Jūsu domas un reakcija pret uzbraucieniem publiskā telpā?

Kādēļ dažām sievietēm rodas vēlme vienai otru publiskā telpā noniecināt, izteikt viena otrai aizvainojošas replikas par vizuālo un prāta spējām, pie vīriešiem, tas netiek vispār novērots, vismaz ne tik agresīvi, vai tās būtu kādas psiholoģiskas problēmas vai pašpietiekamība, kas būtu tā visiem jādemonstrē, dažkārt arī es izjūtu uzbraucienus savā virzienā, ko jūs par tiem domājiet un vai uz tiem vajadzētu reaģēt?

elsa  Varbūt neuztvert netā notiekošo komunikāciju tik nopietni. Ļaudis te ienāk vnk pamuldēt , kāds nu kurš esam, tā arī sevi parādam.Personīgi mani tracina acīs cērtošs tupizms, izlikšanās krutākam kā esi, bet es sakožu zobus un ciešos.:D
Riks, Tu to par mani vai? Tu tak mani es ar vienu aci redzējis gan IRLā, gan te - ohujā. Kā daudzi citi. :D
p.s. identifikācijai izliktās kājas profila bildē pieder man personīgi.
Atceros, sākotnēji arī Tu, Nassa , uzvedies diezgan tupiski, bet cilvēks ar laiku apaug ar pabiezu ādu.

solvitas  Tessa, problēma ir tevī nevis manī! Tu jau te krīti histērijā un izmisīgi centies atcerēties ko man varētu pārmest. Kurā jautājumā vēl tev nav iepaticies mans viedoklis.

valmierietis333  Kas var būt skaistāks par divu murrājošu kaķenīšu plēšanos ! ;)

inde_1970  Ja negribi dzirdēt/lasīt nepatīkamas lietas, neuzprasies!

P.S. Ko domājAt, nevis domājIEt! Nu redzi, no manis arī izpelnījies uzbraucienu! :))

valmierietis333  Lai gan no tās vienas kaķenītes neizstaro nekāda sievišķā enerģija , un pats dīvainākais ,ka vīrišķo arī nespēju uztvert ,kaut kas brutāls - tā pa vidu ! /iemetot aci smalkajās matērijās/

- Bet dēļ Tessas ir vērts iegriezties PA , vienmēr sakarīgi teksti , jēdzīgas domas - patiess prieks lasīt viņas viedokļus !
/kaut vairāk te būtu tādu cilvēku , kas prot argumentēt , nevis uz visu reaģēt kā mazs bērns nedabūjis konfekti/

solva50  Nu, piedod, bet pati šo tēmu uzcepi, pati arī lasi atbildes, viedokļus! Neviens nav Tev ne uzbrucis, ne nolicis...Bet- nu šis Tavs pēdējais komentārs skan kā bērniem no smilškastes- nē tu pats arī ēdi smiltis, tu...tu...Tak- rimsties vienreiz!

inhema  Paši pūta,paši dega.:)

vilks28  vajag. vajag te tās VCP pakacināt, lai klūp viena otrai krāgā. Vismaz pīļu dīķī ūdeni pakuļ.

Sallija2  Oi, kas te par kaislībām! Tas tik nozīmē to Epifānij, ka esi pamanīta un neesi nekāda amēba bez viedokļa. Priecājies, ka tevi skauž un aprunā, tātad esi dzīva un konkurētspejīga. Tikai par niecībām neviens nerunā un nepamana tos.

Alionushka  Palasi kādreiz komentārus, piemēram, Delfos pie rakstiem par Krievijas politiku un tad nāc un vēlreiz pastāsti, ka vīrieši viens otru nemēģina aizvainot, sperot (arī) zemāk par viduci. Vienkārši vīriešiem ir citas prioritātes, un Puķina izredzes vēlēšanās viņiem šķiet svarīgākas par to, kāpēc kāds onkuliņš iekš oho nomelojis nost sev 10 gadus. Tas par tiem uzvedīgajiem vīriešiem. Tagad par tām niknajām tantēm. Ir tādas tantes, kuras spēj saklausīt kaut ko aizvainojošu katrā krešķī, un ja ir klusums, tad viņas zina, ka kāds noteikti domā viņas aizvainojošas domas. Tādas arī te dabū pa mizu, jo pirmās dodas uzbrukumā tiem, kuri viņas nav ne domāt domājuši aiztikt. Un noraujas. Tas arī viss.

riks086  -> elsa
Nē, tas nav par Tevi :)))) un ne jau visi, kas nav identificējami, tā uzvedas. Lielākais vairums ir gana adekvāti... :)

Reezija22  Es skatos tā uz uzbraucieniem. Ja ir uzbrauciens, un ir reakcija. Mana. Tad meklēju, uz ko reaģēju. Un metu to āŗā. Ir tāda lieta kā spoguļošana. Nepētīt to otru, bet ieskatīties sevī. Ja ir reakcija, meklē sevī, kas Tevi uztrauc.

amelija  " ja jau reiz viedoklis nesaskan viena jautājumā, kādēļ, jūs visas nemitīgi sekojiet vienai un uzklūpiet tai atkārtoti?"(c) Epifanija

A ko darīt, ja tā otra atkārtoti raksta kaut ko, kas nesaskan ar manu domu. Es oponēju, protams!! Un to sauc par diskusiju nevis "uzbraukšanu".
Jeb te tikai drīkst izteikties vienādi domājošie un nedodies, domāsi un rakstīsi savādāku viedokli. Kā tad ir, a ko m?

Lollipop8  Es uzzināju divus jaunus vārdus ,-stervozums un zosīgums. Apmulsu !

Liga2  jocigs jautajums no Epifanijas puses, domaju ka sac ar sevi. tu esi viena no tam kurai nepatik savadaks viedoklis.
vulgaras un prastas sievietes ta ir liela katastrofa , nu nesanak jums dailavas noslepties ne aiz lielas operas milas ne vina glazes baudisanas vakaros. grozies ka gribi prastums lien no jums ara pa visiem galiem. ta ka turpiniet ceret uz naudigiem viriesiem kuri nu atjas balta zirga un nodrosinas jusu vecumdienas , vai uz kadu jaunekli kas nezinu iespejams padaris jus laimigas kas protams ir maz ticams, bet cilvekam ir nepieciesams sapnis.

neko  "Es uzzināju divus jaunus vārdus ,-stervozums un zosīgums. Apmulsu !"
----
tikai ar vīriešiem pa dzīvi draudzējies, ja?:)

Aukstums  1. bērnudārzs, 2. verbālā caureja 3. nemācēšana laikā apstāties(paklusēt).... piekrītu idejai par spoguļošanu, jo to izmēģinu arī savā dzīvē, darbojas...tātad... rezumē: kāpēc jāatbild , ja var neatbildēt un to vampīreli nebarot un vidi uzturēt tīrāku un patīkamāku? Aizd...tas tēmas riebj lasīt, diemežēl...jauku vakaru.

Meneta  Mieru, tikai mieru :)
Если ты ненавидишь значит тебя победили!

Paula6  Šādam jautājumam manuprāt, var būt vairāki iemesli: daudzi, sievietes/vīrieši (retāk) nav īsti izauguši līdz diskusijas līmenim, kad apmainās ar domām, viedokļiem, jo katram ir savs domāšanas veids, zināšanas kādā jautājumā un izteiksmes līmenis; tikai nedaudzi cilvēki ir raduši uzklausīt citādāku viedokli un pieņemt to, ja tas nesaskan ar "manējo"; te ļoti spilgti parādās neprasme sarunāties un lai pierādītu sevi, tad labākais veids ir "uzbrukums", kaut vai personiski; psiholoģiski nenoturīgam cilvēkam gandrīz vienmēr gribēsies pierādīt savu taisnību jebkuriem līdzekļiem un šeit, jo rupjāk, jo aizskarošāk, jo labāk. Pēdējā laikā, lai gan ienāku šeit retāk, nākas lasīt tādas vārdu un domu "pērles", ka ir jāpadomā, ko autors ir gribējies teikt vai jautāt, bet vai tāpēc man viņš būtu jānozākā? Tad nu izlasi un paklusē, ej tālāk, paturot savas domas par jautājuma autoru vai komentāru pie sevis. Ar savu komentāru, repliku katrs parāda tikai savu personu un savu viedokli, bet neiecietības te ir milzu kalns, nerunājot jau par viena otra jautājuma, piedodiet, tupumu, bet nu izkalidei jau to vajag:)) Bet tas, ka sievietes ir ciniskākas, atriebīgākas un nepalaidīs garām izdevību viena otrai "iekost" vajag vai nevajag, ir sen zināms, bet vai tas liecina ko labu par cilvēku? Jo krutāks, jo labāks, bet vai laimīgāks? Bieži vien PA un DG komentāri atgādina ne tikai tirgus placi, bet tādu prastu bābu karu, atvainojiet. Tas viss notiek ne tikai šeit, bet arī dzīvē un tas jau ir daudz smagāk un nopietnāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu