tikai pa rožu lapam liega svechu gaisma pirms šampaniesha vannas. nu smiekliigi. attaisnojums tam "lai nesveic, es ij negaidu!!" tads sanak. jo nesveic jau vispar.
man patiik 8.marts. pirmais siltums, visi satraukti (uz iignjam neskatos), smaidiigi. skrien, steidzas, ta ka lido. citas dienas ta tiesham nav. feini.

DanaL  Ja es būtu Latvijā, noteikti piedalītos Sieviešdienas rallijā
Ehhhh...
Ja kāda tur piedalās, pasveiciniet meičas no manis arī, lūdzu!

Bazhix  Pašas dod padomu, lai nelieto neko no padomju laika un pēc tam brīnās, ka vienas... :D

P.S. Ir tomēr atšķirība starp nav izvēles un apzināta padomju laika slavināšana.

adamsone  Ir apsolīts vinčiks. Feini, man jau patīk. Patīk arī ķuļpāni, vēlams srākani. Ja būšu pareizā laikā pareizā vietā, tad kopā ar ķuļpānu dabūšu arī administratīvo bučču. Kas varbūt mazāk patīk, bet ja dod par velti, tad kāpēc neņemt.
Mūždien-meklējumos-esošā, kas tūdaliņus-apsargus iemainīja pret forinera naudas maku ir īstā, kas te runās par cildajām kopdzīves tradīcijām ar nesavtīgu apdāvināšanu. Kā tad, māt, tā nu mēs tev ticēsim.
Mani kā oldskūlīgu personu satrauktu pučes bez iemesla, sāktu domāt, kas aiz ādas.

neratni_stasti  Apsveikumus negaidu. Ja saņemšu, tad ok, pateikšu paldies.

Torpedo  Gaidīt jau viņas var, bet no manis neko nesagaidīs! Figu! Mani ar vīriešdienā neviena neapsveica kā mežā sauc - tā atskan!

fargo  līdzīgi kā sarkanās armijas dibināšanas dienu, man liekas. nu, ja ir viena alga, kas un kāpēc tiek svinēts, tad kas grib, lai svin vesels. pārējos varētu likt mierā. un problēmas nav. kāpēc jārada tās uz līdzenas vietas?

DanaL  fargo, ne mazākās līdzības ar sarkanās armijas dienu. Un tu to lieliski zini.

Torpedo  ak, diez - ko gribu to svinu, kaut vai Mao Dzeduna dzimšanas dienu! Ko par to domā citi - tas dziļi pie kājas

Marija_Anna  Jau pagājušā nedēļā kungi iegriezās pie manis , lai izpētītu iespēju iepriecināt savas dāmas. Šodien arī - latviešu , angļu un krievu valodā runājoši.
Patīk, ka pat skarbākais vīrietis atļaujas maigākas izpausmes. Citādi visi tik smalki noliedzoši , skarbi un politiski ieturēti... Nekāda pavasarīga rotaļīguma :)
Ja par mani, tad tas, no kā gribētos saņemt vienkārši labus vārdus vai ko citu, ir patālu, lai neteiktu vairāk.
Tāpēc izdzīvošu rītdienu kā pavasara iesākumu, gaisā jau jūtas tā smarža.

Geisha  Sendienas 23. februārī neapsveicu māsas vīru. Kādā rakā? Viņš tikai mācījās RAUSĀ nevis dienēja aktīvā dienestā. Es vēl šodien esmu saglabājusi savu karaklausības apliecību (prikoļīgs dokuments). Mums abiem bija karaklausības apliecības. Abi bijām pakļauti karaklausībai. Tātad abi vienādi. Viņš man atriebās 8. martā - neuzdāvināja ziedus. Riebeklis.

Man patīk kad man dāvina ziedus. Vienalga vai tas ir 8. marts vai mātes diena vai kādi citi svētki.

Neatzīstu dāvināt ziedus citam sievietēm šajā diena. Es neesmu lezbe, lai kādai dāvinātu ziedus 8. martā.

fargo  2018-03-06 22:57

neko tādu es nezinu, zinu to, ka cilvēki(arī šajā tēmā) min tos vienu otram blakus. slinkums skaitīt cik atbildēs 23(?) un 8 ir minēti kaut kādā sakarā kopā.
vēlreiz, svin ko grib, kaut susliku saošņāšanās dienu, bet citus lai liek mierā.

DanaL  Ja cilvēks kaut ko nezina vai viņam nav ko īsti par šo tēmu teikt, vajadzētu iepauzēt, nevis izplatīt dezinformāciju. Neviens taču ar varu neklupa virsū.

coldlands  Atceros ka ar bērnības draugu kaut kur nofenderejusi puķes, staigājam pa rajonu un dāvinājam meitenēm, bet ne jau tāpēc ka tā pienākas astotajā marta, bet laikam zemapziņa sapratām, ka jāsāk pelnīt plusiņi prieks nākotnes pisas.

Nerons  Protams, ka apsveikšu!:):):)
kad tas būtu traucējis??!!!!!

inde_1970  Ko var ņemties? Ja kāds dāvina puķes - jauki, paldies!
Īpaši gan negaidu.
Foršāk, ja atnes kādu puķi citā dienā - "nu tāpat vien" :)

Vaukskis  Te diskusijas sākumā kaut kāda nepareiza informācija, ka tā ir solidaritātes diena pēc nosaukuma, Nu, nav vairs tā kā padomju laikā, nav ! Mūsdienās tikai starptautiskā sieviešu diena, vismaz nepieminot solidaritāti. Citi jau pat uzsver vīriešu solidaritātes pārākumu iepretī sieviešu- nu, nezinu gan, kura ir stiprāka ! Lai gan tie nav svētki, tomēr diemžēl ieviesta par atzīmējamu diena, tādēļ pienākuma apziņas dēļ un ar smaidu uz lūpām es kā parasti pēdējā desmitgadē apsveikšu dažas sievietes ar tulpēm- savu draugu "otrās pusītes", protams, mammu un tanti. Nevajag uzreiz rakstīt. ka labāk tad nesveikt vispār- viena lieta, ka vairākums nesapratīs (es tā vienreiz pamēģināju nesasveicināties ar meitenēm no rīta, tā kā runāšana saīsina dzīvi, bet mani uztvēra aplami), tā kā apsveikumi sievietēm šajā dienā laika gaitā ir kļuvusi par sistēmisku padarīšanu (gluži kā ar bankām- ir, kuras skaitās sistēmiskas, kuras jāsaglabā, bet ir tādas, kuras nav un pēc to nogrimšanas ij gailis pakaļ nedzied, piemēram, "Snoras"), bet man gribās atzīšanu, otra lieta, ka pagaidām nav izgudroti vai vismaz plaši ieviesti domu nolasīšanas aparāti, ar kuriem nošķirt, ko katrs apsveicējs patiesībā domā, tādēļ "var izbraukt" ar pieklājību, ziediem un varbūt kādu dāvaniņu. Ja tautas priekšstāvji nebūtu izlēmuši 8.martam piešķirt tādu statusu, tad gan es sievietes nesveiktu, jo man nepatīk šo padomju varas laika svētku reanimēšana, kaut arī zemākā statusā, ne mazākā mērā kā ikgadējā Padomju armijas un jūras kara flotes dienas pieminēšana visiem vīriešiem brīvajā Latvijā ! Kas pagājis, pagājis; ar moskvičiem un žiguļiem taču netiecamies braukt, bet gan ar glauniem vai ne tik ļoti, taču Rietumu vāģiem- gandrīz jebkuru sievieti taču kāds savulaik ir iemīlējis un kopš 20.gs. 90. gadiem varējis viņai kaut ko uzdāvināt Sv. Valentīna dienā, retāk Mātes dienā ! Manuprāt, vīrieši arī nav jāizceļ par to, ka viņi pastāv kā tādi un ideālā gadījumā pilda kaut kā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu