Par "piekabēm"

Pag.nedēļ starp daudzām vēstulēm saņēmu arī niknu vēstuli no kāda dzīves neapmierināta vīrieša tuvu 50g, kurš uzbrēca, ko es vispār iedomājoties - pašai esot 2 piekabes, bet vēl atļaujoties izvirzīt prasības vīrietim... Ar vārdu "piekabes" viņš apzīmēja bērnus.
Tad nu jautājums gan vīriešiem, gan sievietēm: cik Jums būtisks ir faktors, vai meklējamai dzīvesdraudzenei vai draugam ir vai nav bērni un cik viņu ir??? ( nejaukais apzīmējums "piekabes" lai paliek tikai tēmas virsrakstā).

EsparTevi  Tā ir vēl viena problēma, vecāki sevišķi sievietes savus bērnus tiktāl glorificē, ka patiesībā ir jājautā, ko tā sieviete grib no attiecībām un 99% gadījumos, tas ko viņa spēj atstāt pāri vīrietim ir stipri par maz.
Tāpēc noteikti labākais variants tik ļoti ar bērniem pārņemtiem vecākiem, sākumā tos palaist dzīvē un tikai pēc tam pretendēt uz attiecībām, ar adekvātu segumu.

antikrize  Sveši bērni ir un paliek sveši. Man savējie patīk labāk. Ja vīrietis ņem sievieti ar bērniem, un vēl maziem, tad jābūt kaut kam īpašam.

Anne  Vairāk kā puse Latvijas pāru šķiras un pēc tam apprecās no jauna. Īpaša sieviete vai nav īpaša, bet visu nosaka mīlestība pret konkrēto cilvēku. Vīrieši, kas strikti ir pret otras puses bērniem, ir emocionāli nenobriduši un infantili. Tur vispar nav ko diskutēt. Ar tādiem nav jēgas ielaisties. Otras puses bērni nav obligāti jāmīl, vienkārši ir jārēķinās, ka viņi ir, un jāciena.

Alionushka  Dažam labam vecim aizmugurē velkas vai vesels autovilciens, bet viņš vēl kaut ko vēkšķ par piekabēm. Skaidrs, ka tādu nevar laist ne tuvumā nekādiem bērniem, ne saviem, ne svešiem - prasts tēviņš ar banālu valodu.

antikrize  Anne- milestība nepalīdzēs attiecībās ar svešiem bērniem, jo sievietei ir svarīgi viņas bērni. /nemaz neinteresē bērni no ex sievas/
Tad, kad bērniem savas dzīves, tad var izvēlēties partneri, kuram arī bērni ir izauguši un dzīvot zīvi viens otram.

Anne  Līdzēs, līdzēs, simtiem piemēru, kad bērni nav traucēklis.

Arnjuks  Man atkal liekas ka tas nav nemaz tik daudz atkarīgs cik traki patīk vai nepatīk pati kundzīte.Ir sveši bērni kuri ne tikai nepatīk bet pat tracina jo ir slikti audzināti bet tanī pat laikā ir arī tādi kuri ir mīļi jauki kuriem pilnīgi pašam gribas nopirkt ko garšīgu.Tā ka,nav nozīmes cik lieli vai mazi jums pupi,viss atkarīgs kā esiet viņus audzinājušas

Anne  Gluži elementāri varu par to spriest pēc personīgās pieredzes. Bērni nav bēbiji, bet vēl nav pieauguši un prasa aprūpu un manu laiku. Tikai vienu reizi sarakstē esmu saņēmusi attieksmi, ka man bērni, tāpēc nekas neiznāks, lai arī sākot sarunu, cilvēks zināja, ka bērni ir. Pārējie stājas rindā, bērnus pieņem un gatavi vest, izklaidēt un palīdzēt. Tikai man to nevajag, jo bērniem ir tēvs un citu papuci viņiem nevajag. Kamēr nav skaidrs, cik tālejošas attiecības būs, turu no bērniem pa gabalu.

ingryda  Bez berniem, tikai un vienigi.

Pasai bernu nav, nekad nav patikusi un neskiet vajadzigi. Laiku pavadit ar svesiem berniem nevelos, neesmu pec dabas "mamina auklite".

Pati so savu "nematiskumu" apzinos, un neredzu vajadzibu teret kada cita laiku, tadel si ir viena no pirmajam lietam ko noskaidroju iepazistoties.

Vaukskis  Man tas ir ļoti būtiski, jo, turot acis un ausis vaļā atvērtas citu pieredzei, negribu, lai dzīvesdraudzenei (jau) būtu bērni, ar kuriem tad arī pie reizes nāktos iepazīties un veidot, uzturēt attiecības tālāko mūžu- tas man šķiet par daudz prasīts un pārāk riskanti, ņemot vērā augsto šķirto kopdzīvju skaitu Latvijā ! Gribās uzdurties kādai, kura vairāk līdzīga man pašam, jo piemēroti taču esot tādi, nevis baigi atšķirīgie cilvji ! Tajā pašā laikā es novēlu veiksmi atbilstošo personu meklējumos tiem un tām, kuri dzīvē vairs nav tikai vieni vien.. !

Kurts69  iepazīstoties bērnu esamībai un skaitam man nav nozīme. Ja plānotu kopdzīvi, tad gan būtu ko apdomāt.

Torpedo  Nu ja, viss kā vienmēr - dāmas sacenšas daiļrunībā, kuras izdomās briesmīgākos apsaukāšanās vārdus vīriešu adresē. Tik pašiem vīriešiem no tā ne silts, ne auksts, un tas, laikam, viņas visvairāk besī

Kurts69  bet ja runājam par būtisko, tad visa šī filozofēšana tikai liecina par to, cik daudzi nekad nav patiesi mīlējuši! Ja reiz satiksiet savu "īsto", tad jums būs pie vienas vietas, cik viņai vai viņam bērnu, kas rados un kāds uzvārds...
bet ja attiecības ar cilvēku, kas ir tikai viens no pūļa konkrētajā dienā vai mēnesī, tad protams būs lērums visādu kritēriju, kam jāizpildās.

0_0  Cik skaidri izkrisatlizējas šajās atbildēs tas, ar kādu vīrieti ir vērts sarakstīties un mēģināt iepazīties, un kurš ir jāsūta uzreiz pie velna :D

Paldies tiem vīriešiem, kas saprotu to, kas bērni patiesībā ir, kas ir patiesa un tīra beznosacījumu mīlestība, paldies, ka neesat tukši krāniņraustītāji- egoisti!

solvitas  Nu kur var būt tāds naids pret bērniem? Viņi taču ir tik forši! Man gan patīk arī sveši bērni un es viņiem arī. Pasākumos tieši ap mani bērni mēdz pulcēties, vai tas būtu radu saiets, kāzas vai bēres es parasti atrodu laiku pakomunicēt ar bērniem. Un arī vīrieti ceru atrast tādu, kuram jau ir bērni.

gacca  Es ar "piekabes" neatzīstu. Jāsaka gan, ka ar "piekabēm" es domāju dažāda veida sieviešu "svētdienas vīriešus" kamēr šīs ir "īstā prinča" meklējumos. Kam man tādu sievieti ar "piekabi"? Vai nu ir, vai nav?

Vassermans  Bet tak "veselībai" vajag kādu piekabi kamēr princis pošās pēc kundzītes :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu