No cik gadiem jāizvēlas jaunāks partneris?

Kolēģis izmeta domu, ka man jau esot laiks sākt skatīties uz jaunākiem vīriešiem. Lai es aizmirstot par veco vācu kungu par ko es esmu sasapņojusies un apskatot vietējo vīriešu piedāvājumu vecuma kategorijā 25-35 gadi. Kolēģis pats jau gandrīz pensionārs, dzīvē daudz redzējis. Kādi plusi var būt jaunākam vīrietim?

Torpedo  Interesanti te tās vecās kundzītes, kas jūsmo par zaļajiem gurķiem, viņiem bērnus ar dzemdēs, vai izlems viņu vietā, ka nevajag - ka galvenais tik trāzties?

Epifanija  pensionārs taču vairs to nevar izdarīt...

Minkans22  Mūsdienās sievietes zina ko grib, daudz vairāk izmanto vīriešus, nekā viņi sievietes- malaces, pareizi dara- ir 21 gs. nevis Viduslaiki.

av2  un ir piedaavaajums?Ggekiem jaaarsteejaas.

Minkans22  Kāds pieprasījums, tāds piedāvājums!

Torpedo  Minkans, arābu sakāmvārds vēsta: _Saki cik reiz gribi "halva", no tā mutē saldāks netop_

LaskovijMerzavec  Kā izteicās vienā seriālā - Veca pakaļa paliek veca pakalja.

Jeb, dēļ kāda mārutka, 25 gadigam jauneklim grābstīt vecu pakaļu???

Minkans22  Interesanti, ko tad te " tie jaunie " uzbāžas- paši piedāvājas, jautā, vēl apvainojas, ka izbrāķē???

Minkans22  Torpedo, vienam bija prostatīts- iedzēra tabletes- lielījās, nu, tagad gan pāri dīķim aizmīzīšu, izgāja ārā...atnāca sašļucis- tikai kurpju purngalus apčurājis! Tāds lūk letiņiem sakāmvārds! Lielībnaudu nemaksā...

Felde  01.12 Viriessiem gadas netikai maksat par zaalem,tie piemaksaa arii par tto,lai kaada ,butu ar vinniem kopaa.... :) Un te nu saakas tirgossanaas-ja var maksat,tad pavisam jauninna un duminna,ja nav tik turiigs,piever acis un nnem liidzveertiigu, Bet,ja nespej maksat-tup viens,un spriedelee-visas vecas,resnas,nesmukas....-redz,tad labak dziivojot viens.... :)
Un te nu uz skatuves iznaak jaunekli,kuri meklee vecaakas-turiigas,domajot-atdos pikki,un riit ies pie peetereiem... :) - ka sexa vares nokauset,un aizies ar sirdi,tikai atkal abloms-sievietes ir siikstas! Un te nu pilniigi peec tosta prasaas... :) :) :) -tad iedzersim par to.lai cilveki domatu ar to vietu,kura radiita domasanai! Labriit! jauku dienu,lai smaids uz luupaam un gavilee sirds! Ir taccu pavasaris! :)

ocelots_parastais  Ja šeit sievietei interesantur piedāvājumus raksta puika, kurš pēc vecuma varētu būt viņas dēls vai tuvu tam, tad nevajag sev glaimot un domāt, ka tas ir sievietes ahūnā seskapīla dēļ. Puikam vienkārši trūkst kaut kā būtiska (prāta, smukuma, naudas vai ka cita), lai tiktu klāt smukām sava vecuma meitenēm. Bet gribas tā, ka acīs cērt...

Felde  06.34 Nu te tiesam japiekriit!!! Bet redzi,ar viiriessiem ir tiessi tapat,kad tie vairs nespeej....-tad meklee jauninnas,kuram var ko iestastiit... Un arii te,lai viiriessi neglaimo sev-nu nav vinni vairs tik variigi un speejigi,ka spej apmierinaat jaunu gribuliiti....! Taa nu tai dabaa iekartots! -visi censas izlikties labaki,nekaa ir!

leopardine  Autorei vēl pat 40 gadu nav! Vēl 10 gadus vismaz varēs dzemdēt. 12 gadi ir horoskopa cikls pēc kura gadi sāk atkātoties. Ja tagad ir suņa gads, tad pēc 12 gadiem atkal būs suņa gads. Arī bērns skaitās bērns līdz 12 gadiem, pēc tam jau kļūst par pusaudzi. Un šie 12 gadi uz vienu vai otru pusi vecuma ziņā ir tā robeža, kur sākas paaudžu konflikti. Līdz 12 gadus jaunāku mierīgi var izvēlēties, protams, ja vien viņš ir pilngadību jau sasniedzis!

SamantaR  Skatoties,ko gribi no dzīves, nevis, cik tev gadu. Gribi Aladinu ar burvju lampu, būs tev Aladins. Nezinu, kāpēc, bet vīriešiem traki patīk jaunākas, tā ka pat 60 gadīga atradīs...90 gadīgu kungu nedēļas laikā.
Gribi kinderu, ej uz klubiem, rēķinies, ka kopdzīve ar jaunāku eksemplāru nebūs ne viegla, ne ilga, bet ja paveiksies, būs kvalitatīvāks kinders, nekā ar pensi. Ja tā izlem, nekavējies un negremdējies sentimentā par apvainotajiem penšiem-viņiem visiem ir bērni, un ne ar tevi. Tā ka pat ar tavu kinderu no jaunāka līdzvērtīgi vien būsiet, bet ja kas kādam nepatīk, lai iet dillēs. Bezdarbniece taču neesi?))

EsparTevi  Dažkārt vīrieši izvēlas vecākas(sākot no 5+), jo ir iedomājušies, ka tām ir baigā pieredze un mazāk komunikāciju problēmu, jo it kā jau zina ko vēlas, bet realitātē to problēmu ir tieši daudz vairāk. Ar vienaudzēm un jaunākām ir jāiespringst un protams jebkurš normāls vīrietis nav ar nosliecēm iespringt, tas vienmēr meklēs vieglāko ceļu, jo tas ir attīstības un progresa zelta noteikums! Ir gadījumi, kad cilvēki vnk iemīlās/mīl, šādam stāvoklim prāts, gudrība un loģika nav līdzgaitnieki. :)

av2  Es zinu paarus, kam pat ir gandriiz 20 gadu starpiiba , un dziivo tiessam laimiigi. Bet, kaa likums, tur ir viirietis vecaaks.
Vieniigie paari , ko es zinu, kur sieviete ir 15+ gadus vecaaka, ir tie ...shobiznessa aaksti.
Un , peedejais, es tomeer 100% piekriitu, ka miilestiibas celli ir neizdibinaami , var buut visaadi, un taa ir to divu miilosso cilveeku dziive, vinnu attieciibas, ne mums te ko spriest.
Bet taa kaa jautaajums bija uzdots taa, ka "sievietei jaaizveelaas"....kaada veel love tur. Jauneeklli "rindinna smuki", sieviete iet...nopeeta, pameera parametrus...izveelaas kuru...iemiilees? Tiessam...tik talu esam?
Es veel atceros savu galiigo jauniibuu. Jaaa , man manos 18 bija ...ka tik dabOt sex kur , da kaut 35 gadiigi iedotu, buutu wow . Apmeeram taadas sajuutas bija 18 gados. Praats naaca veelaak. Un ari miilestiiba.

vilks28  nu no pensijas vecuma apmētam.

preilene  Riktīgi sasmējos par komentāriem. Paldies par jautrību. ;)

Man gan šķiet, ka nav tāds noteikts vecums, no kura obligāti jāizvēlas jaunāks partneris – katrs dara kā grib. Bet, ja Tu esi sākusi aizdomāties par šo jautājumu, Tev noteikti ir pienācis laiks skatīties ko svaigu ;)

vilks28  minkāns22, skaties nepaliec bez plauktiņa. vīrieši arī nav vientieši. sekss no rīta, plauktiņš vakarā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu