Kādi kuram tarakāni

Ir skaidrs, ka īsti dārgumi apkārt ilgi nemētājas, tāpēc par tiem, kas satikti un "savākti", jautājumu nav. Bet kā ar tiem, ko esat satikuši un kas ir ar "tarakāniem", kas nav atzīti par attiecībām piemērotiem. Kas tieši bija tas iemesls, kāpēc nesekoja otrais un nākamie randiņi, vai arī pēc 2 nedēļām kļuva skaidrs, ka te nekas nebūs. Parunājam par tarakāniem, ko citi redz, bet pats neredz. Par sievietēm, protams, tāpat.

Katema  Nezinu gan kā ir ar tiem tarakāniem un vai tie vispār ir tarakāni, bet man neseko otrais randiņš, ja pirmo varu salīdzināt kā gājienu uz veikalu pēc saldējuma, labākā gadījumā 10 min. nobaudīju to un viss.

Epifanija  vislielākie tarakāni ir nolasāmi jau sejās, tā kā var pat muti nevērt vaļā...

Piparkuka  Anne- tu esi vīrietis?! Nu tā izskatās. Īsti nevar saprast. Teksti tādi šausmīgi gudri, neatbilstoši anketai:)

Anita73  Par tiem "tarakāniem" labāk izvēlos pateikt konkrētajam cilvēkam, jo jebkurā gadījumā viņš grib zināt, kas un kāpēc. Šeit to apspriest nav īsti forši. Sanāk tāda kā ķengāšanās. Turklāt kāda citiem, pilnīgi svešiem cilvēkiem, interese zināt, kas tieši man nav pieņemams attiecībās? Ko ar šo informāciju var iesākt? Ja nu vienīgi kā oho "dzeltenā" prese.:)

av2  reaali? Neesmu saticis dziivee nevienu sievieti, ar ko neveeleetos, un nebuutu bijussi, naakamie rendinni. Varbuut ir paveicies, nezinu, bet man jau sskkiet, ka tie kas skalli bllauj , ka citiem tie tarakaani beeninnos,citi idioti , passi arii nav nekaadi zelta gabalinni.

Ernestiine1975  Galvenais lai tie tarakāni sadraudzējas, tad ir viss ok!

selnija_  Wacapā nesen ceļoja smuka suņuka bilde ar lakatiņu galvā. Klāt koments: Nopirku saviem tarakāniem krītiņu, tagad bēniņos tāds miers un klusums...visi sēž, zīmē...

Iepriekš ir jau viss pateikts, gribas pievienoties. Svarīgi, lai tarakāniem sapasē, saderīgai sugai jābūt.

Fausts  Nu Tavi tarakāni ir acīmredzami. Pirmajā savā komentārā 14:30 Tu raksti kā vīrietis, bet jau 14:38 kā sieviete. Vai tās varētu būt jaunās "genderisma" vēsmas?

KlusumsL5  Tarakāni ieviešas tad, kad abiem varbūt ir seksuāla vai kāda materiāla vajadzība, bet patiesībā savstarpēji ikdienā nav par ko vairāk komunicēt..

Piparkuka  Interesanti ir tas, ka Fausta pieminētais komentārs 14:30 vairāk nav!!! Tur ir tikai no 14"38.
Cilvēks taču nevar noņemt savu komentāru, vai ne??!!
Smieklīgi......
Tātad visa tēma ir "bulšits". Un- negodīgi.

Piparkuka  Ā, nē, tomēr ir!!!! :)))) sorry...

Smaila  Anne
(c) Man ir savi tarakāni, neeju uz randiņu ar tiem, kam nav augstākās izglītības. Otrs tarakāns ir neizrādu nekādu iniciatīvu, jo uzskatu, ka šis process pagaidām jāatstāv vīriešu pārziņā. Tātad esmu vīzdegunīga snobe. Mea culpa.
Man ir tieši tādi paši tarakāni, par ko esmu šad tad nosaukta par ļoti prasīgu un iedomīgu.

Torpedo  Smaila, man tieši tas pats - neizrādu nekādu iniciatīvu, jo uzskatu, ka tam jābūt sieviešu pārziņā

Labrador  Latvieshu sievieshu skatiijumaa mans tarakaans ir mans darbs , aarpus LV.Savukaart manaa skatiijumaa Latvijas sievieshu tarakaans ir vinju Dombrovska viedoklis par veiksmesstaastu , nebijushaam iespeejaam veidot savu biznesu un pilnveidoties , iipashi taalos lauku regjionos , kur reti kad malumednieki iekliist. Vairums man teikushas , kaa draudzeneem , koleegjeem veicies appreceet oligarhus , pasaules meeroga biznesa haizivis. Ka dziivojam iistaa leiputrijaa...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu