Kādi kuram tarakāni

Ir skaidrs, ka īsti dārgumi apkārt ilgi nemētājas, tāpēc par tiem, kas satikti un "savākti", jautājumu nav. Bet kā ar tiem, ko esat satikuši un kas ir ar "tarakāniem", kas nav atzīti par attiecībām piemērotiem. Kas tieši bija tas iemesls, kāpēc nesekoja otrais un nākamie randiņi, vai arī pēc 2 nedēļām kļuva skaidrs, ka te nekas nebūs. Parunājam par tarakāniem, ko citi redz, bet pats neredz. Par sievietēm, protams, tāpat.

Jurijs55  16:01 Ne vienmēr tā formula strādā, 50/50 : zinatniski pieradīts ka intelekts maz atkārīgs no izglītības. Vienam var būt 3 diplomas bet viņš idiots, a kaut kur laukos var atrast mazizglītotu gudrinieku.

Geisha  Mailija visu pateica. Te nav vairs ko piebilst. Ja cilvēks patīk tad patīk arī viņa tarakāni.

nazis  Anne. Tu izklausies labākajā gadījumā pēc buldozera, drīzāk pēc tanka. Ar spēku attiecības neizveidosi. Ja tarakānus meklēsi, tad atradīsi, ja ne šos, tad citus.

marmorakaraliene  Ko nu par tarakāniem runāt, tie jau tādi sīklopi vien ir, labāk par albatrosiem galvās.

EzitisMiglaa  Traki , ja būris tukšs . Bet tarakāni , putni un pat pilns terarijs ir interesantiem , radošiem ķermeņiem . Ja grib cilvēku bez tarakanien - var tad pat ar bumbieri sarunāties . 🙄😀

valmierietis333  Nesen pa tv dzirdēju ,ka tarakāni sākot izzust , pat zinātnieki sākot brīnīties !

dzjuuda  Tagad populāri, domāju, ka dēļ pašu nevēlēšanās iedziļināties ir visu samest vienā maisā zem nosaukuma "tarakāni". Bet ja tā nopietnāk tam pieiet, tad katram lopiņam atrodas cits nosaukums - raksturs, rakstura iezīme, spēja/nespēja, īpašība, prasme/neprasme, vēlme. Un tas, ka ne viss ir pieņemams, ir tikai normāli. Viss atkarīgs no tā cik elastīgi paši esam, un ne velti tieši tarakānu pētniecībā ir vairākas zinātnes.

Tessa  tikai vienai ilggadiigais PA pacientei ir sape par to, ka (citeju) Tie, kas rakstās PA, "paļci veijerom" stāsta, ka viņiem neko nemaz nevajag, bet paskatoties on-line, vienas un tās pašas sejas gadiem, (c)nestāstiet man, ka viņiem nav specifisku defektu.

pirmkart, lai cik tu mociitos par pretejo, daudzi tiesham pieturas pie domas, ka vinjiem neko nevajag un delj tadam #ucem ka tu, nestasta par savu pieredzi.
otrkart, vinjiem sava laika bija citas prioritates, nevis priekšas pakasiishana, laika gaita prioritates nomainiijas, bet ta pakasiishana par prioritati ta arii nekljuva.
treshkart - jap, tie ir tarakani. savejos visus miilu. sarežgitiibu un grutiibas, "stradajot pie attieciibam" man nah nevajag un nav tam laika, es tiiru parkus jusu vieta.
cetrkart, kas tev par dalju?

riebekle  Es nezinu, kā jums ar jūsu tarakāniem, bet man mani pingvīni patīk. Vot.

nazis  Anne. Tev jāiet studēt. visi sakarīgie ar augstskolas diplomiem jau izlaiduma dienā ir pie vietas. Ja kāds nav, tad tas tev nederēs. Tev vajag svaigu, siltu, šķirteņiem visiem ir tarakāni, kāpēc gan viņi izšķīrušies. Citam nav zobu, citam matu, citam darba. Vēl var cerēt uz atraitņiem, bet rinda gara, vajag pamatīgus elkoņus.

typhoo  Lai vai kaa, neizbrina, ka autorei gadaas vinjas nosauktie graabeklji...
Jo normaali adekvaati viirieshi uz shaadu profilu nepavilktos. Bilde neiedvesmo.

Torpedo  Es domāju, kā tik cilvēki savu laiku pa dzīvi nenosit - cita pat iegūdama n-tās augstākās, lai tik nebūtu j[āizkāpj no komforta zonas un jāuzrunā vīrietis, kas patīk. Pat bikses pa galvu uzģērbs, lai tik nebūtu jādara, kas pašai ir vissvarīgākais :D

Jurijs1962Augums163  Daudzas sievietes neprot sevi parādīt bildē.
Ir sievietes kuras otrādi, paradā sevi bildē daudz labāk nekā vajadzētu, kas ved pie novili satiekoties.
Daudzas sievietes steidzas satīkties, vēl neizveidojot kaut mazāku garīgo tūvumu ar partneri.
Ir sievietes, kuras otradi, pavisam negrib satikties, tērējot abu laiku.
Ir sievietes kas sagaidot vīrieša interesi sevī partrauc saraksti.

Gunitaa  Jā, Jurij1962...... Tu gan "proti" sevi parādīt blldē. :D
Un niks arī ārprātā "veiksmīgs". :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu