Varenības izrādīšana internetā!

Vai jūties paēdis nosaukājot internetā citus? Paskatoties te atbildes ne tikai uz savu pausto viedokli kā arī citos jautājumos... liekas, ka daži te vienkārši ienāk izlikt savas negatīvās emocijas, apsaukājot citus, tikai tapēc, ka pats savādāk domā. Ir, kas te citus nosaukā, bet vai paši sev šķietat ļoti gudri tā darot? Atradušies intiliģences un cilvēcības kalngali!

Liga2  Solvita nu gan tu esi parsavusi pari stripai. tavai vulgaritatei un prastumam saja portala nav konkurentu. pirms atlaujies izsmiet kadu kas strada veselibas aprupe ar invalidiem vai kadu kuru dzive ir situsi neaizmirsti ka tev pasai aug atvase un tici man dzive medz but loti nezeliga, es tev protams to nenovelu bet piesargies pirms raksti tik zemiskus tekstus. un torpedo tad ir ists engelis salidzinajuma ar tevi

Luusila  Solvitas-a, atšķirībā no taviem viedokļiem Tessas, elsas, ocelota, Alionushkas rakstīto ir vērts palasīt. Atvaino,- tu pļurkšķi, viņas izsakās. Dažreiz asi, bet tas ir pelnīti.
Starp citu, ja tu apsmaidi smagu dzīvi, tad tā attīsta cilvēciskās īpašības.

raima  Jau sen savu varenumu, diženumu izrādu nereaģējot uz glupiem tekstiem. Nav ko nolaisties līdz tāāādam līmenim.
Mde. Aga.

Par normālām tēmām ar sakarīgi oponentu gan var pastrīdēties.

leopardine  Bābas! Ko jums tā solvita ir nodarījusi, ka nu jau ne tikai lamu vārdi arī lāsti ir laisti lietā! Ja jau esat tik pareizas varbūt pirms sūtīt lāstus vajag aizdomāties kāpēc jums tie slimie bērni, ne solvitai. Viņa taču izteica līdzjūtību nevis smējās. Cilvēks centās izprast jūsu agresijas iemeslus.

vilks28  ja, jā odzes tie babuļi un jums te torpēdīts slikts un bumbiks.

Rosalia  Mans uzskats - visi/as pastāvīgie rakstītāji ir, kas vieglāk, kas smagāk uz augšu pasisti, jo raksta, kā tādas marionetes, ko kāda neredzama roka rausta. Dzīve apstāsies, ja dienā kaut ko neierakstīs...

Sallija2  Oi ,pilsoņu karš oho sācies! :) Nu solvita vismaz nav niecība, tāpēc viņai arī tā uzklūp. Tikai par niecībām neviens nerunā.
Bet visā visumā šo vajag lasīt kā delfu komentārus un vēlams komentēt bez sejas, tad arī kritiku būs vieglāk pieņemt un nesaņemsi personīgus apvainojumus.

fargo  ar šitamo konfliktu es rekomendētu sākt bremzēt. moders sarīkos te inkvizīciju, maz neliksies. nevienam.

Cifra  ja jau te par solvitas,tad viņai ir absolūts empātijas trūkums un viņa vienmēr nicīgi izsakās par laukiem :(Man tāpēc viņa galīgi nepatīk,tāda neizdevusies melīga caca.Man neviens nav klupis krāgā,tātad tam vajag iemeslu un solvitas vienmēr pati sāk pirmā,kaut vai šajā tēmā to var redzēt.Klūpa virsū meitenēm,dabuja pretī.Pareizi. Nežēlīga un nepatīkama prasta.

leone  :)))/priecājas,ka ir niecība,jo neviens neuzklūp/

Liga2  par babu un niecibu mani vel neviens nav saucis ieprieks. paldies par izteikto viedokli atlausos vienkarsi nepiekrist. diemzel Solvita nav spejiga izteikt lidzjutibu jo vulgaram un prastam personam nepiemit sis izjutas. mani no bernibas vecaki audzinaja cienit sirmu galvu un nekad nesmieties par cilvekiem ar fiziskiem un garigiem defektiem jo tas nav pienemami. neviens lastus Solvitai nesuta diemzel vina jau ir apdalita ar pelekam sunam, ta ka vienigais kas atliek izteikt lidzjutibu vinai un protams sai personai lidzigiem.

miers2  Es vienmēr esmu teicis, ka problēma nav tur, ka cilvēki aprej citus internetā - problēma ir tur, ka tie citi šito apriešanu internetā ņem pie sirc - it kā tas būtu acīs pateikts nevis virtuāli. Problēma nav riešanā! Problēma ir švakos nervos tiem, kuri par visu aizvainojās un ņerkst!

miers2  Ja kas, tad solvitai nav ne vainas - man arī šad tad nav nekas pretī pačurāt skudru pūznī

DanaL  Šo visu izlasījusi, jūtos kā pēc saunas :D

Rosalia  miers2 - par nerviem, kurus esi pieminējis.
Zināms ir, ka vārdiem ir sava enerģija. Eksperimentos ar H2O (un cilvēka ķermenī ir apm. 70% ūdens), tātad, eksperimentos ar ūdeni skaidri fiksēts, kā negatīvs vārds izmaina ūdens struktūru uz haotisku, destruktīvu un otrādi - pozitīvs vārds ūdeni stukturē un uzlādē ar pozitīvo.
Tas pats filmās, gramatās - jebkur...
Nav runa par nervien, bet... saki, nafig cilvēkiem pašiem sevi būtu pakļaut šai PA negatīvajai ietekmei?
Otrs. Ja neko neņem nekādā veidā nopietni, tad arī - jēga ta kāda te laiku truli nosist nost?

Jā, nu, dariet kā gribiet... es te netaisos uztankoties.

ocelots_parastais  Šādus tekstus - par varas demonstrēšanu un "citādi domājošo" apspiešanu - kā likums publicē personas, kuras nav spējušas sekmīgi aizstāvēt savu topsiku. Tā kā viņu teorijas/priekšstati/apgalvojumi/novērojami izrādījušies zaudētājos un saņēmuši iznīcinošu kritiku, ir jāmeklē kāds vainīgais. Un parasti tie ir cilvēki, kuriem tā valoda tāda piparotāka un acīs krītošāka. Patiesībā jau viņi, šie lielmuši, nav pateikuši neko tādu, ko nebūtu teikusi lielāka daļa pārējo.

Stika  Latvijas austrumdaļā mēdz teikt: "Sisimīs ar kūkiem, lai neotsistu rūkas"... 😄
("Siitīsimies ar kokiem, lai neatsistu rokas")😄
Labi gan, ka vismaz fiziski te nav iespējams viens otram sadot pa muti.😀😎

nazis  Kā vienmēr pie latviešiem diskusijas beidzas ar ķildām un savstarpējiem apvainojumiem.
Kāds bija jautājums iesākumā?

Torpedo  Es vienmēr esmu teicis, ka kuces ir pulka agresīvākas par kabeļiem. Bet va ta kāds mani klausīja?

Sallija2  Līga2, nez kā tie tavi viedie vecāki tevi nav iemācījuši neaprunāt citas sievietes internetā? Un vai tik tā nav augstprātība izteikt līdzjūtību solvitai vai arī padraudēt viņai, ka dzīve mēdzot būt nežēlīga?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu