Nesmēķēju, alkoholu nelietoju. Vai tas ir forši?

Kaut kā oho pasaule man “piespēlē” vīriešus, kuri nesmēķē un alkoholu nelieto! Par ko, protams, esmu izbrīnīta, ņemot vērā manas anketas kvalitāti.
Neiet runa par dzeršanu dienu dienā, bet glāzi vīna darba dienas vakarā taču var iedzert!? Un kas tas par piektdienas vakaru bez glāzes šampanieša!?
Stulbi jūtos, ja vīrietis saka, tev es ieliešu, bet pats nedzeršu. Dēļ glāzes šampanieša jūtos kā pēdējā alkoholiķe 
Tālab visas pazīšanās pēc neilga laika beidzas ar manu klusēšanu un pazušanu!
Kāda motivācija dzīvei bez alkohola?

ULTRA  Vistrakāk dzer tie, kuri saka ka nemaz nedzer. Diemžēl.

edding  20:21
bet protams, tev ka argumenti beidzas, ta tas tur ir piedzeries. Neiazmirsti tik sev no visam anketām attiecigos ikshkjus salikt. trezvennica ti nasha.

neko  Vispār, jau ir sievietes, arī ar trim un vairāk bērniem un pielūdzēju rindu, kas to vien gaida, kad atbrīvosies:) Kur nu vēl ar vienu vai diviem...
----
Tāda piebilde pie šī teksta; kad sieviete nespēj sadzīto ar vīriešiem dēļ sava nejēdzīgā rakstura, muļķības vai citu iemeslu pēc tad attaisnojas ar to, ka "tas jau tāpēc ka mani ir bērni". Tas tāds universāls attaisnojums visam, lai tikai nebūtu jāatzīst ka vaina ir pašā, kamēr sakarīgām sievietēm tas nekad nav traucējis.

ULTRA  neko, tā nu tas ir. Būt vairāku bērnu mātei un rakstīt niknus komentārus ir kā nāves sprieduma parakstīšana. Tā teikt, ne prāta, ne rakstura, nekā, tikai bērni un švaki alimenti.

Tessa  edding atkal izgazas.
ij ko man dariit ar tavu miilestiibu, darga? es saprotu, viirieshus tu neieredzi. bet es atkal nevaru iedomaties lovi ar sievieti. naksies vien tev ciest vienatne. apsolu iztureties ar želsirdiibu pret tavu miilestiibu. /aizkustinajuma izshnjauc degunu skalji/ :DD
a, un atvase man tikai viena, ja kas. lai tu nepiesienies citiem nikiem))

dzzekiss  Atvainojiet ka iejaucos dzērājtēmā, bet tomēr nekas nav skaistāks par 2, 3, vai 4 sieviešu mīlestību. Un nevajag liegties, ka esat lezbas. Vēl mazliet, un Saeima apstiprinās kopdzīves likumu.

Raja  Viss atkarīgs no cilvēka.
Ja es gribētu iedzert vīnu un man te viens ar baltu aci skaitītu malkus.. nu nē...
Ir arī tādi, kas nedzer, jo negaršo. Un viss. Jebkurā kompānijā var dzert savu sulu un piedalīties visās aktivitātēs un ar smaidu uz lūpām:)

kuks10  Ar dzeršanu ir tā kā ir..mans,kad skatās krievu mentu filmas,tad pilnīgi vai prasās iedzert šņabi,ja vēl zacene ,tad jau nespēju nobremzēt..)))

valmierietis333  Protams ,ka tas ir forši ! Jo mazāk atkarību ,jo labāk !
Sākumā runa ies par glāzi , un nemanot apjoms tikai augs !

Nesaprotu ne iedzērājus ,ne pīpmaņus - nesaprotu kāds tur kaifs - no smēķiem tikai briesmīga smaka , no alkohola kaut kas līdzīgs + ja vēl nav cilvēkam mēra sajūtas - tad novēmies , apmīzies , uz nerviem krītošs !
-Gana tādi ir redzēti , lai negribētos viņus kopēt !

Tādus saprast laikam var tikai citi tādi paši !

Izklaides bez alkohola ,tā ir māksla , tas ir jāmāk ...
Ja cilvēks spēj izklaidēties tikai apreibinoties un gūstot no tā prieku , tad kaut kas nav kārtībā !

Tēma atgādina rūdīta alkoholiķa taisnošanos , nu kas var notikt no glāzītes ik vakaru !

Margriete  Nav nekas pret smēķētājiem un alkoholiķiem, (kolektīvās apziņas upuri) bet nostatīt kā pārākus par atturībniekiem un celt uz pjedestāla par to vien, ka patīk šad un tad paindēties, netaisos.

av2  Ha, ha, "pa sveetkiem" tas veel ietilpst.... "nedzer" kategorijaa? Ar piipeessanu ir taa , nu bet...smird tak, un paelpot nevar tos duumus. Vienkaarssi pretiigi.
Ja sieviete kuupina, vispar ir pzd, garssaa vinnai , kaa pelnutraukam.Visas dreebes vinai smird. Nopietni. Passas tas nejutat :(

Vaukskis  Kaa atturiibnieks domaaju, ka kaut gan tas ir forsji, tas ir ljoti nepopulaari- par laimi, nu jau gan paarsvaraa tikai attieiibaa uz iedzersjanu. Ja cits grib iedzert, es pat esmu ar mieru sagaadat pudeli, bet lai tikai neliek man sekot ta cilveeka piemeeram. Ne jau visi atturiibnieki skataas "ar baltu aci" uz tiem, kuri dzer, skaita katru glaaziiti, bet vinjiem pasjiem neerti, ka kaadaa mirklii situaacija var iziet "aarpus raamjiem" un izcelties pat vardarbiigs konflikts, par kaadiem biezji staasta kriminaalzinjaas. Taadi kjiivinji pat ar letaalaam sekaam biezji izceljas par taadiem niekiem, ka, skaidraa praataa esot, par to var pabriiniities ! Negribaas personiigi kaut ko taadu piedziivot, gribaas saglabaat kontroli paar sevi cita klaatbutnee- tas ir viens no iemesliem, lai pat neiedzertu. Piekriitu ieprieksj izskaneejusajam viedoklim, ka alkoholisms meedzot saakties tiesji no saadas regulaaras it kaa nelielu alkohola devu uznjemsanas, jo pienjemu, ka tas notiek normaalos apstaakljos. Ja dziivee atgadiisies kaut kas aarkaarteejs un slikts- nomirs ljoti tuvs cilveeks, tiks zaudeets vieniigais iztikas avots, regulaaraa iedzersjana viegli var paartapt par regulaaro dzersanu un nonaaksanu renstelee. Taatad motivaacija dziivei bez alkohola ir arii lieki neriskeet ar savu naakotni, paklajujoties kaadai acumirklja iegribai vai sabiedribas spiedienam. Jums to drosji vien ir gruuti saprast, bet mani ljoti motiveeja vispaar necensties lietot alkoholu pamaaciibas. Caurmeera lietotaaju aciis tas ir kaut kas lieks un ne prieks vinjiem domaats, bet uzraksti : "alkohola lietosjana ir kaitiiga juusu veseliibai", "cigaresju lietosjana ir kaitiga juusu veseliibai", gjimenes aarsta ieteikums attureeties no alkohola lietosjanas kkadas citas kaites sakaraa, attels anatomijas graamataa ar plausjaam, kaadas taas izskataas smeekjeesjanas rezultaataa, visbeidzot- daudzie piedzeerusjie un vinju uzvediiba sabiedriskaas vietaas, kas paarsvara

raina1970  Atbildot uz tēmas jautājumu- jā, tas tiktiešām ir forši. Nopietni. Man nekad nav traucējis tas, ka nelietoju alko, nesmēķēju-justies labi un atpūsties kompānijās, kurās ne visi dara tāpat. Un nevienam ar savu nedzeršanu un skatupunktu -kapēc tas tā- neuzbāžos kā ar pēdējo patiesības instanci.Bet kopdzīvē gan ar cilvēku, kurš regulāri iedzertu- būtu šādas tādas problēmas.Un , bez moralozēšanas- taisnība ir -alkoholisms nav tad, kad dzer līdz kliņķim, rāpo pa zemi, mauj, un zaudē sajēgu... alkoholisms kā reiz sākas ar šādu vīnošanu darbadie4nas vakarā- atslēgas vārds ir- regularitāte , nevis kvantums..

preilene  Es arī izvēlētos to, ar kuru darba dienas vakarā varētu pa glāzei vīna izdzer, nevis to, kurš pats nedzer, bet komentē, cik slikti ir dzert vai kādas priekšrocības ir tam, ja nedzer vispār. Es pati ļoti labi zinu kas ir labi un kas nē un, ja zinu, ka gribēšu vēlāk kaut kur braukt, es varu arī nedzert vai doties ar taksi.

Kurts69  nesaku ka ir jādzer vai jāsmēķē! pats arī nesmēķēju. Nemīlu cilvēkus, kas kaut ko nedara kategoriski un ar savu pārliecību bāžas virsū citiem. Man tas izskatās kaut kā slimīgi.

scully  Ir pietiekami daudz citu interesantu lietu dzīvē , ko darīt, bez dažādu vielu lietošanas... Ja ir kāds, kas to vēl saprot un māk, tad lieliski.

Katema  Es gan nejūtos stulbi, ja kāds/a dzer vai nedzer! Mazliet savādāk ir ar pīpmaņiem, no dūmiem un viņu "smaržas", neatkarīgi vai tas ir vīrietis vai sieviete, man paliek slikti. Bet vispār, visi ir pieauguši un var darīt ko grib, grūtāk ir, ja redzu, ka bērni kaut ko lieto...

norcha  varu padalīties savā nedzērāja pieredzē,kādus gadus atpakaļ biju par daudz aizrāvies,saprāts un organisms brīdināja.ka pietiek.citādi būs sūdi. nu es arī paklausīju un pieliku tam visam punktu,nezinu vai uz visiem laikiem,bet kamēr vēl jūtu to iekšējo brīdinājumu,labāk atsakos. un nav man nekas pretī kad kāds man blakus iedzer. pieļauju iespēju ,ka ar tiem nedzērājiem vīriešiem ir noticis kautkas līdzīgs.

AgrisA  Uzskatu kad tas nekas ārkārtējs. Daudzi arābi nelieto alkaholu un nesmēķē . Apsveicami. Taspats kas tīrie vegāni. Neko sliktu šeit nesaskatu. Tā ir brīva izvēle.

kosrem  Nu jau vairāk, kā 30 gadu nelietoju, 10 kā nesmēķēju, un neko,- jūtos labi. Arī kompānijās esmu topā, jautrs, izpalīdzīgs. Ja vajag, saliešu. Bet ja redzu, ka alkohols ir tendence, pārtraucu visas pazīšanās, arī starp radiem.

Piparkuka  "reibums un izmainīts apziņas stāvoklis", no glāzes vīna tas nenotiek, arī glāzes šampanieša.
Nevajag dzert daudz!
Man arī nepatiktu, ja nedzer vispār nemaz un nekad. Ir taču alus. Vai kāds viegls kokteilis.
Tikai- katru piektdienu dzert, tas nešķiet normāli:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu