Vīrieša domas un cerības pirmajā randiņā?

Ar kādām domām un uz ko cerot, vīrietis dodas uz pirmo randiņu, kas viņam ir primārais? Varbūt es kaut ko tomēr nesaprotu, vajag jūsu palīdzību, eksperti! Biju saposusies, uzvedos pieklājīgi, bija par ko parunāt, bet vēlāk izrādījos - neesmu tas tips, kādam tipam ir pārsvarā jābūt, ja neder īpaša?

Geisha  Torpēdi, nu tak vienreiz painteresējies par mākslu. Kur pasulslavenās gleznās Tu esi redzējis kārnu modeli? Visas tādas ņammīgas, pufīgas, ar kuplām krūtīm un apaļiem gurniem.

Neesi gadījumā zilais, ka puišeļtipa sievietes patīk? Varbūt transvestīts? Varbūt Linda esi no ērkšķiem? Tikai minu.....

Edgars37  😃...ta nu problema😃, ej uz nakoso randinu😃...bet, godigi, ta ari lidz galam neizpratu uzsauktas temas problemu un jegu😃

neko  Geisha: nu jau nu gan aizmuldējies "Kur pasulslavenās gleznās Tu esi redzējis kārnu modeli?";
tak kaut vai Salvadora Dalī sievas portretus apskati. Cik mākslinieku tik ar gaumju un Rubenss ar savu gaumi noteikti ir mazākuma pārstāvis.

LaskovijMerzavec  Nu ir gadijies, ka aizej uz randiņu un beigās tikai atliek pateikt - paldies par laiku.

Arī tad, ja sieviete pēc izskata ir sapņu, sapnis, bet nu nav, nestāv uz viņu...

pusnakts21  Man pirmie randiņi vienmēr ir veiksmīgi, jo es uzvelku seksīgu kleitu, pasūtu to, kas man garšo, padzeros vīnu, paskatos, kā viriešagabalam tek siekalas, domājot, kā tulīt viss būs, tad saku, ka šodien laika vairāk nav un čau, ha ha ha!

LaskovijMerzavec  ...čau, ha,ha, ha!!

Un vīrietis ir laimīgs, ka nav jāsaka - Tu neesi manā gaumē!!! Tad nav žēl ari rēķinu samaksāt :)

av2  juus ko , ejat uz randinniem pat foccenes, vai live video calls nemaz neizmantojot iepriekss? Un arii sarunaajussies laikam neesat pirms randinna.
Ja nav virtuaala kliksskka, ceret, ka tas buus dabaa satiekoties ir, maigi izsakoties, naivi.

pusnakts21  Laskovij, nu man pie dirsas jūsu ciešanas.un nepozicionē sevi kā nez kādu extra superprinci un skaistuma guru, esi diezgan nolietots eksemplārs.

Jurijs1962Augums163  20:14 A es par ko ? Skype ! vai kas tam līdzīgs

LaskovijMerzavec  pusnakts21... es jau tieši par to, ka diezgan nolietots eksemplārs un jātaupa sevi. Citādi bez vnk izgāšanas, ka nekas nefunkcionē, vēl visādas citas likstas var piemesties... tad nu tālāk no grēka un laimīgs, ka iedeva kurvīti ! :)

Piparkuka  nerunātu pa skype, jo tur cilvēki drausmīgi izskatās. pat ar tuvajiem cilvēkiem nerunāju, varbūt pāris reizes dzīvē.
tad jau labāk dzīvajā. Un nav obligāti redzēties vai runāties pirms tam. Un nav obligāti jābūt dienai- var būt vakars.
Ir jābūt saskaņai uzskatos, domās, izteiksmēs. Šeit to jūt sarakstoties. Dzīvē to vienkārši- sajūt. Ja, piem., satiec kādu pirmo reizi, nejauši.

piparbecinja  Uz randu ir jāiet ar domu, ka var arī nesanākt vai ka ies vienkārši iepazīties un parunāties, bez lielām gaidām. Īpašs var būt dažiem, bet ne visiem, ja būtu visiem, tad jau pirmajā randā otrs kristu gar zemi. Ar to ir jārēķinās.

Vaukskis  Ceriibas saistaas ar seksa beidzot dabuusjanu ! Kopaa ar godiigaam, bet ne aizvainojosaam atbildeem uz sevi intereseejosajiem jautaajumiem. Jaabuut arii neaprakstaamajai prieksjnojautai, ka ar sjo tipu varetu saistiities, citaadi labaak varbuut nee- kazi, kljuus sliktaak nekaa bijis ! Iespeejams, ka varetu palikt tikai draugu, bet ne intiimu partneru attieciibu liimenii- kaut kur retu reizi doties kopaa, bet ne vairaak.

Jurijs1962Augums163  00 :41 Pie datora pirmajā randiņa abiem sežot pat nenomazgājies, i ķiplokus paēdusi, no sarunas ar cilvēku viss saprātīs - kāds viņš par fruktu. Var pacelties no kresla - pilnā augumā - luk tāds/tāda esmu :) Un laiku sataupiet, un nervus, un naudu kura būtu aizgajusi sevi sapošanai. Tā luk.

Kurts69  Epifānija, sarunā ar kādu čali seksu un dzīve sāks šķist krāsaināka. Citādi esi tāda uzvilkusies:)

preilene  Nezinu gan, ko vīrieši domā un ar kādām cerībām iet uz pirmo randiņu, bet, domāju, ka Tev nevajadzētu baigi iespringt un meklēt vainu sevī. Vienkārši, dzīvē izrādījās, ka nav īsti tas, ko meklē. Un tas nenozīmē, ka slikti izskatījies vai ka nebiji laba sarunu partnere. Vienkārši – biji savādāka. Un tāpēc jāmeklē nākamais un jātiekas ar citiem. Un labi, ka viņš to pateica pēc pirmā randiņa, nevis deva veltas cerības. Malacis.
Es, piemēram, baigās cerības nelieku uz pirmajiem randiņiem – tā ir tikai un vienīgi iespēja satikt cilvēku dzīvē un aprunāties. Cenšos uztvert to kā pieredzes apmaiņu, iespējams, var satikt jaunus un interesantus paziņas turpmākajai dzīvei. Es arī nevarētu iesniegt sarakstu ar īpašībām, kādām vajadzētu piemist vīrietim, lai viņš būtu mans tips. Citreiz ir tā, ka vīrietis gan izskatās ok, gan ir labs sarunu biedrs, bet kaut kā nav vēlmes ar viņu satikties atkārtoti. Tad labāk likt viņam to saprast uzreiz, nevis tērēt viņa laiku un dot cerības.

preilene  Epifanija, domāju, ka nevajag tagad visiem atriebties par sliktajām emocijām ar šo vienu konkrēto vīrieti. Vienkārši – dziļi jāieelpo, jānoskurinās, jāaizmirst un jādzīvo tālāk. Nākamais vīrietis būs savādāks.
Ja viņš to, ka neesi viņa gaumē, pateica aizskararošā veidā, tad tās jau ir viņa problēmas, nevis Tavas. Tā ir viņa attieksme pret citiem cilvēkiem un ir labi, ka viņš uzreiz ir pazudis no Tavas dzīves, jo nav ko mums uzturēt kontaktus ar nejaukiem cilvēkiem – lai viņi bojā nervus un garastāvokli paši sev.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu