Vai sievietes profesija var mainīt vīrieša attieksmi?

Mana draudzene nesen iepazinās ar foršu vīrieti.Ir bijuši jau vairāki randiņi un viņa domā ka var kas nopietns izveidoties.Taču izvairās no jautājumiem par nodarbošanos jo strādā par apkopēju un kaunas to teikt.Pats vīrietis strādā vadošā amatā un labi pelna.Tad vai tas ja sievietei ir nekvalificēts darbs un zems atalgojums varētu mainīt vīrieša attieksmi?

AivarsN  Nodarbošanās nav būtiska. Kalpošana naidīgai reliģijai,politiskai partijai,gan var pārvilkt svītru jauki uzsāktām attiecībām.

KostaPinta  Manuprāt, pusplikais meičas, kuras seksīgi mazgā automašīnas, ir pat ļoti pieprasītas! (katrā darbā var atrast zelta maliņu)

dadzisgan  reiz bij sakarīga izrāde"Naktssargs un veļasmazgātāja"..

derevnja10  Problēmas ir galvās, nevis amatos. Kaut kā tā.

aija_69  Gana daudz sarežģījumu attiecībās rodas arī, ja sievietes nodarbošanās ir vadošs amats, vai sievietei ir savs bizness. Neliekuļosim, karjeru un ģimenes intereses ir ļoti problemātiski savienot.
Darbs uzkopšanas nozarē, manuprāt, ir daudz draudzīgāks attiecību veidošanai.
Savdabīgs fakts: man pazīstamās apkopējas ir bijušas ar augstāko vai pat maģistra izglītību. Katrai sava pamatota motivācija, kāpēc attiecīgajā dzīves posmā tieši šāda (pie)strādāšanas izvēle.
Piemēram, mazajā biznesā ļoti bieži īpašnieks veic arī apkopēja funkcijas. Savukārt, lielajās firmās vai savās privātmājās apkopējam mēs uzticam gan biznesa, gan privātās vērtības.

Tinte  Bet viņai ir daudz brīva laika. Un var izvēlēties, kurā brīdī strādāt - vakarā, vai agri no rīta. Var mācīties, piemēram.

mirga  Gadās, ja sievietei ir labs darbs, nopelna vairāk, tad vīriem rodas nepatika, kompleksi. Darbs nav noteicošais. Galvenais ir cilvēks, tā attieksme. Bet vienmēr pastāv arī izņēmuma gadījumi.

nedolce_negabana  Nu nezinu...Nav jau runa tikai par ko strādā,bet kas par cilvēku ja veidojas nopietnas attiecības. Ja apkopēja, tad jādomā, ka sieviete bez izglītības. Kādēļ gan? Nav gribējusi mācīties, nav bijuši apstākļi, grūta galva... Ja pēdējais variants, tad diez kas nav:))

Karmensita  Manai skolas laika draudzenei mamma strādāja par apkopēju. Un mēs, viņas meitas draudzenes bijām lepnas, ka varam iet ciemos un draudzēties ar viņām (abām). Interesanta, dzīvesgudra un neskopojās ar labiem padomiem, kas noder vēl līdz šim.

Ak jā, vīrs arī bija (ir) (draudzenes tēvs :) ), "pusvadītājs" VEF-ā.

Torpedo  Nu, ko var muldēt! Un ja būtu otrādi - viņa vadoša darbiniece un viņš sētnieks, tad arī visi te teiktu, ka ir ok un darbam nav nekādas nozīmes, ka tik cilvēks labs, vai ne? :D

lapukoks  Jāsaprot kas šajās attiecībās vīrieti piesaista. Sievietes ieņemamais amats (nodarbošanās), ārējais izskats, iekšējā būtība, vai cilvēks kopumā. Starp citu zinu sievieti, kas strādājot par apkopēju vairākās vietās (tai skaitā bankā), gan sev iztikšanu nopelna, gan dzīvokli izremontē, gan vēl mašīnītei iznāk. Tā ka nav nemaz tik traki. Apkopēja bankā - atbildīgs darbs.

MrJones  Ja viirietis vadoshaa amataa, teoreetiski, vins vareetu pelniit par abiem,,.mest to seetnieces lietu pie malas,,vai ne taa(?)...jautaajums vairaak varetu buut par to, cik lielaa meeraa iekjershanaas (juutas) , veelme veidot attieciibas ar konkreeto personu,..un ariidzan raksturu saderiiba,,...,bet...ja jau probleemu nav, tad nav,,...cerams, viirietis nav Ziimulis,.. ..iepatikusies seetniece,.pasham nezinot,.savaa zinjaa amizanti!!

Skarlete  Teikšu klasiski - visu noteiks "pupi"!:D

Vaukskis  Jā, sievietes profesija noteikti var mainīt vīrieša attieksmi ! Te jau pieminēja būšanas par mauku gadījumu. Piemēram, tādai sievietei ārzemēs par to oficiāli strādājot, ļoti daudzi vīrieši, kuras pašus citādi slampas piesaista, tomēr no viņas novērsīsies uzzinājuši par šo nodarbošanos, tajā skaitā vīrišķīgie jeb tā dēvētie īstie. Vēl līdzīgi varētu būt gadījumā ar apsardzi un zagli- ja tur netiks izveidota noziedzīga savienība, vīrietim būs grūti vai pat liksies neiespējami ar viņu izveidot nopietnas attiecības, ja sieviete- kā tas bieži mēdz būt- būs godprātīga amata veicēja un ātri "atkodīs", no kurienes mājās rodas visādi labumi. Tur un citos gadījumos cilvēkam nav jābūt neattīstītam vai neproporcionāli turīgam vai augstākstāvošam, lai rastos vēlme atgrūsties, izbēgt no neveiklām, pat nepatīkamām situācijām nākotnēm.

Geisha  1. Vīrietim tomēr ir svarīgi, lai sieviete būtu pusgalvu zemāka par viņu.
2. Klīner bizness tagad ir ienesīga rūpala. Ja neesat pamanījuši tad ir arī visādas pariktes kur klīneris sēž un tik stūrē kamēr mašīnīte pati visu dara. Nav vairs tie laiki kad cilvēks lupatu spainī ar aukstu ūdeni mazgāja.
Draudzene Islandē strādā par klīneri. Kad ciemojos gāju palīdzēt. 1 stunda darba un atpūties 1.5 stundu kamēr veļas mašīnā mazgājas mopši. Bet pa to laiku naudiņa makā ripo. Veļas mašīna jāvaktē lasot grāmatu vai mācoties arābu valodu.
Sievietes dzīve jau nesastāv tikai no darba, bet vairāk no rūpēm par saviem mīļajiem.

Kurts69  Mans subjektīvais viedoklis ir, ka skaista sieviete var darīt jeb ko. Ja patiks, tad visu norīs. Tikai es nekad neesmu saticis skaistu apkopēju..., tāpēc kaut kā neticas, ka varētu nonākt līdzīgā situācijā.

adamsone  Personīgā pieredze rāda, ka mūsu vīrieši pirmkārt un galvenokārt runā par sevi. Ir bijis gana daudz gadījumu, kad randiņā vispār muti nesanāk atvērt, lai kaut ko pastāstītu. Vnk neinteresē tā sieviete - ja izskatās silta un mirkšķina acis, tad pietiek. Cik ilgi pietiek, nezinu, otra radiņa ar tādiem nav bijis.
Un kas ir teicis, ka viņš patiešām ir tas, par ko uzdodas, melošana ir vispārzināma onkuliņu sērga. Ja ir bijuši vairāki randiņi, bet sarunas joprojām virspusīgas, tad var būtu gan viens, gan otrs variants vai abi kopā.
Nemācīto cilvēku vientiesība, ka darbs un izglītība nav no svara, ka tik cilvēks labs, joprojām rullē. Nu nekas te nemainās, peras un ņemas bet visu laiku viens un tas pats. :(

solvitas  Vakar kā reiz noskatījos RIMI Ķīpsalā kā tur viens vīrietis ar bērnam raksturīgu aizrautību braukāja pa veikalu ar to tīrīšanas mašīnīti un padomāju, ka nav ne vainas tā pabraukāties kādreiz brauca uz Mežaparku ar mašīnītēm par maksu karuseļos vizināties, bet tagad var pa veikalu ar tādu braukāt un par to vēl maksā.
Bet ir man arī cita pieredze, kad biju pavisam jauna strādāju valsts iestādē un tur bija tādas tradīcijas, ka klienti maksāja par to lai viņa lietu ātrāk nekā citu sakārtoju un toreiz tā bija norma, bet man bija draugs, kurš studēja Policijas akadēmijā un viņš man tur citēja punktus, ka tā esot ļaunprātīga dienesta stāvokļa izmantošana, ka beigās es viņu pametu dēļ tiem viņa pārmetumiem. Pēc tam gan viņš pats arī taisnīgumā vīlās un šķiet, ka pat uz kriminālas takas nostājās.

Lilitt  Kā pasaku , ka strādāju garderobē , visi pazūd :)) pat visstiprākie :))

solvitas  Ak jā man taču ir bijis romāniņš arī ar uzkopēju. Viņš pirms atgriešanās Latvijā daudzus gadus bija strādājis Vācijā un karjeru tur sācis ar māju uzkopšanu. Ļoti smuks bija, regulāri uz trenažieru zāli gāja, fēnoja matus un sekoja līdzi ēdienkartei. Foršs tas uzkopējs bija! Tā kā domāju, ka no personības vairāk atkarīgs nekā no nodarbošanās. Viņš ne tikai uzkopt mācēja un pats sapucēties, bet arī gatavoja garšīgi un humora izjūta viņam bija lieliska.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu