Attiecības tikai seksam

Vai ir iespējamas attiecības tikai seksam, ar vienu cilvēku, ilgstoši? Komentējiet tie, kam ir REĀLA pieredze, nevis teorētiski spriedelējumi. Tātad, vai šādas attiecības var pastāvēt, cik ilgi? Kas ir noteicošais faktors, lai šādas attiecības izveidotos un ilgāku laika periodu pastāvētu, bet neaizietu kaut kādā nākamajā fāzē, - kopdzīve utt? Pie kam, nosacījums tāds, ka kaut arī attiecības tikai seksam, cilvēkam jābūt tādam, ar ko ir kaut kādas kopīgas intereses, līdzvērtīgs sociālais statuss, līdzīga domāšana un būtu par ko parunāt. Ir reāls šāds attiecību modelis vai totāla utopija?

piladzoga  jā ir iespējams, jo bez seksa veselība nebūtu laba (viss pārējais ir pašai)

mairita1971  Tikai ar seksu vienam vēlu vai agru būs par maz.Bet ja viens vērtē sevi galvas tiesu augstāk par otru agrāk vai vēlāk pienāks krahs.Plikam seksam nav nākotnes.

neko  Varēt jau var, bet tikai seksam kaut kā pieticīgi. Man nepietiktu. Ja vēl kādreiz kaut kur kopā aiziet var, tad jau izklausās labāk. Ja pr tiem kam pāri 40 runājam, visas tās sadzīves lietas jau vairāk vajadzīgas tiem/tām kam paši ar savu dzīvi galā netiek. Kam tādu problēmu nav, tāpat jau kopā vairāk "prieka pēc". Kopdzīve vai tikai tiekas - nu kas kuram vairāk patīk.

edding  Ja abi brīvi, tad ilgstošas attiecības tikai seksam ir dīvainas. Varbūt vienīgi, ja 1 tik nesmuks, ka tam otrajam kauns ar viņu iziet sabiedrībā, bet sekss ir ļoti labs.
Ja vien precējies, tad jā, var kaut 20 gadus, ja brīvais neatrod neko labāku.

confety  nenem brivu virieti-100% gribes ko vairak.

mirga  Man zināms " pāris" draudzējas , kopā pavada vasaras, brīvdienas, kopā iziet sabiedrībā. Abi šķirti. Dažādās pilsētās. Cik bieži? Tas atkarīgs no viņu darba ritma, vecās ģimenes vajadzībām (neskaitot vecos laulātos). Pašā sākumā bija noruna- draugi. Un tomēr, draudzene saka, ka dažreiz skumīgi vienai ziemas aukstajos vakaros. Bet bez saistībām.

vilks28  tu tagad gribi no savas kanceles savu taisnību pierādīt?

ne_meklejumos  " Pie kam, nosacījums tāds, ka kaut arī attiecības tikai seksam, cilvēkam jābūt tādam, ar ko ir kaut kādas kopīgas intereses, līdzvērtīgs sociālais statuss, līdzīga domāšana un būtu par ko parunāt. Ir reāls šāds attiecību modelis vai totāla utopija?"

Tikai seksam uz tādiem nosacījumiem nesanāks, tās ir normālas attiecības pusmūžā. Abiem nav vēlme mainīt savu ierasto dzīves vidi, bet kopīgi ir vēlme pavadīt brīvo laiku, tai skaitā ar seksu.
Tā nav utopija, tāds dzīvesveids ir daudziem.

riks086  Ir bijis, bet diez ko ilgi tas neturpinājās. Vienam no mums pēc kāda laika sāka gribēties ko vairāk, kaut kā savādāk utt. :)))))

SamantaR  Nezinu, kas sēž aiz šī autora feikā profila, bet ceru, ka ne onkuliņš 40+. Tādam par bezsaistību seksu ir jāmaksā un punkts. Jaunajām riebjas savecēt sākusī miesa ar grūtnieces vēderu un bakurētaino seju, vecās kļuvušas gudras & ciniskas un negrib tikt valkātas pa krūmiem kā lupatas, atliek cerēt, ka uzķersies kāda plānprātīgā.

Gvena  vai tad sieviskis var but tik izmisis ka tikai kas silts vedera un var nemt zizlat to cisinu kas bijis citai dibena.ja attiecibas ir tikai seksam tad jau tas cisins tiek bazts citos caurumos.kur sieviski var tik zemu krist.un vel par baltu velti.

ponytail_PA  Visas attiecības ir iespējamas, ja visām pusēm ir skaidras to robežas. Un visas tām piekrīt. Citādi būs šausmīgas auzas.

Margriete  redzi,Gvena, atkarīgs, kas piedāvā. Kā viņš izskatās, piedod.

aija_69  Pusmūžā, kad bērni jau pieauguši, abi partneri brīvi, ir labs sekss, ir kopīgas intereses, līdzvērtīgs sociālais statuss, līdzīga domāšana un ir par ko parunāt, taču kopdzīve netiek uzsākta, jo tas prasītu radikālu darba, biznesa, ikdienas rutīnas un arī nekustamo īpašumu apsaimniekošanas maiņu.

DanaL  Man tas neder, man vajag visu vai neko. Justies kā gumijas sievietei nav nekāda prieka.

neko  "kur sieviski var tik zemu krist.un vel par baltu velti."

Nu redzi ir gana daudz pietiekami labi nodrošinātu sieviešu, kam nav jāuztraucas par to ka vīrietis nemaksā. Kas var atļauties vienkārši darīt to, ko vēlas ar to ko vēlas, nevis ar to kas labāk maksā.

Gvena  neko ja sievsikis piekrit ka vinu tikai piš ta jau apzinas ka neko labaku nav pelnijis ka tikai pisienu.

Epifanija  vīrieši būs tikai par to priecīgi, viņi nemaz negrib ko vairāk, par to vari nebaidīties..

neko  "vīrieši būs tikai par to priecīgi"
Domā? Runā daudzi gribot lai vēl kotletes uz cep, netīrās zeķēs izmazgā, dārzu izravē. Un kamēr tas nav izdarīts gultā sievietei nemaz nelaiž:))

janisb  Nav iespējams jo agrāk vai vēlāk (biežāk agrāk) konkrētais sekša partneris apnīk vai vēl sliktāk pārāk iepatīkas, bet parasti asimetriski, rezultātā pasākums beidzas. Daudz ilgstošākas sekša parneres ir precētās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu