Par "piekabēm"

Pag.nedēļ starp daudzām vēstulēm saņēmu arī niknu vēstuli no kāda dzīves neapmierināta vīrieša tuvu 50g, kurš uzbrēca, ko es vispār iedomājoties - pašai esot 2 piekabes, bet vēl atļaujoties izvirzīt prasības vīrietim... Ar vārdu "piekabes" viņš apzīmēja bērnus.
Tad nu jautājums gan vīriešiem, gan sievietēm: cik Jums būtisks ir faktors, vai meklējamai dzīvesdraudzenei vai draugam ir vai nav bērni un cik viņu ir??? ( nejaukais apzīmējums "piekabes" lai paliek tikai tēmas virsrakstā).

Tessa  nokope Geishas viedokli un pieliek klat vistinjas un piiragus.

Felde  Beerni-pasi par sevi nav vainiigi,ja tiem mainaas teeti,mammas.... Un gana traggiski,ja katru gadu jauns teetis.... Bet to,ka svesus bernus reti kurss spej pienemt,un iemiilet,tas nu gan man ir skaidrs,tapec nevaram kadu nosodit! Ja anketa rakstit,ka ir berni,virietis var neuzrunat,netraucet,bet nekada gadijumaa ko paarmest! Sieviete nav sleepusi,godigi pateikusi,un ir tiesiga iepaziities,un izvirziit prasiibas-savas velmes!

janisb  Savējos vēl varbūt pieciestu, bet svešus pilnīgi notiekti ne. Pietiekoši daudz bezbērnu sieviešu "apritē"...
P.S. Par "piekabēm" tas sens termins, un diezgan plaši tiek lietots, vismaz vīriešu sabiedrībā...

Anne  janib, tev vispār bērni nespīd, ja lidz 40 esi laimīgi izvairījies un ģimenes un bērnu radīšanas. Nedomā labāk ne par kādiem. Tev tas nav gēnos.

Anita73  Īstenībā tas ir jautājums, uz kuru tā viennozīmīgi nemaz nevaru atbildēt pat pati sev, jo apstākļi var būt tik dažādi. Ja runa ir par sievieti, kurai ir bērns/i, tur viss ir skaidrs. Viņa savu dzīvi pilnībā pakārto bērniem. Šī iemesla dēļ es savulaik nolēmu nekādas jaunas attiecības neuzsākt, kamēr bērns nebūs "nolikts uz kājām", jo pietiekoši daudz bija dzirdētas dažādas mieles par sievietēm ar bērniem...diemžēl no vīriešu puses. Ne konkrēti par mani, bet vispār. Tāpēc arī pieņēmu šādu lēmumu. Ar vīriešiem ir mazliet citādāk. Vieni audzina paši, citi brīvdienās vai svētku dienās ņem pie sevis, vēl citi vispār neuztur kontaktus, pārskaita ikmēneša alimentus, bet vistrakākais ir gadījums, kad ne tikai ar bērniem nekontaktējas, bet vēl arī nemaksā uzturlīdzekļus. "Veiksmīgi" iekārtojušies. Interesanta man šķiet to vīriešu loģika, kuriem anketās norādīts, ka ir 4 vai vairāk bērni, bet sievieti vēkas bez bērniem, bet, ja ir, tad lai nedzīvo kopā ar bērnu. Tas vien jau liecina par to, ka viņam būs nopietnas pretenzijas, ja ar laiku mājās būs mazbērni. Un viņi būs oavisam noteikti.

Torpedo  nu ja, šī ir tipiska sieviešu tēma, tāpēc arī te raksta pamatā sievietes un vēl kāds politkorekts vīrietis. Tāpatās kā tēmās par sportu vai mašīnām nenāk rakstīt sievietes. katram savi hobiji un nevajag viens otram savus uzspiest, lai aeī cik svarīgi tie pašam neliktos

dzozefinaups  Torped,berni nav hobiji! Un,ja par berniem runaa-salidzinot ar auto,vai ko tamlidzigu,tad jadomaa,ka virietim nav visu 100... Vari neatbildet,savas domas nemainiisu! Tikai truli cilveki var ko taadu iekomenteet!

Anita73  Torpedo, protams, ka sieviešu tēma, jo tā vienmēr ir bijusi aktuāla. Ir tā ļoti neforši, ka vīrieši, kuriem ir bērni, bet kurus paši neaudzina, tikai pārskaita ikmēneša uzturlīdzekļus un uzskata sevi pat brīviem, bet, ja viņa bērnu mamma vēlas attiecības, tad tāda "ar piekabi" nevienam nav vajadzīga. No turienes arī sievietēm, kuras bērnu ir izaudzinājušas un palaidušas savā dzīvē, ieslēdzas spīts - kam viņai vīrietis ar 4 un vairāk bērniem, kaut arī nedzīvo pie viņa, bet jāuztur. Nu...tas ir koks ar diviem galiem un vienmēr par to izcelsies nebeidzamas diskusijas, kuras tāpat neko neatrisinās. Vienmēr būs tādi, kas kašķēsies par šo visu un būs arī tādi, kas klusēs un pieņems situāciju, kāda tā ir un dzīvos laimīgi.

dogville  Torpedis ar galvu slims.

Drole  Torpeedai, iespeejams, ir ´daddy issues´, taapeec tik nervozi uztver.

av2  paraadiet man vienu sievieti, arii viirieti, kuram peec tiem...40 , nav to beernu. Ja nav, tad gan jaauzmanaas ar taadu butu satikties, jo taadam tiessaam to tarakaanu buus vesela armija beeninnos.
Beerni nav probleema, taa ir naakotne. Nav viegli, reizeem tiessaam juuties, kaa ...ka viss noriebies, bet taadi nu mees esam, cilveki.Ejot cauri gruutiibaam, juutamies gandariiti.
Taa kaa, ja viirietim pat nepatiik ( taa saka pats ), ka ir tie beerni, tas veel nenoziimee, kaa taa tiessaam ir. Taa ir vienkaarssi pirmaa reakcija pret....papildus probleemaam.

EsparTevi  Partnera bērni ir samērā komplicēts pasākums visās ziņās. Vislabākais, ja bērni jau dzīvo savu dzīvi! Protams šķirtiem vecākiem arī gribas iepazīties. Savienībā kurā bērni ir blakus, tiem būs vismaz 50%, ja ne 90% ietekme uz attiecību veiksmīgu attīstību! Tas paredz, ka jāpatīk visiem šajā kompānijā! Tādi, kas spēj mīlēt visus nemīl nevienu, tā ir mana pārliecība, bet protams var jau dzīvot ar abpusēji pieņemamiem noteikumiem. Bet, tad tas ir dīls. Labāk nešķiraties, ja ir jau sava ģimene. Pēc tam, tāpat nonāksiet pie atziņas, ka citas attiecības, ir tieši tāda pašas, kā iepriekšējās, tās pašas problēmas un situācijas, tikai citā iepakojumā un pavadāt laiku vairs ne ar saviem bērniem.

Eurika  Tas "vīrietis " ir psihiski slims...ar pataloģijām ! Tādi vispār nav jāņem vērā !

Eurika  Ja par bērniem... tad būsim atklāti neviens,neviena ja ir iespēja izvēlēties ar vai bez bērniem neizvēlēsies ar bērniem ! Jo bērni ir saikne ar bijušo partneri. Un vienmēr rada problēmas.

neko  "tad būsim atklāti neviens,neviena ja ir iespēja izvēlēties ar vai bez bērniem neizvēlēsies ar bērniem !"
---
20 gados - jā, bet pēc 30 labāk tomēr ar.

Astronaute  Viss atkarīga no sievietes un vīrieša. Ar vienu iepazinos OHO, samainījāmies bildēm, runājām pa telefonu. Konkrēti paziņoja, ka manu mazbērnu neauklēs un dārzu neraks. OK. Kad pirmo reizi satikāmies - bija gatavs gan rakt, gan auklēt. Cits, māju būvējot jau bija ieplānojis istabu iespējamās draudzenes bērnam, jo saprot, ka tāds var būt.

Anne  Forši EsParTevi uzrakstīja. Ne ko piebilst, ne apstrīdēt. Gan jau daļa to, kas izšķīrās un pablandījās pa pasauli, tagad domā tāpat, bet vienā upē otrreiz neiekāpsi.

Hiranja  Normālam vecim defaultā nav nekādas patikas no svešiem bērniem. Bet, ja sieviete tiešām forša, tad tos var pieciest. Tālāk pāris mēdz ieviest vēl kādu bērnu, lai saradojas esošie ar jauno un vīrs kļūst par ģimenes daļu. Ar laiku, ja pieņemtie bērni ir tādi, kam labi saskan ar jaunpienākušo vīrieti, viņus var pieņemt kā tuvus un paša bērns tad tiem taču ir asinsradinieks! Bērni gan ātri jauno vīru sauc par tēvu un tā arī domā.

Hiranja  Bērni ir neatkarīgas jau gatavas personības un var būt arī tādas - nu riktīgi draņķi. Savējo draņķi viegli var pieņemt, bet svešu diezgan problemātiski. Labi, ja paveicas dabūt sievieti ar piekabi, kurai bērni ir pozitīvi, talantīgi un prot komunicēt.

0_0  9786430986304598 gadus man tāds vīrietis nav vajadzīgs, kas atļaujs tādā veidā apzīmēt bērnus! Nekad at tādu cilvēku nebūtu kopā!
un tapēc arī viņš ir vientuļš, nevienam nevajadzīgs, kamēr sievietei ar bērniem nav nekādas vientulības sajūtas....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu