Randiņš-NErandiņš.

Mana draudzene bija pieteikusies vakara plānā ar kādu aiziet uz kino.Atrakstīja vairāki ieinteresētie un viņa izvēlējās to kas uzrakstīja vissakarīgāko vēstuli.Sazvanījās, pēc sarunas arī likās tīri sakarīgs.Žēlojās vēl ka te esot tādas princeses kas ignorē un neatbild uz normālām vēstulēm. .Apmainījās ar foto.Nu nekāds skaistulis nebija, var pat teikt ka zemāks par vidējo, bet ja sakarīgs ko uz kino ne aiziet.Nav jau uzreiz gultā jāliekas.Atbrauca pat pakaļ uz mājām uz rajonu, bet pirms kino apmeklējuma nolēma vēl nedaudz pastaigāties un aprunāties. .Dabā izskatījās pat vēl sliktāk kā bildē..Apģērbies bija neakurāti, kājās trenuškas.Bet liels bija draudzenes izbrīns, ka pēc 10 minūšu sarunas šis viņai paziņoja ka viņam nekāda simpātija nav uzradusies un kino apmeklējums atkrīt.Pats amizantākais ir tas ka draudzene tiešām ir pat ļoti glīta sieviete un foto atsūtīja tādu kāda arī ir dabā.Tāpat sarunas laikā bija laipna un vienkārša.Un te pēkšņi šis paziņo ka nav simpātijas un uz kino neies.Draudzenei jau arī nelikās, ka ir sastapusi sapņu princi, bet ir tak elementāra takta izjūta. .Ja vīrietis ir sievieti uzaicinājis tad randiņš godam jānoved līdz galam.Pēc tam var laipni paziņot ka nav to simpātiju, nevis sievieti pataisīt par pēdējo muļķi.Draudzenes randiņošanas praksē bija vēl pāris tādi līdzīgi gadījumi un tieši ne ar tiem labākajiem eksemplāriem.Tagad draudzenei ir atsista vēlme iet uz kādiem randiņiem, jo negribas atkal uzrauties uz kādu tirliņu un nokļūt līdzīgā situācijā.Tad kāda ir to tirliņu motivācija aicināt sievietes uz randiņiem?Vai paši ir saņēmuši entos atteikumus un tādā veidā atspēlējas uz citām sievietēm, lai kaut kā paceltu savu zemo, iedragāto pašapziņu?
Kā sievietēm filtrēt tos vīriešus, lai neuzrautos uz tādiem tirliņiem kas sievietes grib nostādīt muļķīgā, nepatīkamā situācijā?

Anita73  Es par ko citu aizdomājos. Tas bija vakara plāns nevis uzaicinājums uz randiņu, kurā vīrietis pēc iepazīšanās piedāvā aizvest Tavu draudzeni uz kino. Kādā sakarā, lai arī cik nekopts būtu, viņam vajadzētu izmaksāt kino? Varbūt kaut ko nesaprotu, bet manuprāt šis bija tas gadījums, kad katrs pats sev pērk biļeti. Abi iebrauca auzās - viņš ar to, ka neaizgāja uz filmu kaut arī sieviete neiepatikās, bet viņa tāpēc, ka neaizgāja uz iecerēto filmu viena. Tātad nejau kino apmeklējums bija vakara plānā.
Atzīšos, es pati līdzīgā situācijā gan neapzināti izrīkojos neforši. Tas gan nebija VP, bet telefoniski izteikts piedāvājums kopā aizbraukt noskatīties vienu konkrētu filmu. Piekritu, jo tiešām gribēju to redzēt. Neuztvēru to kā randiņu, tāpēc uzreiz pateicu, ka pati par sevi maksāšu. Šķiet, mazliet bet tomēr liku cilvēkam sajusties neērti. Nu, neko... kādreiz, pirms kaut ko runāt, jāpārliecinās, vai mēle ar smadzenēm ir saslēgta...

kokto  Tavai draudzenei gadījās pidaras nu ir tāda lieta ! Man ir gadījušas mīzalīgas sievietes kuras pat ne uz randiņu pat paziņot ka nebūs ir bijušas . Un ko ? Bēdīgi ir tas ka šis portāls paliek par tādu pašu aplikāciju kā tas pats " tinders " kurš ir sūda vērts .
PS Novēlējums .
Mazāk pļerkstēt vairāk darīt !

runcitis15  Vispirms vajag nedaudz iepazīt cilvēku,tad ko tālāk turpināt.

LaskovijMerzavec  Mailija... pilnīgi piekrītu, ka ar mani nav vērts iet uz randiņu!!!

Tikai vienu nesaprotu, kādēļ jāiet ar vīrieti uz randiņu, kurš neinteresē? Lai viņš viņai pakavētu laiku? Kas viņš ir kkāds izklaidētājs?

Vīrietis izrīkojās adekvāti, redzēja, ka sievietei nav intereses par viņu un izlēma netērēt savu laiku uz beztolkšovu... es viņā vietā tāpat daru. Piemēram ir gadījies (vairākas) reizes satikt sievietes, kuras tikko pēc šķiršanās. ITkā viss "gludi", bet es taču redzu, ka viņai domas pa visam citur. Nu kādēļ man jātērē savs laiks???

HOUSE  Jāsāk ar to, ka jau pašā saknē iepazīšamās portālos mīt tarakāni. Tad nu jāizvēlas, gribas sūdus no šokolādes atdalīt vai nē. Par šokolādi neesmu pārliecināts, bet mēsli būs garantēti. Atvainojos, tas tikai man viedoklis, ja kāds netic, grābeklis atrodas kur parasti, var droši uzkāpt...

kwinta  Nevajag ticēt VP. Tulkojumā- vakara pasaciņa.

zoomed  :D labs
vajag trenuškas un laķenes somiņā nēsāt līdzi, tad būs ok

Torpedo  Nu ja, nebūtu viņam tas treniņbikses, nebūtu kur piesietes. Nu, paldies dievam, ka viss maz tās bija

av2  tiessam ir taadi viiriessi, kas iet uz randinnu ....trenusskaas ? Nu, nu, ....
Par teemu, nu nebija galiigi kliksskka.Kautkas bija galiigi garaam , kaa izskatijaas, ko pateica. nezinu, iistemiibaa man nav pieredzes randinnossnaa. It sevisskki kautkaadiem aklajiem randinniem. Ja es kaadu arii satieku, tad paziistu to sievieti jau lloti labi. Ir tak veestules, telafons, video zvani utt.
Un peedeejais, kaapeec taada paarlieciiba, ka drusska ir liimenii? Iespeejams, ka ir, bet iespeejams, ka......nav gan. Pats sevi jau nekritizeesi daudz.

Meneta  Filtrs nepalīdzēs, jāmaina attieksme, vēlams visu uztvert visu vienkāršāk.

Vaukskis  av2, ir noteikti tādi ! Cik gan es neesmu braucis trolejbusā uz, piemēram, Pļavnieku pusi un neesmu redzējis tur jaunus krievu pārīšus, pat abus trenuškās, mīlināmies, jo treniņbikses laikam skaitās arī stilīgi- vismaz tās vienmēr slāvu čaļiem izskatās kā jaunas ; gan jau, ka kāds no viņiem būs bijis randiņā un vispār tāda ātrā atbilde izskatās tipiska jaunam krievam, jo tiem bieži patīk tādas kā aprakstītā Mailijas draudzene un piemīt paradums fiksāk un bezcerimoniālāk izturēties- padomājiet paši par savu pieredzi ar viņiem, un nē, tas puisis nav pederasts, bet kino viņam tobrīd ne īpaši bija prātā atšķirībā no iespējas tikt pie seksa- man pretējs viedoklis kā Kokto; cilvēks intuitīvi sajuta, ka nebūs atdeves, bet tikai izdevumi un nobremzēja procesu, dosies pameklēt kādu lētāku variantu ! Tas, protams, ir neglīti darīts no viņa puses, bet tagad ir tādi cilvēki- piemēram, zvana pēc sludinājuma un tikko klausulē dzird kaut ko, kas viņus neinteresē, pat neatsveicinoties pārtrauc sarunu ! Nekulturālība "sit augstu vilni".. . :((
Sievietēm nav viena padoma, ko dot, lai neuzrautos uz tā dēvētajiem tirliņiem- nudien, vairāk jāmēģina iepriekš sarunāt un sazināties ar "Skype" videočatu vai kādām citām aplikācijām, kur var viens otru novērtēt jau pirms satikšanās, peiprasīt, lai atsūta, kā sauc, lai var atrast dr.lv vai feisbukā, vai oho.lv vai jebkur citur, kur tik vien varētu būt redzams reālā bildē, lai cik slikti tajā neizskatītos, bet pēc tam vairāk uzticēties un rīkoties vadoties no savas izslavētās intuicījas, bet paredzot atkāpšanās plānu, kuru nekavējoties sākt realizēt, ja notiek kaut kas, kā šeit aprakstīts- respektīvi, būt gatavai uz, dāmasprāt, sliktāko attīstības scenāriju.. .

bruce  Cik es saprotu, tad konkrētais tips neiepatikās jau sākotnēji un sievietei nemaz nebija tālejoši plāni? :) ja es pareizi saprotu, tad konkrētā stāsta problēma, ka sieviete netika aizvesta uz kino? (coffee)

Tinte  Par trennuškām varat nemaz necepties. Ar kolēģēm nesen apspriedām tagadējo jauno un ne tik jauno vīriešu modi tādās treniņbiksēs staigāt, ka it kā tajās kaut kas jau ielikts būtu. :)
Un viena gados jauna kolēģe mūs, simtgadīgās, apgaismoja, ka tādas ir modernas un viņas 25 gadīgais brālis par tām biksēm milzu naudu izdevis.

tigeris51  ja simpātiska,lai dod ziņu,parādīšu kā kārtīgi veči uzvedās randiņā,varbūt atgriezīsies velme iet uz randiņiem.nevar tak vienu trenniņbikšu dēļ ignorēt normālus puišus...

EsparTevi  Parasti jau skaistas sievietes kurām nav attiecību ir ar lielu problēmu. Protams iet uz kino jāsāk, kad jau ir vēlme abiem blakām būt! :) Džeks trenusškās iespējams speciāli taisa maskarādi, lai saprastu, kas sievietei patiesībā ir galvā! Un vispār vakara plāns ir forša vieta kur satikt vienādi domājošu būtni! :)

Labrador  Latvijaa randinjsh var notikt tikai un vieniigi taadaa gadiijumaa , ja sievietei steidzami vajadziiga vai arii randinja rezultaataa ir iespeejas ieguut kaadu materiaalu labumu. Uzskatu ,ka racionaali domaajosham viirietim nav veerts teereet laiku un liidzekljus ,lai uz briidi iztaptu kaadai feministiskai cacai.Nu nebuus taa , ka uz randinjiem naaks 50/50 sakariigas sievietes.

Labrador  EsparTevi - Latvijaa vairumam sievieshu nav attieciibu vai nu taas ir visai dramatiskas deelj iemesla , ka videeji statistiskais , iepaziishanaas portaalu viirietis nevaarees nodroshinaat to , ko var , piemeeram Rimshevichs. Nu neinteresee Latvieteem ne treninjbiksees , ne Cartier uzvalkaa teerpti viirieshu tautiibas paartsaavji , kuri nav iesaistiiti kaadaa banku vai valdiibas finansu skandaalaa.

EsparTevi  Labrador, tas ka sievietei ir ienākumi, kuri pārsniedz vidēja Latvijas vīrieša ienākumus nenozīmē, ka viņai ir jāpazemina savu dzīves kvalitāti atsakoties no lietām, ko tā var atļauties! No vīrieša puses arī nav pareizi kaut vai lai saglabātu savu labsajūtu iekārot kukažiņas, kuras jau laikus ir saprotams, ka viņš tādu līmeni nepavilks!
Par ´´Rimševica skandālu´´ Jums piekrītu ir tāda tendence, ka mūsdienu sievietes dievina sociālu atpazīstamību, tās ka magnēts velk viss kur var pazīmēties, kaut nedaudz palikt slavenai vai atpazīstamai un viņas tā sasniegšanai iegulda visdažādākos resursus! Loģiski tie ceļi ir dažādi gan tieši(kā personīgi sasniegumi un panākumi), gan netieši(pastāvēt blakus slavenībai), un protams, ka šīs sievietes trakoti vēlas sociāli aktīvu atpazīstamu vīrieti, tas piešķir viņu sapņiem noteiktu vērtību! Katram savs. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu