Vai tu jau šorīt saņēmi tulpi?

Ahh kokēģis man uzdāvināja tulpi! Ārā sniegs un galīgi neatgādina pavasari, bet sarkana tulpe vāzītē dod cerību, ka pavasaris tuvojas!

Jurijs1962Augums163  Nu ko darīsi, šita tradicija varbūt jau uz mūžu paliks, jau i jaunie to pārņem.

Elsa, a ja negribēs ziedus nēst, dodiet "pendiļ" viņam- skatos uz bildi, jums labi sanāks. :)

Maybex  Mazliet žēl, ka tulpes nevienas. Tikai rozes šodien. Gana daudz. UN prieks arī par tām, protams.

Kurts69  solvitas, man ar patīk tulpes, bet astotajā tās nedāvinu principiāli. bērnības trauma. labi atceros kā Padomju laikos astotajā bija pilnas ielas ar iereibušiem večiem, kas stiepa vienu noļukušu tulpi.
Un šogad tulpes puķu veikalos un bāzēs ir jau kādu laiciņu. ta kā esmu jau paspējis tās pasniegt ne reizi vien.

elsa  Mazajam onkuliņam Jurijam- kāpēc man jāatdod tas, kas ir dāvināts man? Kolēģiem es patīku, attiecības koleģiāli jaukas, tāpēc mani apsveic arī tādi, kas šeit vairs nestrādā. Un neesmu es nekāda priekšniece.

adamsone  Ķuļpāns rullē. Rōzā. Un vīniņš arī izdzerts.Ar uzkodām.
Es ir baigi apmierināt´s. :D

antans_dzenis  Solvita, par to arī saku, ka tieši tā padomju nozīme dominē, - tajā, kā Latvijā šo datumu vairākums uztver. Padomju tradīcijā taču sākotnējā 8. marta jēga (un tā, kā to rietumos traktē) ir tieši apvērsta - tā vietā, lai sievietes cīnītos par līdztiesību, par tādu pašu algu utml.. - tā vietā tiek svinētas tradicionālās patriarhālās sabiedrības lomas ar "pareizo" vīriešu/sieviešu hierarhiju.

Atbilstoši sākotnējai 8. marta nozīmei šī taču būtu diena, kad īpaši iestāties un atgādināt gan par Stambulas konvencijas ratifikāciju, gan pret "olšūnu likumu, ko saeimā bīda, gan par kopdzīves likuma pieņemšanu.. - kamēr Latvijā tas sieviešu līdztiesības diskurss lielā mērā tiek aizstāts ar "svētkiem" tieši padomju konotācijā. Un vairums pašu sieviešu to tā arī akceptē, apstiprinot, cik tas mantojums dzīvs. Vardarbība ģimenē, mazākas algas - tas nav būtiski, galvenais taču, ka tai vienā gada dienā pasniedz tulpi. Un varbūt arī kādu tortīti, tad jau pavisam labi.

Ernestiine1975  Man ir vislabākais vīrietis desmit rezes noskūpstīs, desmit reizes pateiks ka mīl, žēl ka uz bērnudārzu taisās ilgi. P.s. anekdote iz dzīves.

welcome  Dzeltenas, daudz:)Un šokolādes..daudz:)

leopardine  Izskatās, ka antans_dzenis ir ļoti apvainojies, ka līdztiesības vārdā sievietes nedāvina tulpes viņam, bet savtīgi priecājas, ka tulpes dāvina viņām. :)

DanaL  Nevienu.
Un tulpes ir vienas no maniem mīļākajiem ziediem. Bet drīz uz palodzes saplauks vesels dārzs.

_pamparam_  Jā.

neko  antans_dzenis: "Atbilstoši sākotnējai 8. marta nozīmei šī taču būtu diena,"

Nu bet daudzas idejas un tradīcijas transformējas pilnīgi citās, pat pretējās lietās. Kaut vai "platoniskā mīlestība" Platona paša izpratnē ne tuvu nebija nekas līdzīgs tam, kā to mūsdienās interpretē. Ne velti Aristotelis viņu kritizēja un norādīja ka ar maziem zēniem tomēr būtu jāievēro mērenība.

8 marts tak patiesībā tāds "pavasara tuvošanās signāls" vien ir kad onkuļi pēc ziemas var atsākt sieviešu medības:)

Kurts69  solvitas, forši ka ir savas puķes! Agrāk tas bija ļoti labs bizness, tagad laikam arī var nopelnīt, bet konkurence lielāka.

bumpastiks  Es ar savai dāmai vakarā tulpīti uzdāvināšu.:)Lai viņai priecigs prāts!Sveicu ari pārējās dāmas ar sieviešdienu!

EzitisMiglaa  Mums kolēģi šodien uz rozēm krituši ....

inito4ka  ..ir-ir saņemtas :)

Margriete  Saņēmu 3 tulpes un dāvanu karti no Drogām 20eur vērtībā. Sveiciens visām sieviešu kārtas anketām vecmodīgajos svētkos!

Ajisata  Jūtos iepriecināta ar skaistu hiacinti un kārumiem. :)

piladzoga  Jā protams kolēģi kā vienmēr uzdevumu augstumos,ir Sieviešu diena ,bet vīrieši staro vairāk kā sievietes ,jo var BEZ PROBLĒMĀM pieiet pie jebkuras sievietes un iedot puķi ,vai pateikt labus vārdus.Man arī grieztie ziedi nepatīk ,bet ieliku vāzītēs noliku darba uz palodzes un ir ok.Tulpes un narcises:DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu