Jūsu domas un reakcija pret uzbraucieniem publiskā telpā?

Kādēļ dažām sievietēm rodas vēlme vienai otru publiskā telpā noniecināt, izteikt viena otrai aizvainojošas replikas par vizuālo un prāta spējām, pie vīriešiem, tas netiek vispār novērots, vismaz ne tik agresīvi, vai tās būtu kādas psiholoģiskas problēmas vai pašpietiekamība, kas būtu tā visiem jādemonstrē, dažkārt arī es izjūtu uzbraucienus savā virzienā, ko jūs par tiem domājiet un vai uz tiem vajadzētu reaģēt?

EsparTevi  Jāievieš cenzs pēc reitinga un informācijas noderīguma, teiksim viss un jebkas par tēmu reitings aug, personiska sarakste ne-informatīvs saturs reitings dilst, attiecīgi, jo mazāks reitings, jo retāk var izteikties! :))

Kurts69  cenšos domāt tikai labas domas:D

Ruuperta  Mēģina sevi pašapliecināt. Nepievērs uzmanību. cilvēki, tā cenšas sevi pacelt. Es personīgi cenšos palīdzēt, bet tas kas nereti notiek grupās, liekas nu jā. bēdīgi..

Piparkuka  Psiholoģiskas problēmas, neaudzinātība, zems intelekta līmenis, nekulturāli, necienīgi.
Nē, labāk nereaģē it nekādi. Pavīpsnā un padomā- pfff, ir nu gan zems līmenis!....

Piparkuka  P.S. Un cik pārsteidzoši "skaisti" te tas izpaudās! Pilnīgi brīnumaini.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu