Vai tie ir vīrieša vārda cienīgi?

Vīrieši vēlas, jaukas, mātišķas , mīļas sievietes, bet tai pat laikā, paši nespēj sevi pasniegt kā vīrieti. Stāsts no šā saita vīrieša attieksmes - tika itkā norunāts randiņš, protams, tikšanās sievietes teritorijā, bet sieviete palūdza izdarīt ādu mazu darbiņu, ja jau būs atbraucis ciemos pie viņas, zinot, ka vīrietim tas pat nesagādātu ilgu laiku un grūtības, jo māk salikt mazu mēbelīti. Atbilde jau gan bija interesanta, neiešu jau braukt šo gabalu , lai to darītu. Tad , kāda ir vispār runa par tikšanos, ja jau tik grūti ir vientuļai sievietei ko palīdzēt. Te jau parāda visu kāds personāžs ir un tādu ir daudz, kuri vēlas tik atpūsties , izklaidēties, bet pretī nespēj un nevēlas ko izdarīt, pat cilvēciskā faktora šādam cilvēkam nav.
Protams, to mēbeli saliks ari bez viņa, bet vīrietis kā vīrietis sievietes acīs ir zudis.

SamantaR  Ievads OHOloģijā.
Torpedo=Aija Mauķelsone.
Profilu uzģenerēja, jo šāda iesauka skolā bija vīra-alfonsa bērnības simpātijai. Puika tik priecīgs par iespēju mājiņu uz krīta paņemt, ka izstāstīja vii-sus sīkumus no bērnības)))

Tessa  kad nobanos uz neatgrieshanos shito daudzgalvaino trollju pukji ar paranoju par Aiju Maukjelsoni? musu torpedušku vel abižos.

draboss  Čals bij sacerējies ka interesē viņa dziļā dvēsele un labā sirds, ka runās par dzeju un lūkosies zvaigznēs, bet izrādās jākratās nez uz kurieni skapi skrūvēt, ko nosauc par "randu" lai skaistāk izklausās.

solvitas  Skaidra lieta, ka tas kadrs nekam neder! Es kad uz Ziemassvētkiem pasūdzējos, ka man eglītes nav, tad rindā sastājās piedāvātāji, kas bija gatavi gan atvest, gan uznest un uzstādīt man eglīti. Pat priecīgi, ka var būt noderīgi! Normālam vīrietim tā būtu jāuztver kā iespēja nodemonstrēt savas prasmes un spējas. Man bijušais vīrs man sirdi atkausēja izpalīdzot man uz ielas salabot manu salūzušo mašīnu. Es uz viņu kā Dievu tad skatījos, kas par vīrieti! Tā kā iesaku autorei pameklēt normālu vīrieti un ar tēmas pieteikumā aprakstīto pārtraukt jebkādus sakarus - nekādas jēgas no tāda nebūs.

Gunitaa  Palūgt vīrietim, ar kuru jau kādu laiku sieviete tiekas, padarīt kādu vīrieša darbiņu nebūtu nekāds grēks, tomēr 1.randiņā tas nekādi neiederas. Vai arī tad varēji viņam palūgt izdarīt to darbu par samaksu, tad tas vismaz neizskatītos pēc sveša vīrieša izmantošanas.

solvitas  Gunitaa nu tu esi reāla sēne! Piedāvāt baudu lai viņš saliek skapi? Duročka! Tad jau, mīļā, arī par kafijiņu pirmajā randiņā pati piedāvājies samaksāt lai tik tas nabaga vājais, neaizsargātais vīrietis nesajustos izmantots nabadziņš. Piemēram man pašai arī nebūtu nekādu problēmu ciemojoties pie vīrieša, sagriezt salātiņus vai palīdzēt saklāt galdu, tas pat ir forši, kaut ko darīt kopā tas saliedē!

edding  Nē, nu tiešām trakums. Vot ja uz seksu, tad pat 200 km nav tālu, bet skapīti salikt, tas neder. mani neizbrīna. Tā tas tiešām ir. Vīrieši kā bābas. Bet seksu par velti grib.

Gunitaa  solvitas, pievaldi muti un izvēlies izteicienus, ja ? Katram ir tiesības uz savu viedokli un dēļ tā visa ko tu te esi jebkad sarakstījus (par smirdīgām tantiņām utt), es tevi neesmu apsaukājusi, skaidrs???
Man kā reiz ir Vīrietis šī vārda īstajā nozīmē, bet tev ar visu savu teoriju un nenormālo raksturu līdz sirmam vecumam nāksies tādu meklēt! :D

solvitas  Gunitaa, un ko tad tu izdarīsi? Iedarbināsi savu troļlu fabriku un saliksi man sarkanos īkšķīšus? Tak liec kaut 100, es tāpat uz viņiem neskatos. Un tas, ka tev tur esot vīrietis ir tikai izdomājums!

Gunitaa  solvitas, izrādās tu esi tupāka nekā līdz šim domāju! Man tādām blondīnēm kā tu nekas nav jāpierāda, tas ir tāpat kā "cūkām pērles kaisīt!"... :D

runcizs  Tā, tagad oho sievišķu publiku esmu sapratis. Uz randiņu braucu ar kabluku, iekšā instrumentu kastes, perfis, fleksis, pats darba robā. Randiņa laikā pods jānomaina, elektrība jāpārvelk, ja gribās sexu, tad arī sienas jāizlīdzina un tapetes jāsalīmē :D

elis  Kārtējais pārpratums-
Ja reiz sarunas aizgāja lidz saimnieciskām darbībām, tad-
Vīrietis domāja visticamāk , ka braucot tādu gabalu ir jēga pie reizes ne tikai plauktu saskrūvēt, bet vēl ko padarīt skapi pārbīdīt utt...(instrumentus vadāt līdz uz randiņu tik dēļ plauktiņa tiešām neloģiski)

autore šo situaciju ir izīdusi no pirksta, vai ari atspoguļo sagrozīti

SamantaR  Jā. Vīrieša, kam tu neko daudz nenozīmē.

Drole  Ieteikums vechiem: organizeejiet rendez-vous SAVOS apartamentos. Laikus sakraajiet netiiros traukus, gludinaamos kreklus un laapaamaas zekjes - testam.
Tad buus skaidrs, kāds personaazhs kundziite ir; jo taadu ir daudz, kuras veelas tik atpuusties , izklaideeties, bet pretii nespēj un neveelas ko izdariit, par cilveecisko faktoru pat runjas nav. :D

riks086  Nu ko, helgucis1 izkliedza smagāko dvēseles sāpi un izdzēsās no OHO :D :D :D
R.I.P.

Epifanija  varēja jau palīdzēt kundzei gultu saskrūvēt, cik tad tur tā darba, kas zin, kas pēc tam sekotu - kādas izrādes..

afrodithe  Nav jau kam vairs jautāt, bet, ja Helgucis bija plānojis sarūpēt vakariņas, brokastis un stērķelētus palagus, tad uz tā fona lūgums saskrūvēt mazu mēbelīti neizskatās nemaz briesmīgi - manuprāt.
Savukārt, ja džeks bija plānojis tikai aizskriet uz ātro nokniebties, tad, protams, kāda vēl tur mēbelīte!

fargo  ja ir iespēja un prasme, palīdzēt vajag. nu un, ka kaut kāds randiņš?
iztēlojies pieaugušos kā bērnus. es iedomājos, mana meitenīte, viena palikusi, prasa svešam palīdzību un viņai atsaka, vēlāk citi izsmej. viņai vajag palīdzēt. bet ja nebūs uzreiz kaut kas pretim? tā var gadīties. bet tam, kurš atsaka... cilvēks ir ļoti akls, lai redzētu savu likteni pat netālā nākotnē. kadu atteikumu pats saņems un ko garām palaidīs nezina tāpat, kā cerētos ieguvumus.
tas viss nav labi.
te ir uzskatāmi, kā vīriešu un sieviešu attiecības ir ļoti sabojātas. jo labi darbi ir kaut kas līdzīgs spēlei uz aizdošanu vai dzirkstelei - no viena pie otra, no trešā pie ceturtā un tā tam vajadzētu izplatīties un piepildīt kā ūdens piepilda gultnes.
bet ja ir tikai "a man par to kas būs", tad tā veidojas aizsprosti un labie darbi nenonāk tālu, pa ja nedaudz, tad drīz apstājas pie kāda sprosta un tālāk netiek.

un autorei nevajadzēja dzēsties.

Felde  m..jaaa.... te tiessam nolasijusies tauta....

ube  Ja vīrieši saprastu, cik augstu sievietes vērtē vīrieša izdarīgumu, tad paši biežāk pieteiktos darbiņiem. Bet pirmajā randiņā gan šis neder.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu