Spēks vai prāts?

Sievieti var apturēt ar spēku vai ar prātu?
Nu kad sieviete sāk iet ārpus rāmjiem.

ocelots_parastais  Vot, vot, Neko, Čehovam ir stāsts "Vārgā būtne" . Ļoti pamācošs tiem, kuri prot lasīt.

adamsone  Var sist pa muti, bet ja pašcieņas ir vairāk, tad pazust, uz laiku vai pavisam - atkarīgs no apstākļiem. Katram pašam sevi jākontrolē un jāaptur, ja vajag.

Jurijs1962Augums163  11:09 Uz mani uzlika aizliegumu komentēt citu DG ierakstus par to ka tev, Aljonushka , nepatikas mans komentars tavā DG. Bet pati tu nedraudzējies ne ar orfogrāfiju, ne ar logiku. Saņēmies, un vēlreiz pastasti ko un par ko taisies tur ēst ?

raina1970  Dzīvē ir gana daudz dažādu situāciju, nu kapēc uzreiz tikai klope starp kopā dzīvotājiem vai mīlniekiem nāk prātā? Ko darīs tad, ja madāma uzsēžas uz moča, īsti nemāk braukt , un mauc kur acis rāda? ar prātu to nevajadzēja pieļaut, bet nu tas par vēlu... abet ar spēku vēl kaut ko var glābt, kaut vai iemaucot pa to braucamrīku ar kaut ko..lai gāzas gar zemi, vismaz dzīva paliks..Vot i spēka pielietošana..

avenekazene  Sievieti veido virietis, kas dzivo ikdienaa kopaa,tad nu ko seesi, to plausi!

Aukstums  Katrs vīrietis ilgstošās attiecībās zin, kuras "podziņas" un kad jāpiespiež, lai apvaldītu, savaldītu, nomierinātu SAVU sievieti... es par tiem , kuri savās attiecībās ciena un mīl viens otru,

Vaukskis  Nav jāraizējas, ja īsta sieviete kļūst pavisam neprātīga. Viņai ir tādai šad tad jākļūstot, jo viss viņas ķermenis tad esot nokļuvis pavisam citā dimensijā, saskaņā ar Ošo mācību. „Manī slēpjas neprātīga sieviete. Kad tā reizēm izkļūst no sava krātiņa, vīrieši izbīstas, liekot tai atkal paslēpties, nocietināties, vilties.” Tā nav tikai tava problēma – tas ir visu sieviešu liktenis. Sievietei vispār esot jāaizmirst bailes zaudēt kontroli pār sevi, esot kopā ar vīrieti. Neraizējies, izbaudi šo spēli ! Neierobežo sevi; prāts esot kluss un laiks stāvot uz vietas. Neraizējies par kaimiņiem. Tā ir viņu problēma, ja viņus apgrūtina vaidi un kliedzieni.

ocelots_parastais  "Neraizējies par kaimiņiem. Tā ir viņu problēma, ja viņus apgrūtina vaidi un kliedzieni". Un arī tas nekas, ja kaimiņi no rīta misenē atradīs dažus cilvēka miesas fragmentus. Galvenais, ka sieviete būs izbaudījusi savu trakumu.

Epifanija  pār sievieti var valdīt tikai ar mīlestību, tādēļ vīriešiem vajadzētu rūpīgi izpētīt, kas slēpjas zem šī svešvārda - mīlestība un tikai tad tuvoties sievietei

Vanesa15  Lohs tu esi. Viss ir pavisam vienkārši. Kad sieviete sāk iet ārpus rāmjiem, tad viņai pietrūkst mīļuma un maiguma. Uzprasīšanās, lai paņem savos apskāvienos un nomierina, kad pati ar kaut ko netiek galā.
A viens te dūres vicināt sataisījies. Pazaudēsi viņu.

Piparkuka  Spēks. Kad satrakojas un sāk uzbrukt, jātur rokas ciet... Citādi pašam būs sliktāk.
Pēc tam jau sieviete nomierināsies. Taču- attiecības vēlāk tāpat izjuks.
Ja vienkārši sakaitina tik, ka iesit pļauku vai sadusmojas vai aizcērt kaut ko, nu tā- nedaudz sakaitināta, tad gan ar vārdu! Gudru vārdu.

Trusis1983  Projām gājējus netur.Tāpat aizies,lai cik neturētu rāmjos.Ja dievs pūrā nav devis prātu,tad tas nelīdzēs ne ar kādiem līdzekļiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu