Vai tie ir vīrieša vārda cienīgi?

Vīrieši vēlas, jaukas, mātišķas , mīļas sievietes, bet tai pat laikā, paši nespēj sevi pasniegt kā vīrieti. Stāsts no šā saita vīrieša attieksmes - tika itkā norunāts randiņš, protams, tikšanās sievietes teritorijā, bet sieviete palūdza izdarīt ādu mazu darbiņu, ja jau būs atbraucis ciemos pie viņas, zinot, ka vīrietim tas pat nesagādātu ilgu laiku un grūtības, jo māk salikt mazu mēbelīti. Atbilde jau gan bija interesanta, neiešu jau braukt šo gabalu , lai to darītu. Tad , kāda ir vispār runa par tikšanos, ja jau tik grūti ir vientuļai sievietei ko palīdzēt. Te jau parāda visu kāds personāžs ir un tādu ir daudz, kuri vēlas tik atpūsties , izklaidēties, bet pretī nespēj un nevēlas ko izdarīt, pat cilvēciskā faktora šādam cilvēkam nav.
Protams, to mēbeli saliks ari bez viņa, bet vīrietis kā vīrietis sievietes acīs ir zudis.

Vaukskis  Jaa, ir cieniigi viiriesja vaarda, jo ne vinji izveeleejaas, par ko naakt pasaulee un piedzimt par viirieti vai sievieti ir liktenis, nevis privileegija ! Padomaasim par variantu- varbuut tagad vinji buutu gribeejusi jau piedzimt par sievieteem, kuraam muusdienaas buut daudzeejadaa zinjaa ir izdeviigaak, tacju nepaveicaas un naaca pasaulee viiriesju formaa ..?! Tajaa pasjaa laikaa diskusijas autores aprakstiitais nav uzskaataams par viirieti ar lielo burtu, kaa saka !

straume22  Nu, labi. Atbrauks saskrūvēs ne tā, salabos ne to, ko vēl apgāzīs, pie tam, ka cilvēks citādi visnotaļ labs. Ja paliksiet kopā, tad viņam kādu laiku būs jāklausās par sievietes sapurgāto saimniecību. Ja nepaliksiet, tad vīrietis stipri žagosies un rīstīsies sievišķim šo pieminot...

OnslovaMaargrieta  Un ko man domāt par vīrišķi kurais piesakās atbraukt un veikt šādus tādus remontdarbus ? Gribot saremonet ūdens sukni , un izlietnes sifonu sataisīt . A sekssu jau ieprekš atsaciju , teicu ka uzreiz nav sekssa tik tad kad ilgāk pazīstami . Nu ir takš īsti virieši ar !

LaskovijMerzavec  Vīrietis saprata, ka nejau autorei interesē viņu satikt, bet gan halavnijs mēbeļu licējs...

Es arī pateiktu visu ko domāju un nekur nebrauktu.

/... cita lieta, ja tādas tikšanas gaitā sieviete palūgtu salikt mēbeli.../

korneelija1958  Pirmajā randiņā jau nevajadzēja prasīt it kā to sīko darbiņu(vai tad nu tā dega),bet gan vienam ar otru iepazīties.Ja tie randiņi vēl pēc tam turpinātos tad varbūt pats vīrietis pieteiktos to izdarīt.Tagad sanāca ka grib pārbaudīt mēbeļu salicēja spējas,bet ne jau katram ir arī uz to ķēriens.

Felde  pirmajam randinam nav jabut pie sievietes majas,kas taa par sievieti,kas velk visus uz maaju.... un kads randinam sakars ar mebeleem?! un kads sex pirmajaa randina?! -abpuseja izmantossana?-nu tad par ko briinities,ja normali nekkeras...

magnija  :) nu nepareizi sāki :)... vispirms randiņš- ja nu tavās mājās, tad protams kautkas romantisks vai arī vakariņas vai pusdienas... un tad tā starp citu ievirzīt sarunu par palīdzību nu piemēram kā eksperta viedokli - kā pareizāk tev to mēbeli skrūvēt... :) gan jau tad pats arī būtu piedāvājis palīdzēt. Bet nu šajā situācijā es arī nebrauktu ciemos ja mani vīrietis aicinātu ar piebildi - varbūt es varētu atbraukt traukus izmazgāt vai ko citu izdarīt... tā kā pareizi vien darija ka nebrauca, un ar vīrieša vārdu cienību te nav nekāda sakara.

edding  Ak nabaga pieticīgās ohojietes. Iedot seksu, pasūkāt svešam vecim pirmajā randiņā savā teritorijā, tas ir OK. Kā ta atteiksi, ja cilvēks gabalu braucis, 2 eiro benzīnam iztērējis. Bet plauktiņu pielikt šīs vientuļās sievietes mājā, tu ko, tā taču neklājas, mēs smalku ļaužu.
"Uz randiņu bra ucu ar kabluku, iekšā instrumentu kastes", nē nē,ar prezervatīviem piekrautu kabluku, skrūvgrieznis tam būs par smagu.

Hbbs  Pag...un par šo tagad jātaisa šādi te cepieni ? :D Zudis un viss...

Cifra  Edding, tev gan traki ietās ar randiņiem,man žēl pat palika! Nu nevajag taču ta piepūlēties uz reizi,vai tad pati nevari tās mēbeles saskrūvēt?Visam taču savs laiks,labs nāk ar gaidīšanu,nu fuj.

Roberta1967  Oi ,vai tad nebij šīm darba lietām noalgojams vīrs uz stundu?Tad jau nu nebūtu šāda pārpratuma!

solvitas  Fascinē, ka te tauta uzskata, ka pirmais randiņš ir kaut kāda svētā govs kurā var tiksi mulsi smaidīt un otram acīs lūkoties. Seksu pirmajā randiņā nedrīkstot, ciemos braukt arī nē, pat skapīti saskrūvēt esot sliktais stils, bet vot trešajā tad gan varot ij seksot, ij skapi skrūvēt un traukus mazgāt. Mana pieredze liecina, ka vai nu ir uzreiz pirmajā randiņā tās dzirksteles un viss notiekās vai arī nebūs nekad. Tas tik priekš Torpēdim līdzīgajiem, ka tik ciešoties un gaidot tu vari pie ekstāzes tikt, tikai ar atsacīšanos varot izlūgties labāku dzīvi pēcnāves valstībā :D Reāli sačakarējot šeit un tagad notiekošo! Tie ir tikai stulbi aizspriedumi, laikam no Pilčeres romāniem aizņemti, ka romantika ir tikai restorānā, rožu ziedlapiņās un banālā šampī, boorings!

Tessa  nja. nevienam jau nav aizliegts dziksteljot katra randinja katru reizi ar citu. ja vel to energjiju parverstu elektriiba, lai ta butu letaka, tad gan mes zalji dziivotu.

solvitas  Tessa kam tev elektrība, tev tak pašai tur savā lauku hatā visu darot gana daudz biogāzes rodas, izmanto to lietderīgi!

Tessa  solvitasa, gudri tirst nav malku cirst, to jau mes sen sapratam :DD tikai kka tev pec tam dzirkstelem neviens neaizkavejas, visi izsliid cauri :D

solvitas  Tessa, It kā tie, kas sekso tikai 3-ajā randiņā nešķirtos. :D

piladzoga  1. ja vīrietis brauc pie sievietes,tad tā ir ciemošanās, ne randiņš,
2.vajag pajautāt vai vīrietim ir nepieciešamie instrumenti, un vai vispār prot salikt mēbeli,
3. ja svešs vīrietis teiktu atbrauc un pabeiz adīt zeķi,es arī nebrauktu,jo nav man adāmadatas un adīt neprotu..un esmu SIEVIETE.

Liga2  vai tiesam autorei apkart nav neviena viriesa? draudzenu viri, darba kolegi, kaimini var tacu pajautat kadam bezmaksas palidzibu ja jau pati neprot izdarit. domaju ka pirmo randinu organizet savas majas ta ir kluda, tapec tas ir randins kura mes velamies relaxeties un iepazit viens otru. sekss lai nu paliek katra zina ir tas nepieciesams pirmaja randina vai ne, nosodit nevienu netaisos ka ari pamacit. godigi, ja mani pirmaja randina uzaicinatu uz viriesa teritoriju un palugtu uzcept kotletes es ari atteiktos.

Felde  solvitas,jo netiraka sieviete,jo vairak randinnu....protams,kaada sskkirba,kuraa randina ko dari,tikai nesaprotu,kur probleema?! nesaskruuves ssis to meebeli,rit bus kads cits.... viens pa logu ara,cits pa durvim iekssaa... ka tik taa iebraucamaa maja....brauceju jau netruks.... pie katras majas nepieliksi tikumibas policiju.... Bet,ja nopietnak,es runaju par cilvekiem,ne lopinniem! :)

mis_parkere  Šausmas šausmas šausmas.Cilvēki,man jūs žēl.Izlaist jūs visus kādā katrupeļu laukā,kur varētu visu savu žulti un niknumu lietderīgi izmantot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu