Randiņš-NErandiņš.

Mana draudzene bija pieteikusies vakara plānā ar kādu aiziet uz kino.Atrakstīja vairāki ieinteresētie un viņa izvēlējās to kas uzrakstīja vissakarīgāko vēstuli.Sazvanījās, pēc sarunas arī likās tīri sakarīgs.Žēlojās vēl ka te esot tādas princeses kas ignorē un neatbild uz normālām vēstulēm. .Apmainījās ar foto.Nu nekāds skaistulis nebija, var pat teikt ka zemāks par vidējo, bet ja sakarīgs ko uz kino ne aiziet.Nav jau uzreiz gultā jāliekas.Atbrauca pat pakaļ uz mājām uz rajonu, bet pirms kino apmeklējuma nolēma vēl nedaudz pastaigāties un aprunāties. .Dabā izskatījās pat vēl sliktāk kā bildē..Apģērbies bija neakurāti, kājās trenuškas.Bet liels bija draudzenes izbrīns, ka pēc 10 minūšu sarunas šis viņai paziņoja ka viņam nekāda simpātija nav uzradusies un kino apmeklējums atkrīt.Pats amizantākais ir tas ka draudzene tiešām ir pat ļoti glīta sieviete un foto atsūtīja tādu kāda arī ir dabā.Tāpat sarunas laikā bija laipna un vienkārša.Un te pēkšņi šis paziņo ka nav simpātijas un uz kino neies.Draudzenei jau arī nelikās, ka ir sastapusi sapņu princi, bet ir tak elementāra takta izjūta. .Ja vīrietis ir sievieti uzaicinājis tad randiņš godam jānoved līdz galam.Pēc tam var laipni paziņot ka nav to simpātiju, nevis sievieti pataisīt par pēdējo muļķi.Draudzenes randiņošanas praksē bija vēl pāris tādi līdzīgi gadījumi un tieši ne ar tiem labākajiem eksemplāriem.Tagad draudzenei ir atsista vēlme iet uz kādiem randiņiem, jo negribas atkal uzrauties uz kādu tirliņu un nokļūt līdzīgā situācijā.Tad kāda ir to tirliņu motivācija aicināt sievietes uz randiņiem?Vai paši ir saņēmuši entos atteikumus un tādā veidā atspēlējas uz citām sievietēm, lai kaut kā paceltu savu zemo, iedragāto pašapziņu?
Kā sievietēm filtrēt tos vīriešus, lai neuzrautos uz tādiem tirliņiem kas sievietes grib nostādīt muļķīgā, nepatīkamā situācijā?

scheriff  Pasaciņa. Reiz sensenos laikos, tāli tālā karļvalstī dzīvoja princese Dailīte. Visi viņas pavalstnieki un galma dāmas teica cik viņa ir skaista, eleganta, gaumīgi ģerbjas, ka viņas manieres ir apburošas. Viņa tiem ticēja. Reiz princesei sagribējās uz cirku. Tomēr ļoti negribēja maksāt par biļeti pašai. Tā viņa skuma 3 dienas un naktis. Līdz garām gar logu laidās dzeguze Sallija.
Īsumā dialogs: "Ko skumsti... bla... cirks... bla bla... nav kas biļetj uzsauc... blabalaaa."
Te Sallijai dzima ģeniāla ideja, nu nē, vispār nošpikoja no vālodzes Pinasrokasvaigidarba dzīvesveida. Sallija dod padomu Dailītei - dodies pusnaktī uz tirgus laukumu, tu ap to laiku piestāj kariete Vakara plāna. No tās leks ārā dažādi prinči. Ņeķer pirmo un pēdējo, neķer skaistākos un neglītākos, neķer tos kuri grib vai negrib, grāb ciet strīpaināko Zemiduvējā. Tikai raugi, tas ir no gudrajiem, tāpēc kolīdz šo raugi māj tam ar savu rudo sermuļādas vilainīti, lai viņš tikai Tavu skaistumu saskatītu. Un pats galvenais nerunā nepušplēstu vārdu.
Viss notiek kā sacīts - tirgus, Vakara plāns, prinči un princeses. Prinči lec, princeses māj, sabats var sākties. Protams Dailīte piebur savu Zemviduvejā. Ceļā uz cirku princim vēlme princesi labā iepazīt. Šis taujā - kā Tevi sauc? Klusums. Kāda ir tava mīļākā mūzika? Klusus. Vai tev garšo rozīnes? Klusums. Aiz izmisuma princis pamēģina pat - čauseksugribi? Atkal klusums. Beigās neiztur uz saka princesei - tava daile satriec manu skaistumu, es neesmu tevis cienīgs, tāpēc netērēšu tavu laiku, paliekam tikai labi draugi. Princese mana, ka uzdzīve nesanāks, sastresojas, aizmirst pamāt ar rudo vilainīti un saka princim: "Kvā kvā!"

elis  Draudzenes foto studijā!!!!
Tauta novērtēs,
Visu nevajag novelt uz treniņbiksēm, varbūt to piefantazēja, klāt.

Laimnese  Vai šeit vispār var uztvert kaut ko nopietni? Atceros, kā es cepos par pirmo vēstuli ar seska piedāvājumu...tagad man par to nāk smiekli...Tagad rakstu, lai tik laiž pie manis uz Preiļiem ...😃
Es laikam uz kino nemaz neietu...ko tur darīt ar nepazīstamu vīrieti...Tad jau labāk kafejnīcā pasēdēt un parunāt...

neko  Tā morāle gan tāda visnotaļ apšaubāma. Ja nav acīm redzamu defektu tad sieviete nevar neiepatikties?
Bet uz kino jau nu varēja aiziet. Tur tak filmu jāskatās un vai nav vienalga kas tumsā blakus sēž.
Vispār savdabīga vieta randiņam; tumša vietā kur nevar sarunāties- ko no tāda radiņa vispār var izsecināt? "vai kafiju var nopirkt" :)

scheriff  Klau, Mailij! Es arī vēlos uz kino. Tu varētu mani ar savu darudzeni iepazīstināt. Es nopirkšu biļetes, viņa cepumus un limonādi. Būsim vienādi līdzvērtīgi un galvenais nevienam parādā. Apsolu labi saģērbties, būt pieklājīgs un draudzīgs. Seksu nepiedāvāšu, jebkādu mājienus ignorēšu vai aizstāšu ar joku. Precizēšanai, tas nebūs randiņš, bet gan kopīgs gājiens uz kino, kā brālis ar māsu. :)

solvitas  Muldētāji, kino neder, ko tur darīt un tā. Vot vienreiz aizejiet uz to kino un pasēdiet viens otram blakus stulbi nerunājot. Ļoti daudz var sajust bez vārdiem. Tur var just cilvēka enerģiju, smaržu, noskaņojumu. Tas ir seksīgi.

neko  Nu nezinu, man kino asociējas ar vietu kur iet ar bērniem. Ja ārā negaidīti sabojājušies laika apstākļi un izjaukuši citus plānus.

solvitas  Neko, nu tu esi garlaicīgs! Sex arī tev asociējas tikai ar gultu un ēdiens ar kartupeļiem + kotletēm.

Flints  Muldētāju apsaucējai par iešanu uz kino un intimitātes baudīšanu feromonu gaisotnē pilnīga taisnība - ir pārbaudīts. Bet ar kuru katru taču neiesi, jo... patiesībā jau saderību cilvēkam ar otru zemapziņas līmenī vajadzētu sajust dažu sekunžu, nu labi, pirmās minūtes laikā pēc satikšanās, nevis pēc kafejnīcā nokūkotām stundām. Tāpēc vairāk vajag uzticēties ne tikai prātam, bet arī sajūtām, intuīcijai - tam netveramajam, bet vienmēr klātesošajam.

neko  Mailija: nu tik tālu, ka jau uzaicināja, tad varēja pieklājības pēc uz reiz prom nelaisties es protams piekrītu. Un ja neieinteresēja var to protams ar ne tik tiešā tekstā pateikt. Bet visādi citādi - tas tak ir tikai dabīgi ka ne visas iepatīkas. Tas tā vienkārši ir.

Kurts69  šitais bija jautri:) Vispār jāsāk domāt, ka sakarīgu vīriešu ir tik pat maz, kā sieviešu

draboss  Iedomājos randu kino - sēz blakus, runāt nevar, tumsai traucē atspīdumi no ekrāna un abi sēžot blakus ošņā gaismā virmojošo enerģiju, smaržu un noskaņojumu :D

LaskovijMerzavec  Bet,ja tiešām tà sieviete neinteresē?!?! Ir nemazums sieviešu, kuras var nosaukt netikai glītas, bet var teikt skaistas un tāpat nav intereses. Bildē ir viens, bet dziva ir dziva. Jā vizuāli skaista, bet nesaista.

Varonīgi izlikties, uzturēt sarunu, smaidīt.... priekš kam?

Epifanija  Laskovij tāpēc ir jāaicina sev interesējoša sieviete uz randiņu, ne tikai skaista, varbūt tas skaistums tiešām nav domāts tev, bet gan kāda mājsaimniece, kas putru vāra un griež skaudībā zobus uz to skaisto, tā arī nekad neuzzinot, ka ir Laskovij liktenīgā...

valmierietis333  Lasot tēmas aprakstu , varēji mierīgi to draudzeni nepīt stāstā iekšā , tā pat tauta būtu sapratusi , citādi stāsts kļūst nebaudāms ...
Tagad sanāca - viena tante teica(iedomīga vecene ,kas otru ar sūdiem apber ,uzskaitot sīki visus viņa mīnusus, un tad vēl brīnās ,kādēļ vecim neradās simpātijas - jāņem vērā ,ka visi veči nav idioti ,kurus var aptīt ap pirkstu ar savu skaistumu ...)

- Un par ko ir cepiens , vai par to ,ka uz filmu netika , vai arī ,ka kavalierim dāma neiepatikās !??
Cik sapratu ,tad stāsts bija par kino apmeklējumu , nevis randiņu !

15:05 viss precīzi tika aprakstīts !

Stāsta varonis būs izrādījies īsts vecis , gudrs ,tālredzīgs un pašpietiekams - atšifrēdams dāmas gausos nodomus!
-Sievietes pašas saka ,ka meklējot izskatīgus un sportiskus džekus - nu lūk ,atskrēja sapnis no sporta zāles treniņbiksēs , nav laika braukt uz māju pārģērbies - nevar taču likt dāmai gaidīt !
Atkal slikti ! ;)

Es vēl spēju saprast ,ka iet uz kino ar ģimeni vai draugiem , bet nesaprotu motivāciju uz turieni iet ar svešiniekiem un 2h klusu sēdēt un ostīt gaisu (ja nu tiešām vienīgi šādi dāmas meklē sponsorus) ...
- Ja tik ļoti vēlies redzēt filmu , ej viens pats un skaties , gribi svešinieku blakus , lūdzu - apsēdies kādam blakus - kur problēma !

Es vispār tādus kinomīļus nesaprotu , tieši tā pat ,kā sēdēšanu kafūzī un kafijas/tējas malkošanu - tādi dīkdieņu pasākumi , vēl tikai balti cimdiņi trūkst!

- Esmu par ērtībām , ērts dīvāns , ērtas drēbes , jauks skuķis pie sāniem , kāds našķis vai saldējuma spainis priekšā , fonā kādu degošu svecīti - un baudiet romantisku filmas skatīšanos !

Nevis iet uz kino ,lai sēdētu pieelpotā zālē ar svešiniekiem , klausītos to klepošanā un vēl to izgarojumus ostītu ! Izklausās pēc kaut kāda fetiša !

Spodris  Es vasarās parasti randiņus runāju Vecāķu nūdistu pludmalē pa pliko, parasti izdodas oki doki

Epifanija  ...es arī tā nemocīšu vairs vīriešus, lai skatās labāk bildes!:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu