Vai sievietes profesija var mainīt vīrieša attieksmi?

Mana draudzene nesen iepazinās ar foršu vīrieti.Ir bijuši jau vairāki randiņi un viņa domā ka var kas nopietns izveidoties.Taču izvairās no jautājumiem par nodarbošanos jo strādā par apkopēju un kaunas to teikt.Pats vīrietis strādā vadošā amatā un labi pelna.Tad vai tas ja sievietei ir nekvalificēts darbs un zems atalgojums varētu mainīt vīrieša attieksmi?

Anita73  Šeit iepazīstoties kaut kā vienmēr ir sanācis, ka viens no galvenajiem jautājumiem, uz kuriem nākas atbildēt, ir tieši par nodarbošanos. Vēl nav sanācis izsprukt no šī jautājuma. Acīmredzot tas lielai daļai nav tik mazsvarīgi. Taču ne vienmēr nosarbošanās pasaka, kas tu esi par cilvēku. Tava draudzene darītu ļoti pareizi, ja pati viņam to izstāstīs, un tad jau redzěs, kā viss attīstīsies.

riebekle  neko, ja ir pievilkšanās un ir pēc pirmā vēl otrais randiņš, tad par kaut kādām jūtām jau var runāt gan. Par simpātijām, pievilkšanos, interesi. Ne jau tikai mīlestība ir jūtas ;)

Tessa  mumsim ir aizspriedumaina publika, mani, piemeram, raj, nezinot, kur stradaju (ko), ja zinatu, vispar nezinu, kas butu :DD

Anita73  Piekrītu riebeklei.

ne_meklejumos  Jo augstāk situēts vīrietis, jo mazāk viņam interesē sievietes amats un ienākumi.

valmierietis333  Ja īsts vīrietis , tad tas neko nemaina !
Bet ,ja iedomīgs lupata ,tad gan ...

VECA_PIEPE  Šoreiz teikšu tā pa nopietno.
wott nerubīju es šitādu fišku: kāda velna pēc viņa strādā darbu par ko pati kaunas?
Mandomāt, ja par sevis darīto ir jākaunas un par to ir jāstreso,...tad moška vajag sameklēt un darīt citu darbu, lai par sevis darīto izjustu lepnumu?
Ja viņa ir maz izglītota vai arī pārāk slinka, lai varētu atļauties strādāt darbu, lai ar to palepotos saviem brūtgāniem,...tad pati pie savas neizdarības ir vainojama- kurš viņai neļauj savā dzīvē ko mainīt uz labu? Kas viņai vainas? Mazohiste?
Un kāda šķirba: apkopēja vai valsts prezidente? Kāds darīts darbs, vispār, var tikt uzskatāms par apkaunojumu, ja cilvēks skaidri zin, ka dara to godprātīgi un padara to labi?

Vieglāk takš ir sameklēt attaisnojumus savai vien pašas neizdarībai, meklējot jauniepazītā vīrieša raksturā kādas nekādas, pašas vien izfantazētās nepilnības:" a moška vīzdegunis, a moška egoists, ta nezin vien sazini kāda tik vien materiāla labuma tīkotājs?!!!",...ne censties darīt visu, lai sakārtotu savu dzīvi uz labu un izskalotu sev smadzeni. Darīt sevis labā vajag, ne činkstēt:"man kauns par savu darbu!",...tad nevajadzēs ne to slēpt, ne par to kopleksot!

dodekaedrs  Ja pusaudžu vecums ieildzis, tad gan, bet citādāk - domāju, ka ne.

VECA_PIEPE  kvarts viedoklis 16:39- šīs tēmas prāta nagla.

Bet izlasot tēmas uzsaukumu, skaidrs ir viens, ka ņe vsjem eto dano,...skumji, bet fakts!

Drole  Var pieet radoshaak - pateikt, ka straadaa par izluuku. Ja onkulis nenobiisies un neaizmuks, tad sapratiis, ka turpmaak tincinaashana lieka.

VECA_PIEPE  Drole, var jau arī citādāk iziet no "apkaunojošās" zitujācijas, sakot čalim:
"Esmu uzkopšanas operatore/speciāliste/inventāra meistare un tā pārzinātāja darbībā/birstes karaliene/...utt.
I bitīt manas nāss akotā, ta galvenais,...nu tā, it kā starp citu, sarunājoties ar to čali, Hiacintes balsī sarunā piemetināt par sniegbaltu pērļu šmucspanni uz viņas elkoņa.
(ja kas,... tad tas varētu būt smieklīgi, ja tas nebūtu tik bēdīgi)

Drole  Amats: Birojplanktona vides prezervācijas aģente!

edding  Nu liekuļi. Biznesmenim nospļauties, ka brūte apkopēja. Parādiet man tādu.
Protams ka uzzinot, ko viņa dara, randiņi beigsies. Bet ja turpināsies, tad būs tikai seksam, nekam vairāk.

neko  ne_meklejumos: "Jo augstāk situēts vīrietis, jo mazāk viņam interesē sievietes amats un ienākumi."
-----
Piekrītu bet tā sāpe/problēma jau ar neslēpjas ienākumos, bet tanī ko te piepe nedaudz iezīmēja.

Drole  Warren Buffett (net worth US$ 87.5 miljARDI) sieva - oficiante. Latviete, ja kas.

https://www.investopedia.com/ask/answers/022715/how-many-times-has-warren-buffett-been-married.asp

edding  Oficiante nav apkopēja. Nejauc.

welcome  Traucēs, noteikti..Jo nav viņi divi uz vientuļas salas..

Parama  ja tante ne uz ko citu nav spējīga, kā būt par apkopēju, tad tam augstā amatā esošam vīrietim ilgi viņa nebūs vajadzīga, bet, ja būt par apkopēju ir aicinājums, vai hobijs (par kuriem parasti nekaunās), tad cerības varbūt ir

riks086  Ja sieviete strādā, teiksim, par prostitūtu, tad gan būtu tā pagrūtāk sevi motivēt attiecību veidošanai :))) Tāpēc nav gluži tā, ka profesija/nodarbošanās neietekmētu attieksmi....

Geisha  Kad aizbrukšu uz Vāciju arī grasos strādāt par Puc frau. Un kāpēc gan ne? Stāžs iet, naudiņa, soc. garantijas. Un vēl auklēšu mazdēlus. Palīdzēšu meitai veidot karjeru. Ne velti senos laikos sievietes 55 gadu vecumā gāja penzijā. Galu galā esmu pelnījusi atpūtu. Zeķītes adīšu, kotļetas un pankūkas cepšu, mazgāšu un gludināšu. Pietiek celmus lauzt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu