Vai tu jau šorīt saņēmi tulpi?

Ahh kokēģis man uzdāvināja tulpi! Ārā sniegs un galīgi neatgādina pavasari, bet sarkana tulpe vāzītē dod cerību, ka pavasaris tuvojas!

Jurijs1962Augums163  13:57 Elsa, solidaritātes deļ :) Tukstošas šodien nebūs saņēmušas ne ziediņa :(

RRAGANA  😃
Saņēmu klēpi ar tulpēm un šokolādes kasti! Vēl jāiedzer Martini Asti un diena būs izdevusies!
Viss standartiņš, bet patīkami vienalga 🙂

Jurijs1962Augums163  Vai, teiksiet, tā nav ? Ir gan , diemzēl.

Sula  Prieku rada attieksme, ka kāds ir domājis un padomājis un dāvājis vienu vai veselu klēpi ar tulpēm.

Marija_Anna  Kolēģis tiešām bija radošs. Pa ceļam uz darbu Balticoms ar savām aktivitātēm pacēla omu :)
Forši, ka ir arī tāds traktējums.

antans_dzenis  > Neko
Skaidrs, ka nozīmes mainās un transformējas. Taču sava loma ir arī izvēlei, ko arī saku, -
ka Latvijā visvairāk tieši tās padomju un postpadomu ("pavasara svētki") nozīmes tiek praktizētas, - nevis pret diskrimināciju, par līdztiesību, par sieviešu sasniegumiem, bet par tradicionālās lomas ierādīšanu un svinēšanu.

Paula6  Savā darbiņā saņēmu hiacintes skaistas, rozes, tulpes par to ka esam SIEVIETES, kas rada prieku sev un vīriešiem, sniedz maigumu un mīlestību, prieku, smaidu! un ja kāds grib tos postpadomju vai padomju, līdztiesību u.tt. tos atstājam tiem, kas to vēlas, bet ziedus saņemam ka esam Sievietes.
Bet vislielākais prieks bija par kādu mazu vēstulīti šajā dienā!

zappa  Nē.

pardon_my_french  Visām Oho sievietēm no manis tulpe. Trīs tulpes. Sarkanas. Nopietni, nah nav intereses komentārus lasīt. :P

edding  2018-03-08 23:22
Etomu stoliku boļše ņe nalivat. Jau galīgi apdzeries. Frenčs, ibio. Dzērājs parastais.

SamantaR  SALĪDZINOT 23:22 AR 00:12 ŠĶIET VIENS PĀRIS, KURĀ BRAVURĪGAJAI MĀTĪTEI ATTIECĪBAS NĀKUŠAS LABUMĀ, BET TIZLAIS TĒVIŅŠ IR NOSPIESTS ZEMĒ UN CENŠAS PAŠIZNĪCINĀTIES.

Redzēju vienu tādu bildi no paziņu vidus-pirms 10 g precējās pārdabisks Apollons (tiesa, ar kaut kādu jocīgu pašpārliecinātības trūkuma un ilgu sajaukumu glītajā sejā) ar aizpampušu, apņēmīgu meitu, kas no laimes smējās kā reāls milzu zirgs-ar tādu mutes atvērumu (un klibu stāju, arī tādi ir zirgi dažreiz).
Sev par nelaimi redzēju šī pāra kopbildi vakar. Mātīte kā smējusies no laimes, tā smejās, dabisko neglītumu simpātiski nomaskē veiksminieces pašpārliecinātība, kompānijai pievienojies tās līdzības pārveidojums-nīkulīgi kroplisks knēvelis ar peļu dirsu cienīgām šaurām ačelēm (Apollonu dievi sodījuši). Bet kāds tad pats? Kā ar Poloniju saindēts vai Černobiļā pabijis, centies izspiest vaska figūras cienīgu smaidu, ko par smaidu nenosauksi pie labākās gribas. Un par vizuālo runājot, nāk prātā vecā labā anekdote par maukām, kuras tādu klientu ieraudzījušas, visas kopā draudzīgi tēloja, ka gaida autobusu. Žēl. Džeks dabūja vieglu dzīvi, bet izskatās riebīgi, pēcnācējs čābīgs. Tāda tā pasaules alga?
Vai viņam vispār ir vērts mēģināt izlīst no komforta zonas , lai patriotisma uzplūdā izcirstu kādu glītu trauslu blondīnīti, kāds pats bija kādreiz vai nomirt tā, kā ir?

SamantaR  Un tas nav viss stāsts. Vakar uzskrēju virsū citam b/d draugam-1. klasē uz skolu kopā gājām. Kluss zēniņš, ne-zilas acis, kur tāds izkonkurēs klases alfa puisi-glītu un talantīgu. Un ko jūs domājat? Šis klusais kā pirms 20 g izskatījās, tā izskatās arī tagad. Feins džeks, vairāki bērni, zeme, māja, pašpārliecināts un sabiedrisks!
Tad es domāju-vai to sākotnēji foršo lielpilsētas dzīve, nemīlamā dominantā mātīte, nevesīlgs uzturs vai drūmas domas nopiļīja?
Mans paps teiktu-nav tava darīšana.

Geisha  Dzeņu antān! Man pie vienas vietas ir visādas konvensijas vai kas cits. Vienkārši ir patīkami saņemt ziedus no vīriešiem. Vai tiešām roka nokaltīs, ja uzdāvināsi sievietei ziedus? Žmoga vienmēr atradīs atrunas, lai neizdotu ne centu. Tādiem žmogām gribas novēlēt tikai ragus pierē.

Piparkuka  Man ļoti patīk tulpes! Smarža un krāsas un ja vēl Latvijas. Kur nu vēl, kad dārzā zied!
Pavasaris jau diezgan sen ir- putni dzied, jau tajā nedēļā, kad bija ļoti auksts!:)

Jā, vienu tulpi saņēmu, hiacinti podiņā uzdāvināju mammai un pati vēl nopirku daudzas tulpes sev, skaistumam vāzē.

Piparkuka  antan- tas nevienam neinteresē, nu vismaz parastajiem, normālajiem cilvēkiem. Tas tādiem izlecējiem, kā ar konvenciju, viendzimumiem, vienādību, kas tagad, pēdējos gados "uzpeld".

Labi, ka mums vīrieši ir vīrieši un sievietes vēl ir sievietes.

nedolce_negabana  Padomiski svētki. Neciešu.

inito4ka  ..njā,,,viens paziņa arī teica,ka necieš tulpes ,,,jo asociācija ar savienību laikiem,kad grīļodamies,vecis nesis noplukušu tulpi,vai labākajā gadījienā 3. :D BET man tieši tulpes patīk vakardienā! :D
Man diemžēl tika tikai 9 ,,,pārējās bija rozes,narcises un alpu vijolīšu podi/
naff ko burkšķēt ne večiem ne sievām! jāpriecājās par kārtējo pavasari!!!! vot :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu