Nesmēķēju, alkoholu nelietoju. Vai tas ir forši?

Kaut kā oho pasaule man “piespēlē” vīriešus, kuri nesmēķē un alkoholu nelieto! Par ko, protams, esmu izbrīnīta, ņemot vērā manas anketas kvalitāti.
Neiet runa par dzeršanu dienu dienā, bet glāzi vīna darba dienas vakarā taču var iedzert!? Un kas tas par piektdienas vakaru bez glāzes šampanieša!?
Stulbi jūtos, ja vīrietis saka, tev es ieliešu, bet pats nedzeršu. Dēļ glāzes šampanieša jūtos kā pēdējā alkoholiķe 
Tālab visas pazīšanās pēc neilga laika beidzas ar manu klusēšanu un pazušanu!
Kāda motivācija dzīvei bez alkohola?

raima  Nedzer arī tad, ja pietiek dabīgā dulluma (drosmes, atraisītības).
Un labi, ja sabiedrībā ir kāds atturībnieks- būs, kas brauc.

Kam randiņā muti smērēt? Aizej mājās un izbaudi savu šmigu.

Anita73  Piekrītu Stikai. Ir cilvēki, kuriem tiešām nepatīk tā izjūta, kas rodas no alkohola (arī man nepatīk). Runājot par smēķēšanu, izvairos no smēķētājiem vienkārši tāpēc, ka ir alerģija pret cigarešu dūmiem.

riebekle  Jā, nu nedzērājam ir grūti ar alkoholiķi. Un otrādi. Iesaku atrast pudeles brāli, un tas nebūs grūti, vien savā anketā ieraksti, ka vēlies vīrieti, kas iedzers kopā ar tevi. ;)

Aukstums  katram ir sava un tikai sava motivācija dzīvei bez alkohola....ir cilvēki, kuriem paliek uzreiz slikti, un šīs sajūtas nevēlās izjust,.. zinu vīrieti, kuram vnk negaršo , kā aŗī viņš ir nepārtrauktos pārbraukumos, tā ka katram savs...bet tas nenozīmē, ka cilvēks tāpēc būtu sliktāks par to, kurš šad tad iemalko.

Torpedo  Mani kā vienmēr iespārda apzīmējums "mani vīrieši" (daudzskaitlī) :D Vai tik šis nav kādas soltvitas otrais niks, kas ielicis tēmu? :)

AGATE9  Nu es arī pat vīnu iedzeru ļoti reti, bet ja otrs nedzer vispār , nevis tiekoties, tad raisītu pārdomas...ja sievietei katru nedēļu gribas iedzert, tas arī nav forši, bet ja pāris vīna glāzes mēnesī tā jau nav nekāda dzērāja!

edding  Tu aizmirsi vienu lietu. Pateikt, ka iedzer 1 glāzi LABA vīna. Pokuj, ka no vīniem neko nejēdz, bet šo apzīmējumu jāpiemetina obligāti. Citādi vēl kāds padomās, ka lieto kādu 10 eiro vērtu suslu.
Un vēl kas,izskatās, ka esi iekakājusi nedzērāju dvēselītēs, un ja nu vēl tev katru 5dienu cits džeks, pie tam no OHO, tas jau ir tikpat kā parakstīt sev nāves spriedumu.
Ja par mani, tad patīk kad kāds tuvumā uzvelk dūmu, nekas nav pret ja pa retam iedzer, pati kompānijā zem galda glāzīti neizleju, līdz vemšanai tikai reizi studiju gados gadījās/ cerams, ka Tessa šo faktu piefiksēs un kādreiz izvilks kā trumpi/.
Koroče. Ir normāli, ja persona prot dzert. Dzērāji un pilnīgi atturībnieki nav īsti normāli. Viņiem ir kaut kāds defekts. Varbūt viņi pat paši nezina, kāds.

magnija  tad nu gan problēmas!!!! tas tak forši ka nepīpē un nelieto grādīgos!

Stika  ...50 gadi...neprecējusies, bērnu nav.. Edding,domāju ka drīzāk Tev ir kāds defekts nekā cilvēkiem,kas nelieto alkoholu. Un nevis viņi nav normāli, bet Tu,ja tu tā vari spriest par cilvēkiem!

zoomed  nav par ko cepties ;) nevajag pievērst lieku uzmanību lietām, kas neietekmē citu lietu dabīgo ritmu. Es ar praktiski nedzeru, bet ir daži vakari gadā, kad paņemu pudeli vīna un siera kluci un vēlos paskatīties kādu labu filmu.

edding  Stika, domā ka šķirtene ar 2 bērniem ir vērtīgāka? Ceri atrast vīrieti, kurš pelna vairāk nekā 1200. Kā tad, te visi par to tik vien sapņo, ka barot un audzināt cita tēviņa bērnus.
Pirms apspriest citas/ ar tikko uzceptu niku/ , labāk padomā, ko ieraksti savā anketā un kā no malas tas izskatās. Labāk ieraksti 86 gadus, un ka it kā neko nemeklē.
PS. Un no visām savām anketām saspraud pie saviem komentiem zaļos īkšķīšus.

zigmars_uk  Ilgāk saglabājas potence! :)

zigmars_uk  Agate9, beidz apsaukāties! Alko nedzeru, nav tiesības un tās NAV nodzertas!

Stika  edding,tu tikko pierādīji cik tev prātiņa,jo turpini gānīties un nesajēdz,ka mans iepriekš. komentārs bija tikai atbildes reakcija uz taviem apvainojumiem atturībniekiem! Un lûdzu nosauc vēl kaut 1 manu niku tādā gadījumā! Jeb kā šodien kāda cita komentētāja teica: ´Dirst nav malku cirst!" Esmu bijusi šajā portālā apm pirms pusotra gada bet arī toreiz tikai ar 1 profilu!

LaskovijMerzavec  Vispār, jau ir sievietes, arī ar trim un vairāk bērniem un pielūdzēju rindu, kas to vien gaida, kad atbrīvosies:) Kur nu vēl ar vienu vai diviem...


/...dzer slikti, nedzer atkal slikti... bezmaz jāņem šautene un jāiet uz upi kārties.../

Anita73  Opiņā, nupat uzzināju, ka neesmu īsti normāla un vēl ar defektu, jo nelietoju alkoholiskos, un tikai tāpēc, ka negaršo. ;D Tadā gadījumā, ja pēc līdzīgas atlases nosaka "normālību", var pieņemt, piemēram, ka nenormāli un ar defektu ir tie, kam negaršo, teiksim, šokolāde, banāni, piens u.tml. Jebkas, ko vieni ēd/dzer, bet citi nē.

edding  Ja, stika, mes te tadi pamulishi, neko nesaprotam."Tessa viedoklis7 12 solvitasa, gudri tirst nav malku cirst", tu vismaz beidz sevi citet". Zini kur tu prokalolas? Liekot juru ar zalajiem ikskisiem pie saviem komentiem un sarkanos pie tiem kuri tevi neatbalsta. Ta seit dara tikai 2 personas, piepe un tu.
Ka tad, biji pirms pusotra gada un tagadinj atdzimi no pelniem. un uzreiz jau zini, kuru te nodirst, kuru citet.

Stika  Ja es pareizi sapratu,tad tu mērķē ka es un Tessa esam viena un tā pati persona?dddd
Nu tad lai admini papēta to kaut vai pēc IP adreses!
Bat man vismaz ir skaidrs tagad kāpēc tu ēdies uz atturībniekiem- tāpēc ka arī tagad neesi skaidrā spriežot pēc pēd.komentāra!😀😀

eva_m  Meneta, Tev patīk skūpstīties ar cilvēku, neatkarīgi, vai vīrietis/sieviete, kuram/ai ir "tradicionālais" smēķētāja mutes (noskurinos) aromāts?

eva_m  Meneta, pēc "diskusijas" pieteikuma, manāms, ka Jūs "pārstāvat" pelēko daļu cilvēku, līdz ar to Jums nekad nebūs saprotams, kā var dzīvot, nelietojot alkoholu. Vīrieši sevi Jūsos var "noasināt". bet gūt kādu papildus gandarījumu - nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu