No cik gadiem jāizvēlas jaunāks partneris?

Kolēģis izmeta domu, ka man jau esot laiks sākt skatīties uz jaunākiem vīriešiem. Lai es aizmirstot par veco vācu kungu par ko es esmu sasapņojusies un apskatot vietējo vīriešu piedāvājumu vecuma kategorijā 25-35 gadi. Kolēģis pats jau gandrīz pensionārs, dzīvē daudz redzējis. Kādi plusi var būt jaunākam vīrietim?

riebekle  Nez, ja paņemu vidējo man (44) rakstošo vīrieti, tad pārsvarā raksta un vēlas iepazīties apmēram 5 -10 gadus jaunāki. Mana vecuma vai vecāki ir mazumā. Tie droši vien meklē 5- 10 gadus jaunākus zaķus. :D Viss ir līdzsvarā, tā teikt, un nav ko iespringt - ja ir abpusējas simpātijas, tad kāpēc gan nepamēģināt? :) Vēlmes dažādas, gaumes arī.

dodekaedrs  Skaties vai neskaties, cik motors vilks, tik ilgi dzīvosim!

Mana vecmamma ir (bija) vecāka par vectēvu gandrīz 10 gadus. Šogad 12 gadi, kā vectēvs aizsaulē, bet vecmamma vēl plāno dejot manās kāzās. :D

Minkans22  Centos te tai preilenei palīdzēt ar viedokli, vai SOLVITAI, bet ļautiņi domā, ka mana tēma, nē, mīļie- man pašai savs vīriņš!

Piparkuka  Interesantāks, aktīvāks, aizrautīgāks.
Var sākt skatīties, kad pašai ap 33:)

Trusis1983  Ja nav uzticibas,tad nav nekadu normalu attiecibu.Tas jaunais ari tevi nomainis,kad busi savitusi piepe.Kur paliek morale.

Kurts69  sapņot nav aizliegts. Jaunāks vīrietis, ja sakarīgs kadrs, tad uz ielas nemētāsies. Un tas nebūs nākotnē vērsts projekts, jo nomocīsies cenšoties izskatīties atbilstoši viņa vecumam. Vecāks vīrietis blakus jaunākai sievietei izskatās ok, bet otrādi ir garām. Kamēr sievietei ap 40, vēl var mēģināt turēt līdzi, bet kad vīrietim 30-35 un sievietei 50, tad ir "Game over"...

Labrador  Pasaulee prieksh jauniem viirieshiem nekas labaaks nav izgudrots , kaa padziivojushas sievietes resnaa un celuliitainaa pakalja ! Njemiet veeraa - visi jauneklji , iipashi veiksmiigie , par to vien domaa un arii , kad gulj ,sapnjo!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu