Attiecības tikai seksam

Vai ir iespējamas attiecības tikai seksam, ar vienu cilvēku, ilgstoši? Komentējiet tie, kam ir REĀLA pieredze, nevis teorētiski spriedelējumi. Tātad, vai šādas attiecības var pastāvēt, cik ilgi? Kas ir noteicošais faktors, lai šādas attiecības izveidotos un ilgāku laika periodu pastāvētu, bet neaizietu kaut kādā nākamajā fāzē, - kopdzīve utt? Pie kam, nosacījums tāds, ka kaut arī attiecības tikai seksam, cilvēkam jābūt tādam, ar ko ir kaut kādas kopīgas intereses, līdzvērtīgs sociālais statuss, līdzīga domāšana un būtu par ko parunāt. Ir reāls šāds attiecību modelis vai totāla utopija?

EsparTevi  Teorētiski jā, bet praktiski noteikt nebūsiet viens otram vienīgie! Jo parasti, ja sex ir ilgstoši tātad ir zināma saderība, kas rada vēlmi vēl kaut kam kopīgam! Kādam no abiem apniks tikai sex un meklēs patstāvīgas attiecības. Kaut gan varbūt arī nemeklēs, ja sex būs pieejams 00-24 7dienas nedēļa.

anis  Laikam fantāzija nevelk! Plikam seksam-tas ir kā trenažieris? Otrdienās,piektdienās dabonams no 19-20."Atstrādā" fizisko un čau?

zigmars_uk  Pat nesaprotu, ko Jūs visi tur mālējiet?! Visas attiecības, kuras 3 gadu laikā izjūk, ir galvenokārt balstītas uz iekāri un seksu! Pēc 3 gadi esi pie sasistas siles... Ir, kas to pārdzīvo, ir kas tur redz jaunas iespējas...

adamsone  Atkal apspriežat mentālo invalīdu dzīves veida īpatnības???? :D
Mazie naPadziņi....:(
Katrs lai dara, kā viņam patīk, tikai nesaprotu, kāda no tā visa jēga. Žēlīgs mierinājums, ka kaut kas man tomēr ir...

Sallija2  Baigais trends oho parādījies - līdzvērtīga sociālā stāvokļa partneris :D Tipa ja esi pārdevēja, tad tikai ar pārdevējiem vari seksot, jo ar miljonāru vai deputātu jau tev nebūs par ko runāt! Slimnieki!
Ar tām seksa attiecībām ir tā, ka tās aizvaino ego un tad sākas otra partnera mocīšana lai paskatītos cik svarīga es viņam esmu. Es sāku apvainoties par visādiem niekiem un tad viņš zvanijās un lūdzās lai aizbraucu pie viņa, stāstilja cik mīļa viņam esmu un tad kad viņš gana ilgi bija nolūdzies es viņu aplaimoju ar savu klātbūtni. Bet tā mocīšana man bija vajadzīga, jo mani aizvainoja, ka viņš reizēm izmeta kādu neapdomīgu repliku, ka mēs jau tikai sexdraugi. Loģiski, ka es arī sapratu, ka tā ir kā dāvana no manis viņam, jo man jau tādu sexdraugu atrast ir vieglāk nekā džekam atrast tādu draudzeni kā mani. Beigās es viņam pateicu, ka es to vairs negribu, jo tas traucēja man atrast piemērotāku partneri. Nemaz tādu attiecību iespēju vairs nepieļauju. Tagad satiekos tikai ar tādiem, kas precēt sola un jūtos daudz labāk.

inito4ka  ...es pieļautu attiecības bez seksa :) nu tādas dikti draudzīgas :D kudī labāk :)

av2  ja abi veiksmiigi preceeti, teoreetiski, jaa, var. Miillaako attiecibas.

ocelots_parastais  A nafig tādas attiecības vajadzīgas? Lai iedzītu sevi depresijā, domājot, ka nekam labākam kā drāzienam ar komunikāciju tu neesi derīgs?

solvitas  Starp brīviem cilvēkiem tādas nav iespējamas. Varbūt iespējams, ja abi aiz aprēķina precēti, bet tāpat tur būs greizsirdība, neuzticēšanās, personas nenovērtēšanas sajūta un beigās depresija.

eli123  Ir iespējams. Viss ir iespējams.
Ir zināms cits gadījums, kur sieviete precēta, tiekas ar brīvo vīrieti tikai seksam...
Vai ir vienāds soc stāvoklis, grūti spriest.
Bet viņi tiekas ik pa laikam- pāris mēnešos pa reizītei. Sievietei tas ir veids kā novērst domas par ģimenes lietām. Un viņai tiešām nevajag bieži. Tais attiecībās nav nekas tāds, kas normālās. Tur ir sarunas par nebūtiskām lietām. Jāpiebilst, ka nav arī kopējo hobiju vai kas cits saistošs. Un velkas tas tā jau 4 gadi... Vīrieša interese uz šāda veida attiecībām, nav izprotama.

Jurijs1962Augums163  Normālas ?! Sievietes interese saprotama, bet vīrieša neizprotama ?! Viss kajām gaisā : )

joens  Atšķirībā no ierindas 9-17-niekiem, kam visa pārējā diena brīva, lai ļautos visādām muļķīgām un ne ļoti apcerēm, ir kaudzēm dažādās jomās (paš)nodarbinātu cilvēku, kam labi, ja laiks kopīgam seksam paliek, par partneru/dzīvesbiedru meklēšanu pat nerunājot (ceļas 6, tad uz darba vietu, vakarā atpakaļ ap 22-23). Gribēt vēl ko vairāk nozīmē kardināli pārplānot visu "dienas režīmu", bieži to nemaz nevar atļauties.

adamsone  15:36 Tādus cilvēkus sauc par vergiem. Man ļoti žēl, bet tā nu tas ir. Tie arī tikai strādā un tad atļaujas kādu seksa mirkli, ja ir ar ko un ja gadās bērni, tad tos vergturis pārdod tālāk. Bet nu tas ir liktenis.
Vergi pēc paša gribas, ja cik necik ciena sevi un citus, dzīvo celibātā.

neko  adamsone: nu un brīvs cilvēks ir tas, kas "strādā uz onkuli" no 9-17, diedelē pabalstus, un dzīves otro pusi pavada zīlējot cik tad cits onkulis atmetīs pensijai?:)

adamsone  Un kurš tev, neko ir teicis,ka brīvība nāk komplektā ar naudu? Vispārzināms fakts, ka daļa vergu nebūt negribēja verdzības atcelšanu.
Kas maksās pensionētajiem vergiem, kas strādā sev - tas tāds interesants jautājums....Laikam tak pabalstu diedelētāju bērni.

Eurika  Attiecības tikai seksam = degredācijas finišs !

aija_69  Sekss ir svarīga pieauguša cilvēka dzīves sastāvdaļa. Tas, ko no mūsdienu plašā piedāvājumu klāsta mēs izvēlamies tieši sev, ļoti raksturo mūs kā personības.
Pusmūžā, kad bērnu dzemdēšana un audzināšana vairs nav aktuāli, seksuālās attiecības ar partneri pastiprināt ar kopīgu saimniecību un/vai laulību ir jautājums, kam nav viennozīmīgas atbildes.
Tradicionāli tiek uzskatīts, ka laulībā cilvēks (it sevišķi sieviete) jūtas drošāk un komfortablāk, taču mēdz būt arī pretējas situācijas un izņēmumi (pie kuriem pieder arī mans dzīvesstāsts).

neko  "Un kurš tev, neko ir teicis,ka brīvība nāk komplektā ar naudu?"
----
Tas ir objektīvs fakts, ka ja savas naudas nav arī nekāda brīvība nav iespējama; nāksies pakārtoties tiem, kas par to naudu gādās.

Kas maksās pensionētajiem vergiem, kas strādā sev
---
Viņi paši var par sevi parūpēties. Pastāvīgi cilvēki tāpēc jau ir pastāvīgi ka tiek ar savu dzīvi galā (un ārī par nākotni padomā) bez kolektivizācijas un kolektīva palīdzības.

gatins18  Viss atkarīgs no cilvēka un no attiecībām savā starpā... nav viennozīmīgas atbildes. Jā- var eksistēt, jo ikdienišķais reizēm apnīk un ir nepieciešamas kādas izmaiņas. vai nu ar kādu citu vai pat grupveida attiecības.
Pareizi tas nav, jo ir daudz kas, kas var ietekmēt gan personīgo dzīvi, gan veidoties jūtas

adamsone  Man šķiet neko, ka esi konkrēti sajucis te peroties. Kopš kura laika pensionāri paši sev pensiju maksā?
Visu paši, visu paši - paši kapu izrok, iekšā iekāpj un sev smiltis virsu uzber. :(

Fausts  Mierīgi. Un bez sirdsapziņas pārmetumiem. Galvenais, lai abi par šo ir vienojušies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu