Varenības izrādīšana internetā!

Vai jūties paēdis nosaukājot internetā citus? Paskatoties te atbildes ne tikai uz savu pausto viedokli kā arī citos jautājumos... liekas, ka daži te vienkārši ienāk izlikt savas negatīvās emocijas, apsaukājot citus, tikai tapēc, ka pats savādāk domā. Ir, kas te citus nosaukā, bet vai paši sev šķietat ļoti gudri tā darot? Atradušies intiliģences un cilvēcības kalngali!

Liga2  es izsaku viedokli atklati bez aprunasanas, tie nav draudi bet draudzigs ieteikums skatities ko runa jo dzive medz but bumeranga effekts ja neesi par tadu dzirdejusi. un ja runa par maniem vecakiem tie bija sveti cilveki kuri izaudzinaja un izskoloja cetrus bernus, ne mans tevs ne mamma nezeloja sevi stradaja un gadaja par saviem berniem. diemzeel abu vairs nav saja saule.

Sallija2  Liga2, nu tad noskaiti lūgšanu un ej čučēt! Kāpēc gan tik kristālskaidram cilvēkam tik nelāgā vidē grozīties? Mans viedoklis ir, ka tādi cilvēki kā tu ir nenormāli garlaicīgi un neinteresanti un ja te tādi tik būtu, tad vispār nebūtu par ko runāt.

Liga2  piekritu mana dzive salidzinot ar tavu un Solvitas piedzivojumiem bagato dzivi ir garlaiciga. bet ari tadi cilveki ka es ir vajadzigi sai pasaulei. lugsanu neskaitisu neesmu ticiga bet paldies par novelejumiem

edding  Man gan vairāk izskatās, ka te nu jau pārvēršas par krievu ģerevņu./ Nekā latviska te nav/ Sāka ar aprunāšanu un semušku žļembāšanu pie podjezda, tagad sāk nolādēt. bet saka jau ka lāsti griežoties atpakaļ. Nu ko, cerēsim.

av2  Jaa, kaads bija jautaajums...nu passaa pirmsaakumaa vinnaam? Kaads atceraas, varbuut ?
A taa, sievietes tipiski nezina, ka iistenibaa gudraakais ir tas, kurss paklusee.

Alionushka  Av2 - atļaušos labot. Tas, kurš klusē, ļoti iespējams, NAV gudrākais, viņš tikai tāds (kādam naivulim) IZSKATĀS.

EsparTevi  Kā jebkurā sabiedriskā vietā, arī internetā, jebkurai sabiedriskai būtnei ir jāievēro zināmas normas, vien pašiem subjektiem saprotamas un lai tas neizvērstos anarhijā un bezpriģēlā, tās var regulēt, kādam šajā ziņā jābūt varošākam.

Alionushka  ...jebkurai sabiedriskai būtnei ir jāievēro zināmas normas, vien pašiem subjektiem saprotamas... (c) EsparTevi
--------------------
Kas tās par "vien (tikai) pašiem subjektiem saprotamām normām"? Likumiem (normām) ir jābūt skaidriem un saprotamiem visiem, ne tikai konkrētās vietas subjektiem. Bet ja tas ir tas, ko krievi dēvē par "poņatija", tad oho viss ir kārtībā. Te tiešām ir savi likumi, kas ir jāievēro, ja negrib piedzīvot vairāk vai mazāk nepatīkamus brīžus.

EsparTevi  Alionushka : ar to domāju, ka šeit, varbūt kłūdos, nav normas uzskaitītas, tāpēc subjejti rīkojas, kā paši izdomā! Citādi tā apsaukāšanās būtu jāierobeżo! Ir taču varianti, kā zoboties smuki bez personiskiem apvainojumiem! Un vispār pieredzes apmaińa manuprāt nozīmē kādas situācijas atspogułošanu balstoties uz saviem novērojumiem! :))) nu īsāk sakot dalies pieredzē nevis uzspied savu saprašanu! :)))

Kurts69  vispār tāda suga te mīt. ir redzēti un pietiekami daudz.

KostaPinta  Draiska zobiņu asināšana, grupējumu cīņas un vēlme pierādīt, cik es laba/s, bet Tu cūka vai cits lops, ir OHO dīķa iemītnieku brīva izvēle. Un labi ka tā. Virtuāls cirvis iedomāta ienaidnieka galvā atvieglo esības nepanesamo nastu :)))))

marmorakaraliene  AK, vai, ak, vai! Gals klāt - jālec Daugavā! (virtuāli vai pa īstam, lai lemj katrs, kam "kiška tonka", lai uzturētos virtuālajā vidē).

Cik reizes nedēļā parādās tēmas par grūto dzīvi oho? Laikam ar regularitāti, ar kādu parādās kāds jaunniks, kuram gribas pacepties par neko.

Flints  Ja cienījamā pasažiere ar kaut ko nav mierā un apzinās, ka nespēj mainīt esošo situāciju, viņa pavisam noteikti var mainīt savu attieksmi pret to.

Meneta  „Vajag darīt tā, kā darīt vajag, bet darīt tā, kā nevajag darīt, nevajag." (Vinnijs Pūks).

erix134  es tadas lietas nedaru

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu