Vai jūs kaitina neadekvātas, paaugstinātas prasības anketās?

Nu ja piemēram vecs onkulis ar maziem ienākumiem grib jaunu, skaistu meiču vai tante gados un ne ar modeles izskatu grib kungu ar lieliem ienākumiem?
Vai gribas tos nekauņas nolikt pie vietas?!:D

LaskovijMerzavec  Un kuras ir neadekvatātās prasības?

/... brivs tirgus, ko gribu to prasu.../

Piparkuka  Nē, nekaitina. Nav nekas tāds ārkārtējs manīts, cik nu skatos kādu anketu.
Visas vēlmes ir adekvātas, ja cilvēkam tādas ir.

Felde  Tas teksts par filmaam-ar sievietem gados...- Protams,veca miesa nav ne tvirta,ne tik tiikama kaa jauna,bet ieskaties filmaas,kur veci vecci apgraabsta jaunas meitenes...-nozzelojami! Kaa tadiem sunniem-siekala tek,bet gabalu nograuzt vairs nespeej! :) :) Jaa,un taas rocinnas,tiessam jatrenee,varbut ir veerts uz kaadu trenazierzaali aizstaigaat.... :)

runcitis15  Sieviete var jau gribēt vīrieti ar lieliem ienākumiem,bet vai viņai tie tiks.
Vīrietis ticis pie bagātības aiz taupības.

burleska  Runcīt- bagātība un lieli ienākumi ir divas dažādas lietas. Ja ir lieli ienākumi, tad var arī netaupīt ;)

Laimnese  Jā, mani kaitina, ka bildes neieliek visos rakursos....gribas taču tā kārtīgi apskatīt...pat zobus neviens ne nobildē, nerunājot par pēcpusi.....nu kā, lai vakara plānā izvēlas sesku, ja nekā neredzu....tāpēc nokaitināta sēžu mājās...😂😈

Alionushka  Nenormāli kaitina.

runcitis15  Laimnese-Tev jau arī gulbju foto.Protams,ka neesi gulbis.Kā tad lai Tevi apskata kur vēl zobos paskatīties.Ha-Ha...

multi  Un visi ar gariem deguniem sēž gadiem. Turīgie kungi savākuši jaunās, bet pārējās jaunās aizbraukušas pie ārzemju prinčiem, kas vismaz spēj nodrošināt sociālo dzīvokli un labus pabalstus :)

Laimnese  Runcīti! Varbūt es jūtos, kā gulbe....😊

runcitis15  Cik dzirdēts dažas pat deviņi gadi sēž oho,un izgāž žulti uz vīrieša dzimumu.
Ja nopietni vīrieši varētu būt mazākumā.Daudzi aizbraukuši strādāt uz ārzemēm un nez vai atgriezīsies.Tas pats biznesa cilvēkiem nav laika sēdēt iepazīšanās portālos.Jāpelna nauda,vai jādomā kā to nopelnīt.

Ivars_on  Ne silts, ne auksts.
Nav jau obilgāti jāatbild.

runcitis15  Laimnese -paskatoties Tavas foto vīrietis metīs līkumu.domās sieviete nenopietna liek gulbju foto.Mans spriedums.Ja sieviete vēlas nopietni iepazīties liek savas fotogrāfijas,ja tik tā paflirtēt vai uz vienu nakti profili bez foto.

Laimnese  Runcīt, kas manai bildei vainas? Varbūt vienīgi saulesbrilles jānoņem....

norcha  kas bez grēka,lai met pirmais to akmeni.

_Krasula_  Nēe. Varbūt tādēļ, ka praktiski lasu tikai tās anketas, kuru īpašnieki ir pagodinājuši mani ar savu uzmanību.

gertrude  Bumbum, problēmas ar ,,dāmu´´, ka tik ļoti jāuztraucas par citu prasībām?

medusbite3  Tante gados veelas cellot kopaa ar naudiigu kungu, nevis apruupeet kaadu simtlatnieku

Geisha  Ai, Torpēdīt, Tev jau tik atmiņas vien palikušas no tiem draiskajiem brīžiem kad ar tām tagadējām babuļām auļoji pilnā sparā. Bet pirms 20 gadiem gan Tu biji ērzelis gan babuļas seksīgas kaziņas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu