Vīrieša domas un cerības pirmajā randiņā?

Ar kādām domām un uz ko cerot, vīrietis dodas uz pirmo randiņu, kas viņam ir primārais? Varbūt es kaut ko tomēr nesaprotu, vajag jūsu palīdzību, eksperti! Biju saposusies, uzvedos pieklājīgi, bija par ko parunāt, bet vēlāk izrādījos - neesmu tas tips, kādam tipam ir pārsvarā jābūt, ja neder īpaša?

Jurijs1962Augums163  12:45 Katrs ko pelnījis, to i saņem. Zinu tagad kapec ar mani partrauca pec tā ka pateicu ka sieviete iepatīkās.

Kurts69  Epifanija, paldies Dievam manas dzīves jēga vai piepildījums nekā nav saistīti ar tavām problēmām un putniem, kas mājo tavā galvā.
Bet esmu jau iepriekš sastapis tev līdzīgas un varu zināmā mērā diagnosticēt problēmu cēloņus. ceru ka apzinies, ka neesi unikāla?:)

Jurijs1962Augums163  12:45 Vai viņš tev ko solīja un neizpildīja ?! Apmanīja? Nekļusti ļauna ! Vai, kas var būt tuvāk īstenībai , mācīsies nebūt ļauna...

Jurijs1962Augums163  Ja gādījumā prasi mani, es ne ar ko netiecos. Ne tu viena, katrs cilvēks "unikāls". Ilgāk sarakstieites, lai novertēt arī viens otra "līmenis", un tiecietes pirmo reizī Skypā !

Jurijs1962Augums163  Tas ir, ja tas attiecās uz manu komentāru, nevis "prasīji mani". Un vēlu atrast "īsto" - savā "līmenī"

Discreta  No dažiem randiņiem, 3 vīrieši ir gribējuši kaut kādu fizisku kontaktu: pieskārienu vai skūpstu. Domāju, ka pēc virtuāla kontakta viņi grib sievieti izjust, lai pārliecinātos par savu reakciju.

Jurijs1962Augums163  Ķimisko reākciju grib pārbaudīt, elektriskie potenciāli nomerīt :)) Tik tālu ka te viena ķimiju un energetiku pieminēja, un , galu galā , 95% no pasaules lielākiem zinatniskiem atklājumiem izdarīa, līdz šim, taču vīrieši.

Piparkuka  Katrs ir unikāls!
Nav Tev obligāti tagad katram, kas neiepatīkas, tas uzreiz un tieši jāsaka. Priekš kam?! Vienkārši tālāk nekas neveidojas un viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu